Condica Salajencelor [57]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Pe baricade si eu ... nacajita k Paula a vomat dimi pe la 6.30 si nu am dus-o la camin . Azi a mai facut si de vreo 3 ori KK moale . Amu nu stiu ce sa fac , o tin cu papa la regim vreo 3 zile . Nu stiu daca sa o duk sau nu la camin de maine , e si sedinta cu parintii maine la ora 16.
Ce stiu-io ce sa zic cu mersul la Simleu ??? Mai bine te hodini tu oti pana vei naste si iti tragem scurt o vizita dupa ... sau mergem vineri ??? Cum hotarati si voi !!!

Maria , sa ai parte de o sarcina si nastere usoara , sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea !

Laura , chiar asa a fost cu concursul ? Si eu stiam ca sunt teste grila si apoi interviu . Faina faza cu tipul de la capitala . Mai incearca !

Mihaela , ma simt mai bine de cand cu masajul si celelalte . Cat despre posturi fara stat la birou sunt de genul inspector , mergi pe teren in control la societati , daca nimeresti in ceva companie mare au multa munca de teren . Mno ... cat de cat nu esti prins de scaun 8-10 ore cum sunt eu acuma . Sunt zile cand de la ora 8 pana la 12 nici la buda nu apuc sa merg . Cam grea decizia cu schimbarea locului de munca ... sunt intr-un gand continuu daca e sau nu ok sa-mi schimb job-ul !!!

Bia , nu zici nimik daca merge sau nu Matei la gradi ?
Ai vazut retetele de pe ezidri ?

Hai ca mai trec pe aici , merg sa-i dau ceva papitza lui Paula !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Nu mai ziceti nika??? Ce mai faceti?? Vad ca nu aveti chef de intalneala...Ce ati gatit? Ca eu habar nu am ce sa fac azi de mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutica!!!!!!!

adriana, o fi o enteroviroza la paula?
noi inca nu mergem la gradi.am io neste pitici.astept sa mi educ si apoi om vedea ce facem.tare bine-i in poala la mami.
mai da vineri nu se poate, ca giulia merge la capitala.
oti, io am prestat asa:ciorbica de "verisoare", salata de vinete cu maio,salata de oo+telemea+piept de pui+maio,fripturica cu piure.iarca desert struguri.
mihaela, unde esti?ati rezolvat ceva?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Ia ganditi-va pe maine... Ca pe saptamana viitoare nu garantez nika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Ia ganditi-va pe maine... Ca pe saptamana viitoare nu garantez nika

se vede ca-i vlad in concediu si aveti ganduri marete.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaaaa, nimic nu e ceea ce pare a fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Maine am sedinta cu parintii la Paula la camin !
Luni , poate ??? Daca nu nasti pana atunci .....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Luni, e Ok.Fetele? La ce ora??? Hai sa ne organizam nitel.

Mergi la inceput

Feteloooor, haideti sa va povestesc ce imagine am eu la ferastra:In fata mea la nici 100m e cladirea tribunalului lipita de Sc. Gimnaziala... Cladiri mari, cam cat un bloc cu 3 etaje.... Soarele a apus de ceva vreme, e putin innorat, la orizont cerul are culoarea rosie. Si acum cea mai tare priveliste, demna de filmele lui Hitchoc, sute poate mii de ciori se invart pe cer se aseaza pe acoperisul tribunalului si a scolii, roiesc, se invart, facandu-ti sa ti se zbarleasca parul pe tine. Parca esti in filmul ala cu pasari. Ziua nu le vezi, stau pe la bradet, insa noaptea se strang aici, cred ca inopteaza pe acoperis...Noa, hai ca v-am plictisit cu prostiile mele, s-a intunecat de-a binelea si nu le mai vad. A, si inca ceva: sunt declarate monument al naturii desi daca se inmultesc excesiv sunt angajati ai primariei care impusca din ele si le mai strica si cuburile. Asta era in anii trecuti. Acum nu stiu daca le mai controleaza cineva. Mie mi se par cam multe oricum. Sa te fereasca sfantul sa treci pe sub un stol de asta ca nu te vad prea bine.

Mergi la inceput