Condica Salajencelor [57]
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
adrianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cam lung masaj ai avut azi
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Foarte , foarte rpd va scriu si eu ...
Bia, am terminat masajul si gimnastica medicala si procedurile pe la 10.30 , apoi am mers pana la o vara a mea ca trebuia sa iau ceva cafea , apoi pana la contabil , ajunsa acasa am pregatit mancarea pt. colegu... amu fug dupa Paula la camin , apoi cu fetele la stoma ... mno ... k sa vezi k nu ma trag pe
...
Pe forumul ezidri sunt retete noi. Alina ma intreaba de ce am parasit acel forum .
Mihaela , parerea mea este k tatal Dianei ar trebui sa mearga la Min. Muncii in zalau sa ceara acea asdeverinta cum ca nu beneficiaza fata de alocatie . Cu cealalta problema , mamei tale nu i s-a spus exact in cat timp ajunge plicul ? Eu am trimis pe Cargus la fratelo in state acte in original diploma de faculta , BAC , buletin si au ajuns in 3 zile , m-a costat in jur de 100 lei . Ar trebui mers la tipa de la ghiseul unde a depus plicul si sa o roage sa verifice cam pe unde este si sa-i spuna cam pe cand preconizeaza ca va ajunge la destinatar . Iti urez succes sa ajungi la capat cu toate zolalele pe care le ai !
Am fugit ca la 5 tre sa fim la stoma !
LA MULTI ANI ! coleg de Maria ! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de BB !!!
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K![]() Avem FETITAAAAAA!!!!!!!![]() exact ce simteam ca e si ce ne doream. suntem foarte fericiti!!! ![]() Maria 19+ vine bb!![]() Pozele noastre |
FELICITARIIIIIIIIIIIIII

.sa ai o sarcina usoara si o papusica cuminte si papacioasa.
fain cadou ptr colegul tau.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
dianaiulie2009 spune:
Felicitari Maria !!!
Mai Bia , mai da ce detectiv bun esti tu !!! Rpd le afli tu pe toate !
Hai sa va pove cam ce fac la recuperare . Prima data imi pune ceva curenti cu electrozi pe spate , apoi urmeaza masajul , apoi gimnastica medicala . Toate astea dureaza cam 1-1.30 . Apoi , is ametita de cap de numa, probabil cum ma maseaza pe coloana imi misca ceva nervi pe acolo si abia reusesc sa ajung cu masina pana acasa . Cateva ore totul e ok , apoi dupa-masa ma apuca iar durerile . Dr. mi-a spus mai mult de 3 ore sa nu stau la calcutor/birou . Acum nu mai poate sa-mi salveze spondiloza , doar imi amelioreaza durerile. Cam de 2 ori/an trebuie sa fac fizioterapie si cel putin 1 data/an trebuie sa merg la bai la recuperare , vreo 2 saptamanai . In concluzie , is baba ... tre sa-mi caut alt servici ... tre sa ma tratez k de nu raman blocata si atunci e bai mare !
Cam atat despre procedurile mele .
Ma duc sa mananc k a pregatit colegu cina !
Va urez noapte buna !!!
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Maria felicitari!!!!
Bia, cu plicul am mai lamurit-o azi cu mama...cica pana la urma seful de la posta a sunat la Buc si aia s-au interesat...plicul a plecat din Ro in 21 sept, de acolo ei nu mai au ce face. Sora-mea a sunat acolo in NY si cica plicul ar fi in vama dar tot stresata e mama pana nu ajunge plicul la Cristina. Mersi mult de oferta
la pasapoarte are si mama o cunostinta a finului si o poate ajuta. Acuma sa vada ce se poate face daca plicul chiar nu ajunge pana la sf. saptamanii...
Cu cealalta problema, lucrurile s-au miscat rapid...l-au sunat azi pe Ovi pe mobil sa-i spuna ce sa faca. In Ro poti "muri" daca nu e cineva sa intervina pentru tine...o tipa pe care o cunosc numai virtual dar care e tare sufletista a pus "treaba" pe roate.
adriana, spor la tratament, sa-ti foloseasca! Dar intreb si eu...ce loc de munca ar fi mai altfel, ca tot pe scaun stai...sau e vb si de stres si alte cele?
Oti pe unde umbli? 
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Mariaaaaaaaa, felicitari!!!
Adriana, insanatosire grabnica. Miha intr-adevar, este o situatie f. stresanta. A patit-o sora-mea dar invers. Adica, a trimis prietenul lor un plic din State, cam cu 3 sapt. inainte de interviul de la ambasada din Ro acele acte care atestau faptul ca au unde sta si niste oferte de munca. Ei, dupa 2 saptamani, cand sora-mea super stresata il tot pistona la cap, asta merge si face sapaturi la ei in State la posta. Si ce credeti??? A mai ajuns candva??? Nu vreau sa te speriu, dar a facut omul alte acte a platit 100 dolari unei alte firme, si plicul a ajuns exact cu o zi inaintea interviului la sor-mea. Bineiinteles ca le-a facut scandal acolo, mi se pare ca si-a cerut omul banii inapoi, ei au zis ca se scuza dar ca se mai intampla!!!
Deci se poate si la altii, nu numai la romani. 
Eu iti doresc sa nu treceti prin ce a trecut ea. V-am mai zis ca am o verisoara car face niste super placinte... Azi i s-a pus lui Vlad pata si a invitat-o sa il asiste ca a zis ca daca de mine nu se leaga facutul de placinte o sa invete el sa faca.
Mai i-au iesit de milioane 

, amu sa vedem data viitoare cand le-a face singur. Ca amu l-a mai ajutat.
Deci, am mancat pana am crapat, amu tre sa mai bantui pe net, ca nu ma pot culca asa plina.
Va
si va astept la schimbul 3. ![]()
Bimilit spune:

ma antrenez ptr schimbul 3
.
fug sa cetesc si reviuuuuuuuuuuuuuuu.......
Bimilit spune:
adriana, pai a fi musai sa faci fizioterapia.da nu-i bai, important e ca se simt rezultate.
amu de job e mai greu, ca parol ca toate-s cu stat pe scaun si-n fata monitorului.da a fi bine.nu te stresa.pune baza pe sanatate.incearca sa eviti stresul.
pupici.
Peseu: nu ne-ai spus cum fu la hunedoara.ce face mamuca? cand trage o vizita la zalau?
Bimilit spune:
mihaela,
ma bucur incer ca incet incet se rezolva toate problemele
.bine ca s-a lamurit cu plicul.io zic ca daca-i in vama la americani sigur ajunge, ca doar nu-s
sa si-l pastreze
.iar cu alocatia sper ca vei rezolva rapid.pupici la fete.
Peseu: socrul mai e la voi?
Bimilit spune:
oti, da placintari mai sunteti
.ca nu de mult ma bagarati o tura.
il admir pe vlad ca are rabdare sa framante, intinda si coace.io-s habarnista la dospituri
.
auzi fa bine si treci la raport ca sa se aseze mancarica
.

Avem FETITAAAAAA!!!!!!!
19+