Chist sinovial
Salutare tuturor,
Vad ca e cam vechi ultimul mesaj dar sper ca inca mai citeste cineva pe aici.
Am avut si eu un chist sinovial, la mana stanga, la incheitura.
Dupa aprox. 2 luni de chin si dureri si arsuri pe toata mana am fost la doctor.
In prima faza m-au pus sa ma dau cu creme, apoi m-au trimis la cateva sedinte de fizioterapie insa fara rezultate.
Apoi mi-au recomandat sa ma operez. Si asta am si facut, sperand ca o sa scap de dureri.
M-am operat pe data de 01-10-2008.
Mi-au facut anestezie totala, nu mi-au spus exact de ce, ci doar in mare, ca ar fi ceva mai complicata operatia pentru ca e chistul pe tendon si peste el era o vena.
Nu mi-a spus nimeni ca s-ar putea sa recidiveze, cum am vazut pe aici si cel mai prost lucru e ca, a doua zi dupa operatie, am fost la control, mi-au schimbat pansamentul si cu ocazia asta i-am spus medicului care m-a operat ca ma doare mana in grozitor si toate tendoanele de la degete si mi-a dat niste pastile, Tador. A zis ca sunt bune (am mai avut asa ceva pentru rinichi si nu sunt cine stie ce). A zis ca o sa imi treaca durerile in maxim 2-3 zile si ca e normal ca in primele zile sa ma doara.
A trecut o saptamana si inca am dureri destul de nasoale.
Joi trebuie sa ma duc sa imi scoata atele si o sa cer mai multe explicatii. Sper sa le si primesc.
Daca cumva e cineva pe aici care stie niste calmante mai bune si poate lasa un raspuns i-as ramane dator.
Sau ceva lamuriri in legatura cu durerile si cu ce am facut. A fost o prostie ca m-am operat?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Raspunsuri
XIO spune:
Nu a fost o prostie , a fost alegerea corecta .
Normal ca te doare mana , doar a fost operata, doare dupa operatii mai mici, dar mai dupa asta.
Anestezia este alegerea anestezistului , cu Xilina nu-ti facea , iar plex brahial a avut el un motiv sa nu aleaga.
Pastilele pe care ti le-a dau sunt bune, sunt antialgice, le-ai luat mai demult pt colica renala .
In loc de asea poti sa iei Ketonal care sunt ceva mai tari .
Una peste alta , totul a fost bine, de la tratament la anestezie , la cura chirurgicala si la antialgice, chiar daca tie ti s-a parut ceva suspect.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/