uteplex fiole buvabile...poate ajuta cineva?

uteplex fiole buvabile...poate ajuta cineva? | Autor: allislove

Link direct la acest mesaj

salut,nici nu stiu de unde sa incep sunt noua pe site-ul acesta.
Vreau sa intreb si eu daca stie cineva cum pot face rost de medicamentul Uteplex,fiole buvabile pentru bebe-ul unui prieten care s-a nascut cu sindromul down , are mare nevoie de el si nu stie de unde se poate procura.Am inteles ca se produce in Franta...dar nu gasesc prea multe detalii online despre el.Daca stie cineva va rog mult de tot sa ma contactati cu detalii!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sergiana spune:

eu am rugat o familie din AUSTRIA si am inteles ca ei prin farmacia locala au facut comanda in ITALIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

Daca pot ajuta cumva,te rog sa ma contactezi,acuma sunt in italia,si pe 28 decembrie vin in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allislove spune:

Mersi Sergiana si Corina,imi pierdusem speranta ca cineva imi va raspunde si mie in vreun fel.Corina, cum m-ai putea ajuta ,sti cumva daca in Italia se gaseste medicamentul asta ? Daca se poate procura de acolo ti-as fi foarte recunoscatoare daca l-ai putea aduce pe cand vi acasa,stiu eu 2-3 cutii,am inteles ca sunt 30 fiole intr-o cutie si nu sunt exagerat de scumpe si ar fi suficiente pentru macar 6-9 luni..mai bine spune-mi tu daca sti cumva,bineinteles ca ti l-as plati ...si apropo de ce ai zis la urma ''cand sunt buna.....'' asa e cel mai bine sa fi, in ziua de astazi e foarte greu sa fi bun in orice situatie pentru ca rautate este multa pe lumea asta, trebuie sa avem si un sistem de autoaparare, sa stim sa fin"scorpii" in cazurile in care suntem tratati de asa maniera.
Sergiana,eu nu cunosc pe nimeni pe care as putea ruga sa imi faca si mie o comanda pentru acest medicament...poate m-ai putea ajuta sa i-au legatura cu ei si sa procedez la fel stiu eu?! Singurul lucru pe care mi-l doresc e sa ii ajut pe prietenii mei care sunt disperati,ingerasul lor este bolnavior si sunt neputinciosi in gasirea unui medicament care le-a fost recomandat..nu pot sa inteleg de ce nu e fabricat si aici si se gaseste atat de greu...ma depaseste complet chestia asta:(
Va multumesc din nou pentru raspunsuri si sper sa gasim intr-un fel o modalitate de a-i ajuta pe prietenii mei.
Va pup si numai bine!
Maria

Mergi la inceput