Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
inais spune:
Simona si Laura tinem pumnii pentru operatia de maine! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si la operatie si dupa!
Noi am facut baitza si acum dormim! M-am distrat ca i-am luat o oitza de la VTech...cica oitza minune...adoarme bebeii! Ei bine nuuu...a adormit-o Iasmina pe oitza!
Saraca i-a cantat, a behait, a clipocit in toate culorile...vreo 20 de minute...pana i-a zis "bye, bye!!" si Iasmina mea tot neadormita era!!
Am stat langa ea si am leganat leaganul in care doarme si asa a adormit!
Va las ca merge si mami sa faca baie...va pup si noapte buna!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Nicole1980 spune:
Simo si Laurita - sanatate multa taticului vostru, sa aiba o operatie usoara si sa se refaca repede 
David a adormit la san si nu i-am mai facut baie, acum e inpatut doarme... Nu am mai sarit baita din vara...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
simonacip spune:
Prin urmare, incarc si eu pozici in albumul din octombrie...Ca sa vedeti ca ne-am luat scaun de masa..Cel vechi mi s-a parut cam jerpelit dupa david,asa ca am comandat de pe net, in aceeasi zi mi-a si venit, desi imi spusesera a doua sau a treia zi, m-au sunat si au intrebat dc pot trece chiar atunci. Nici n-a fost scump 2,3 mil
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Multumim fetelor pt urarile de bine pt tati. Am zis miine? operatia e vineri, dar la cit sunt de obosita..
Eu am zis bine ca nu-i ceva mai rau ca dimineata cind a fost vizita, dr nu-i spusese nimic-nimic si tata se cam panicase, a zis: da de ce nu mi-a spus nimic? Inseamna ca-i ceva nasol...SI incepusem si eu sa-mi fac ginduri nasoale. Bine nici operatia nu e lucru usor, dar macae trece si se reface. Oof
Va pup fetele, pic de somn.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
GD spune:
Buna seara si de la noi !
Astazi m-a zapacit Miruna ! Cred ca-i dau dintii ca alta explicatie nu am. Ea este un copil foarte cuminte, rar o auzi plangand dar azi a vrut numai in brate si n-a prea vrut sa manance. In schimb baga in gura tot ce prinde maini, haine, hamuri...tot.
Am si vaccinat-o ieri (INFANRIX penta)si aseara a avut febra, aproape 39 grade Celsius, m-am speriat putin. A avut si dimineta febra moderata dar acum seara nu mai avea nimic, adica nu avea febra dar am tinut-o numai in brate fiinca atunci cand o puneam undeva ziceai ca o pun pe ace. Acum a adormt.
A vazut poze cu Raducu puiutul Gabitzei, e un scump, sa-ti traiasca!
GD spune:
Vazut si poze cu Tudor de Ralu-t, e un scump si el, sa va traiasca si acum am vazut si albumul din octombrie al Simonei - mami de baieti frumosi.
Si eu stau tot in Dr. Taberei. Ieri chiar v-am vazut prin parc.![]()
si noapte buna tuturor !
Gabi
andreap spune:
fetelor..dau din una in alta:Sara ural de 1 ora si ceva
..o mai ia somnul la mine in brate sau la soacra..si se trezeste urland...de pus in apt,nici vorba.desi a fost vesela,am facut baita,a mancat la san....am plecat de langa ea si s-a trezit urland si de atunci asa o tine.dupa cum se agita,pare a fi burta...i-am dat si Infacol...nu inteleg nimic si mai mult m-am speriat sa nu fie ceva reactie la vreun medicament.....habar nu am
...ma gandeam sa merg la spital,da' ce sa-mi faca?offff..mai bine cu muci decat asa
Simona,bafta maine
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Vianne spune:
Miss, eu am avut o noapte mai buna, s-a trezit de vreo 4 ori numa’![]()
Eu sa stii ca incep sa ma obisnuiesc![]()
DanaH, nici eu nu am vrut in State, din multe motive...Asa ca te inteleg. Uite ca noi deocamdata suntem aici dar tare tanjim dupa Europa.
Ralu, frumos tare Tudor!
Inais, m-am gandit si eu sa ii dau completare dar uite ca inca nu i-am dat. Acum astept sa vorbesc cu doctora in 14, cand mergem la vaccin. Sa vad ce zice si ea! Multzam ca te gandesti la noi
Simona, Laura sa dea Domnul sa fie totul bine...si operatia si recuperarea.Am un prieten care a plecat de aici spre Ro in scaun cu rotile sa se opereze, tot discopatie. S-a operat la Brasov, a durat ceva si recuperarea dar acum e f bine.
Nu va pierdeti credinta si nadejdea ca va fi bine..
Simo, imi vine sa mananc obrajorii lui Matei![]()
Stefana mea doarme de 3 ore jumate, cu o pauza de masa de vreo 10 min. Adica a adormit la 12.30 si acum e 4 dupa amiaza si tot doarme.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
inais spune:
N-am somn...m-a energizat baia asta!! 
Simona superbi baietii! Sa stapaniti sanatosi scaunelul! Matei pare foarte fericit acolo!
Andreap ai citit prospectele? Vezi ce reractii adverse pot da...offff!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Nicole1980 spune:
Simona - ai niste baieti frumosi si foarte dulci. Au niste ochisori care vor frange multe inimioare ... Iar Matei seamana din ce in ce mai mult cu David (pana acum nu imi dadeam seama de asemanarea dintre ei)Mi-a placut scaunelul- sa-l murdariti sanatosi cu toate felurile de mancare ![]()
Eu l-am imprumutat de la sora mea, arata destul de bine pt un scaun de masa ![]()
Acum caut pe net sa-i iau si eu Vacuta muzicala Vtech. Parca Robertel de Simonix o avea, nu ?
Hei Robertel, ce zici, sa-i iau si lui David una ? Merita ?![]()
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008