Condica Salajencelor [57]
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
Noa ma duc la nani, vad ca nu ma baga nime' in sama!
S'avetzi somn usoooor!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Am pricipit acu' ce-i cu Garmastanu'. Io numai ceai de fenicul si chimion si mai stiu eu ce alte plante facatoare de lapte am baut...altceva nimic. Si matza asta mica care a fost maaaaare nu se satura. Atat era productia, dar macar am tras-o pana in luna a 5-a cu ea. Ca cu Dia doar 2 luni jumate...ca ea a fost mai isterica si dupa ce i-am dat completare, n-a mai vrut san. Silvia insa le accepta su drag pe ambele. Noa m-ati bagat in ceata cu Kenu' vostru! Vad ca stau prost la capitolul aparate...io daca am masini care spala, racesc si congeleaza imi ajung. vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
Ken-ul e un robot de bucatarie care face de tuate
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Apoi io sper ca i-a trece si lui Andrei ca zau daca imi vine sa mai dau atatia bani pe ele... Stai ca i-am zis ca i-am mai comandat unul de 179 lei, ca si pe ala il vrea, da i-am zis ca asita trimit numai ce au pe stoc... Deci s-ar putea sa nu ajunga
Amu se pare ca se va resemna, sper numai sa nu astepte mult dupa asta.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Apoi io sper ca i-a trece si lui Andrei ca zau daca imi vine sa mai dau atatia bani pe ele... Stai ca i-am zis ca i-am mai comandat unul de 179 lei, ca si pe ala il vrea, da i-am zis ca asita trimit numai ce au pe stoc... Deci s-ar putea sa nu ajunga |
mai da ai copil cuminte.ca tudor insista pana obtinea
adevarul e ca si mie imi plac Legourile
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Noa ma duc la nani, vad ca nu ma baga nime' in sama! S'avetzi somn usoooor! vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
mai, io-s blonda
, da invizibila nunu ne-ai zis nik de tarta cu fructe de padure? avu succes?
silvana_salajan spune:
Despre Lego vb mai sus. Da oare de ce nu se vede?Apoi nu conteaza. Este vorba de un transportor de prizonieri
Va
si va doresc o noapte frumoasa!
mihaela_s spune:
V-am pacalit numa'...am stat pitita
. Mai bantui putin, vreo 10-15 minute...
Bia n-am mai facut tarta, ca n-am mai cumparat. Sta sosul de vanilie in frigi si asteapta. Am facut muffins nu mai stiu cand zilele trecute, am gasit o reteta noua si le-am decorat cu zmeura. Delicioase!
da' urmeaza si tarta.
Noa Ken nu-mi trebe, ca io stiu sa fac singura
...ce stiu. ![]()
Oti, si aici sunt tare scumpe lego-urile. Noroc ca fetelor nu le place asa ca nu am treaba. I-am luat Silviei anul trecut de Craciun dar din alea mai mari si cu tematica, se mai joaca din cand in cand. Dar am prins ceva promotie, altfel e cam jale. Poate doar ce nu sunt de firma sa fie mai ieftine...dar cele LEGO sunt scumpe.
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Noa bine, ma duc si eu la nani...vad ca am ramas singura...

vorbe de copil...
Hobby
piticutz spune:
Deci sa va spun una buna, proaspata de azi:
Azi, una din babe a aparut la masa la amiaza cu o coada de veverita in mina
Am ramas cu ochii exact asa, ca astia din emoticonul de mai sus.
Imi spusese ea de cu o zi inainte ca a vazut pe-afara printre copaci o veverita moarta, dar nu i-am dat importanta, nu ma iau dupa orice zice ea ca o stiu ca nu e intreaga la minte saracuta.
Si vecinii imi spusesera, asa, ca fapt divers, ca au vazut o veverita moarta, dar ca avea coada taiata, saraca.
Cind am vazut-o azi la baba in mina, in dining room...olala!Nu mi-a venit sa cred.
"Puzzle"-ul a fost complet.
Peste locul unde o taiase de restul corpului, baba a pus ... banda izolatoare si a improvizat un fel de ... miner, de care sa poata sa o tina.
No, i-am zis ca nu e voie sa faca asa ceva, ca poate sa aduca in casa tot felul de microbi, pureci si alte cele, i-am tinut un pic de teorie, si rezultatul...s-a dus si a ascuns-o pe undeva.Am crezut ca la ea in camera, ca dupa ce s-a pus sa manince la masa m-am dus sa o caut sa o arunc.Nici poveste, n-am aflat-o nicaieri in camera ei.A trebuit sa astept pina a terminat de mincat si s-a dus la ea in camera, sa o urmaresc de unde o scoate, apoi sa prind un moment cind iese afara si hatz! am pus mina (cu manusa chirurgicala+ o punga peste manusa trasa)si am impachetat-o intr-o punga, apoi direct in gunoi, impinsa sub alte gunoaie in container, sa nu fie pe deasupra si sa o afle iar(umbla si scotoceste pe unde minte omeneasca nici nu poate cuprinde).
si acuma ma gindesc la asta, cu toate ca nu-s de felul meu sensibila la scirbosenii din astea.
No.
Va las niste cafea, desi poate n-ar trebui, ca tare mare viteza aveti la scris si eu de-abia apuc sa va ajung din urma.
v-am pupat.
silvana_salajan spune:
Camiiiiiiiiiiii, cum i-ai luat babei jucaria??? amu daca plange dupa ea??? Ce te faci???Merci de cafeluta, eu o las fetelor ca nu am voie, si le mai las si un pachet de tzighi.Heeeeeeeeeeiiiiiiiiii, ce se mai aude cu intalneala??? Mai vreti? Hai ca mi-e dor sa va vad pi tate
.