Condica Salajencelor [57]
Raspunsuri - Pagina 19
dianaiulie2009 spune:
Bia , ieri la sedinta am pus tf. pe silencios si am uitat de el , pana tarziu cand am vazut 3 apeluri de la tine si pe cand te-am sunat a intrat mesageria . Azi la fel ... e vreo problema ???
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana, stiu ca unele aveti serviciu, si copii la scoala, de aia am zis la 5. Dar se poate si mai iute dac aveti cum.
Ei, nu va incumetati sa ghiciti???
, merg sa ma intint nitel, da mai viu.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Bia , ieri la sedinta am pus tf. pe silencios si am uitat de el , pana tarziu cand am vazut 3 apeluri de la tine si pe cand te-am sunat a intrat mesageria . Azi la fel ... e vreo problema ??? " Carpe diem ! " |
vroiam si eu o oala ptr o vecina ce nanaseste la brasov.da o mers azi si o cumparat altceva.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, stiu ca unele aveti serviciu, si copii la scoala, de aia am zis la 5. Dar se poate si mai iute dac aveti cum. Ei, nu va incumetati sa ghiciti??? , merg sa ma intint nitel, da mai viu. |
TORt cu 3 feluri de cioco?
daca am ghicit ce primesc?
Bimilit spune:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/823891/Siropurile-pentru-tuse-periculoase-pentru-copii/
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
! |
silvana_salajan spune:
Uite ca sa nu te mai fierb : http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16599/Biscuiti-cu-cereale/

Da ce faceti?????????? Pe unde umblati????
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Uite ca sa nu te mai fierb : http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16599/Biscuiti-cu-cereale/ ![]() ![]() ![]() Da ce faceti?????????? Pe unde umblati???? |

moama ce buni cred ca sunt.
io-s topita dupa asa ceva, da nu ma leg sa fac ,ca sigur ii ard
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Ia ghiciti ce am facut azi??? Mmmmmmmmmmmm, cine ghiceste ia un premiu. E din categoria lucrurilor la care nu rezist... ![]() |
io m-am ghidat dupa mesajul asta.si de aia am dedus ca tort cu 3 cioco.da acu m-am prims tu nu rezisti sa nu coci dulcegarii
mihaela_s spune:
Salutari nordice!
Io am pus la fiert tortellini cu ciuperci si cu sunca si branza, imediat is gata. Am sos bernaise peste ele si gata cina! Apoi am desertul de ieri...
Azi am avut 2 testari la scoala si au mai prezentat niste colegi retete, cand am timp o sa incerc sa traduc din ele si sa pun pe site, nu toate merita...mai sunt prezentari si saptamana viitoare...
Apoi am fost la o cafea si o prajiturica la Crucea Rosie, e chiar langa scoala noastra si e taaaare ieftin si gustos, cu colega mea poloneza. Am petrecut o ora tare faina, am povestit tot felul. E tare draguta, asa cum mi-am dat seama si anul trecut cand ne-am vazut prima data, se pare ca si ea ma place si ne-am promis ca o sa mai avem momente din astea asa intre fete...mai exersam suedeza si mai aflam lucruri una despre cealalta, despre tarile de unde venim...si despre impresiile noastre aici. Am primit si niste mere "moka" de la un nene care era acolo cu alte colege de-a noastre la cafea si cica el nu are ce face cu merele...din gradina lui...le adusese cu masina sa se opreasca la o ferma sa le dea la vaci. Io il intreb cica: da tu nu ai vaci acasa(ma credeam in Ro
) si el imi raspunde mirat si in acelasi timp razand: nuuu, eu nu am, numai fermierii au...
Cum la magazin azi serveau ceva placinta tare interesanta cu mere, am luat reteta si ingredientele-daca vreti va scriu si reteta-si maine o prestez. Maine avem in meniu gratar cu cartofi.
Tot maine mergem sa luam covorul(unul din ele)in living, apoi vrem sa montam masa cu scaunele...incepe sa se contureze si livingul nostru.
Poate mai viu...daca nu, un we fain sa aveti!
Oti pofta buna la biscuiti! 
vorbe de copil...
Hobby

!