incerc sa raman insarcinata de vreo 4 luni si nu reusesc deloc. DR mi-a spus sa imi fac probleme dupa un an de incercari si mi-a dat un tratament cu clostibegyt , sunt in prima luna de tratament si am niste calduri f mari de la pastilele astea, stie cineva despre acest medicament , da cumva rezultate? va ros sa-mi raspundeti , eu sunt putin nelinistita.
Te-ai informat si tu de pe net ? Clomifenul se da pentru stimularea ovarelor . Pentru cat timp ti-a spus sa iei , si cate zile ? Se ia din ziua 5 a ciclului , timp de 5 zile , iar apoi trebe sa mergi la monitorizari , sa vada cati foliculi sunt , cand are loc ovulatia , cum arata endometru...
Asta e o strategie , insa fiecare dr o are pe a lui....
Nu se face stimulare cu clomifen mai mult de 2 luni consecutiv .
Raluka,
Intr-adevar clostibegyt-ul, cu substanta activa clomifen se da pt stimulare ovariana.
Se ia din ziua a 5-a pana in ziua 10 la aceeasi ora, nu mai mult de 3 luni la rand.
Eu m-am simtit extrem de rau dupa tratament, sangerari, stari de voma, ameteala, am si oprit tratamentul.
Dupa am luat 1/2 de pastila si ovulam f frumos: cate trei embrioni maturi.
Si ar trebui sa te monitorizeze ecografic, nu doar sa-ti dea tratament... nu stii daca si cum reactionezi.
Mi-a dat sa iau din ziua a 5 a ciclului pana in ziua a 10 a cate o pastila 2 luni dat nu mi=a zis nimic de monitorizare, e f curios ca in ziua in care trebuia sa am ovulatia ...imi masor temperatura si nu-i creste deloc, se mentine 36,6 si inainte de ovulatie si in timp si dupa si nu creste deloc. as putea sa am ovulatie fara sa-mi creasca temperatura?
raluka024