Copiluti de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Lili, felicitari pentru Iulia, sa fie sanatoasa iar ti recuperare rapida.
Pisik, scuze pt intarziere, felicitari pentru pui, am vazut ca stai bine cu tonusul, tine-oasa!!
Gusta, casa de piatra! Ma bucur mult de totpentru tine, se vede ca esti mult mai linistita.
Elisor, LA MULTI ANI! Sa ai o zi minunata astazi, iti doresc toata fericirea din lume!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

EDIT MARE PENTRU MESAJUL DIN CAPITOLUL TRECUT!!!( o doamna dragutza mi-a atras atentia...)

URARILE DE CASATORIE ERAU PT GUSTA SI NU OLGA.

Olga scuze...te-am mai maritat o data!
Gusta scuze...ca am incurcat numele!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Elisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Elisor!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia uitati ce a descoperit Raducu www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-10-07" target="_blank">in oglinda

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Gabitzam,ce frumos e Raducu si ce mirat se uita el la el in oglinda!Sa-ti traiasca e tare dulce!

Spuneti-mi si mie va rog ce trebuie musai sa stie la 3,4 luni sa faca si sa cunoasca?

Mergi la inceput

Denisa, nici mie nu mi-e clar ce ar trebui sa faca/stie/vorbeasca/cunoasca. O sa caut si eu pe net si daca gasest iti arat si tie.

Edit: Uite ce am gasit, in engleza, ce trebuie sa te astepti intre 3 si 4 ani, pe diverse aspecte ale copilului. Are si trimiteri articolul catre altele: vezi aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc din inima,dar daca mi-ai si traduce ti-as fi recunoscatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Desi eu scriu nimeni nu ma baga in seama dar perseverez
Hai sa ma laud si eu un pic ca pana acum eu am vazut negru in fata ochilor faceam tot felul de comparatii ..
Va spuneam ca vazusem la gradi paginile colorate de copii si acum fara sa ma laud spuneam ca e cea mai frumos colorata( au pana acum trei asemenea desene).Acum de cateva minute ma suna bona si imi transmite propunerea educatoarelor de a participa bia la concurs de desene ca deseneaza frumos. In sfarsit accepta ca e mai in avans .....

Din cate stiu in grupa mica se invata cifrele 1-3 nu doar sa le stie ci sa priceapa ce inseamna 1,2,3.
- sa-si spuna numele, sa stie cum ii cheama pe parinti
- sa cunoasca vocalelele si cnsoanele acum vorbesc de vorbire
revin mai incolo

Mergi la inceput

Mercedes, ce fain ca deseneaza Bia frumos. Ai doi copii talentati acum
Al meu inca tine creioanele in stilul maciuca, n-are treaba cu ele, inca nu-l atrag. sa vedem acum la gradinita poate invata si el sa tina creionul in mana.

Mergi la inceput