sunt ascultata?

sunt ascultata? | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

Mi s-a parut ciudat ca o anumita persoana care vine mai mereu pe la mine,aduce vorba cam des ,despre discutii pe care le am eu cu alte persoane ,pe mobil.Cam prea mare coincidenta ,m-am gandit in seara asta.Am dat cautare pe net ,si am gasit informatii valoroase, iar apoi mi-am amintit ca ,de cateva ori cand pers respectiva era la mine in vizita si eu plecam pana la baie, sau suna cineva la usa si trebuia sa o las singura cateva minute, am gasit-o cu tel meu in mana ,butonand .Pentru ca am cascat ochii mari, mi-a zis ceva de genul : ai telefon misto ,dar eu am banuit ca imi citeste mesajele, deoarece tot ea imi povestise ,cum , uneori se face ca se uita la tel unui amic si de fapt ii citeste
mesajele.E greu sa va explic, de ce nu rup leg cu o astfel de persoana si nu vreau predici pe tema asta, pe vremuri am fost prietene cu adevarat , acum desi ne vedem des, ma minte, expunandu-mi doar lucruri care dau bine din viata ei,asa ca, ma feresc sa folosesc un astfel de termen,deci o numesc persoana.

Asadar, uitati ce am gasit si spuneti-mi cum pot verifica daca tefonul meu este setat pentru asa ceva.

Asta e parte din ce am gasit:
Controlul de la distanta al telefonului mobil - telefoanele mobile mai noi, incorporeaza posibilitatea de a fi programate si totodate vin cu anumite functii ascunse, gen baby-sitter. Aceste functii si servicii sunt concepute in asa fel incat un parinte sa poata de la distanta controla telefonul mobil al copilului, sa auda ce spune acesta, unde se afla iar mai nou chiar sa utilizeze camera video cu care este dotat telefonul pentru a viziona imagini despre cadrul in care se afla copilul. Aceste functii prin natura lor sunt ascunse, copilul nu are acces la ele si nici nu are posibilitatea sa le controleze. Cu toate acestea, prin intermediul lor o alta persoana are control deplin asupra telefonului respectiv. O mare parte dintre aceste functii pot fi si programate la telefoanele mobile care accepta programare si care nu sunt dotate cu acestea. Totodata ele pot fi implementate prin programe de tip virus. Prin intermediul acestei categorii de aplicatii sau de telefoane oricine, fara mijloace tehnice deosebite, poate sa afle o multime de detalii intime despre posesorul telefonului mobil. Un telefon mobil facut cadou iubitei de catre "iubitul" sau, sau copilului de catre parinte, sau unui angajat de catre compania sa, pot constitui mijloace foarte eficiente de spionaj.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

ce-ti veni?!ce interes ar avea persoana respectiva sa-ti asculte telefonul?!

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cici, stiu de la sotul care stie de la cineva in domeniul telefoniei mobile ca se pot urmari persoanele chiar daca acestea nu vorbesc la telefon...exact asa cum ai gasit tu pe net. Pana nu am citit mesajul tau am zis ca ma vrajeste barbatu-mio, ca e el obsedat de chestiile astea, etc, ei dar acum vad ca nu e chiar asa.

Gabriella, unor oameni chiar nu le trebuie nici un motiv ca sa-ti citeasca mesajele de pe mobil sau sa te urmareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mai nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva.
Se face usor chestia asta? Trebuie sa fiu mai atenta!

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

n-am auzit nicodata despre asa ceva.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

pai banuiesc eu ca daca ai un telefon mobil mai nou cu functiile alea ascunse, eu cred ca ccc cumparatorul,adica tu, este instiintat(adica scrie in carticica aia a lui) despre functiile astea,altfel nu le vad rostul.ai un astfel de telefon?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Prietena ta te poate asculta doar daca detine aparatura construita in acest sens (lucru ilegal, de altfel). Cat despre acele functii ale unui telefon, eu una recunosc ca nu am auzit sa existe. Dupa cum se stie, singura entitate abilitata in acest sens e politia (prin serviciul lor de profil), dar numai daca exista un mandat emis de Parchet. Orice alta actiune de acest gen (cu aparatura manufacturata sau nu) este total ilegala. Eu ma indoiesc ca prietena ta are aceasta capacitate, ci, mai degraba, permitandu-i-se accesul la msj tale le pune cap-la-cap si, intuitiva fiind probabil, ghiceste subiectul discutiilor tale.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nici eu nu am auzit asa ceva...si cred ca e foarte dificil totusi ca o simpla persoana, sa urmareasca pe o alta...

daca e prietena ta, si vremurile bune dintre voi au apus demult....iar acuma in relatia voastra e minciuna si ...ce-o mai fi...? ce te impiedica sa rupi aceasta relatie care nu-ti aduce nimik?!

daca ai fi o persoana importanta, publica, de stat, etc, atunci poate ca ai putea sa te gandesti la asta...dar mesajele de pe telefon, catre prieteni , cunostinte....pe cine ar putea interesa, ca sa-si piarda timpul spionandu-te??

eu mereu am avut o rabla de telefon, ei nu chiar rabla, dar nu imi place sa-mi iau ultimul tip de telefon, prefer pe cel vechi de acum 4, 5 ani. care functioneaza, si mai arata si bine

Kari

Mergi la inceput