Minunate Scorpiute,sa inceapa petrecerea !(61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LAAAAAAAA MUUUUULTI AAAAAANIII!!!!Monica sa traiasca si Bogdanel sa traiasca,laaaaaa muuuuuulti aaaaaaani!

Monica draga,multumesc de urarile de ieri si ti le intorc insutit!Sa ai parte de tot binele lumii si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Dodolico,sa-ti traiasca si sa-ti creasca sanatos puiul scump,sa va bucure intotdeauna si sa va aduca numai fericire!

Va doresc o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Bogdi, comoara lui Gabi si Dan !

La multi ani, Monica !
Sa ai mereu acelasi suflet mare, asa cum te stim !

Mariaa, este loc pt. toata lumea minunata a scorpiutzelor !
Ana, te asteptam cu povesti despre ziua de ieri, ziua printesei voastre !
Revin mai tarziu, fete dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mariaa ;
Ana '
Nina
Si voua numai bine si multa sanatate.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nina...ieri nu a fost cine stie ce...La gradi,sti si tu,e vacanta(ca si la clasele 1-4) si din toata grupa Luanei au fost doar 10 copii.Asa ca au participat cei 10 plus inca 9 copii de la alta grupa,mai mica...i-au cantat Luanei de ziua ei si...cam atat.Au mancat tortul...doamna ingrijitoare a avut foooaaarte multa grija sa-l termine complet,impartindu-l la absolut tot "boborul" din gradinita,incepand de la spalatoreasa si terminand cu directoarea...Tortul(o sa pun poze curand)a fost de 3 kile si un picut...cand am ajuns la gradi chiar spuneam si eu si ingrijitoarea ca e mare si ii povesteam razand ca poate ramane ceva din el sa duc si la servici,ca ma asteapta colegii de birou cu tort...nah,a facut ce a facut si l-a taiat cum i-o venit mai bine si a mai ramas un ciuciu din tort.Ba la sfarsit m-a mai si intrebat daca imi trebuie tavita,tavita din carton,evident,care trebuia aruncata.Poate par carcotasa acum,insa mi s-a parut un pic cam aiurea ceea ce a facut....in fond si la urma urmei nu eram datoare cu nimic sa servesc tot personalul cu tort...Ma rog,n-am zis nimic...asta sa fie necazul cel mare!Oricum mai aveam inca un tort identic pentru seara acasa,iar pentru la birou am cumparat separat niste prajituri sarlote si am facut cinste la cateva colege,mai ales ca Luana a mers cu mine la birou ,nu am lasat-o la gradi.
Seara am cantat Luanei de la multi ani destul de tarziu,ca Marius a mers la dentist si a venit acasa pe la ora 8...asa ca abia la vremea aia am serbat fatuca....am filmat-o si a facut Marius si 2-3 poze,insa numai cu tortul...Cam asta a fost ziua de ieri.

In schimb m-am plimbat prin calculatorul de la lucru si am gasit niste poze de care uitasem...si....uite ce a iesit

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

LA MULTI ANI ,Bogdanel! Sa cresti mare si sanatos !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Bogdanici sa cresti mare si sanatos si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti
Dodo, sa va aduca numai bucurii...

Multumesc din suflet tuturor pentru urari...sunteti minunate pe toate

ninutza, multam de surpriza

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, ai dreptate ! Era dreptul tau sa faci ce vrei cu tortul ce a mai ramas, ca doar Luana, nu e ingrijita de toata gradinita.
Eu am primit ce a ramas de la Cristina, anul trecut si am reusit sa duc si la nepotele 2 felii si n-avea 3 kg, tortul.
Asta e, sanatosi sa fim, nu ?
Nu pot vedea pozele decat de acasa, pe "picasa".
Celelalte scorpiutze, pe unde sunteti, ce faceti ?
Eu votez la albumul de nunta, ca n-am apucat pana acum. Superbe poze !
Monica, astept sa ne povestesti cum ti-ai petrecut ziua, mai incolo, la incheierea ei.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

BOGDANICI!

MONICA!

Sa fiti sanatosi, sa aveti parte in viata numai de bucurii, frumosul sa va inconjoare pretutindeni si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca!

...

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc mult Pisicuto

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi,scorpiute..mii de scuze pt intarziiere...
so,luana,pui de ana...,sa-ti dea dumnezeu sanatate si mult noroc!
monica,,multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti...sa te bucuri de copilasii tai si de cei dragi!si
dodo,sa-ti traisca puiul,sanatos si fericit..si cu multe recuperari!
ninasi

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput