Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)
Raspunsuri - Pagina 19
stefania_97 spune:
Luna si eu ma simt la fel cand incepe sa vina toamna/ iarna aici. Zilele sunt mai scurte. Nu mai am aceiasi energie pe care sorele mi-o da
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
cafera spune:
Lunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! pai gagica misto esti tu? Sa plangi? Daca e frig si ploua, mergi tu frumos acasa si fa sex pt a treia oara in viata ta. Vorbim dupa.
Alina.a, superbe pozele. Eli ma cucereste de fiecare data. Si sa stii ca acel cuibusor e super. Nu te condamn ca-l vrei.
Timi07 spune:
Luna eu cred ca e ceva in aer in partea asta de lume ca si eu azi am o stare la fel cum zici. Si chiar ii bombaneam la o colega ca din iunie nu mai am nici o zi de concediu....la vremea din Irl ar trebui sa am 30 nde zile nu 20, in afara de bank holidays.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Amethyst spune:
stefania, asa e, laptele de vaca poate da acele lucruri si e responsabil pentru multe alergii. Desigur ca depinde de copii dar din ce m-am informat eu nu e un aliment sanatos asa cum propaga reclamele ci dimpotriva. Lucru normal de altfel, ca el e conceput pentru vitelusi doar si nu pentru oameni. Ca oamenii il consuma, din placere sau fixati pe ideea de 'calciu' e altceva.
Si eu ii dau lactate Jasminei insa lapte de vaca nu![]()
Parca am mai citit o discutie pe dc despre asta la parintii intreaba dar nu stiu daca o s-o gasesc.
cafera, norocul tau ca te poti 'rasfata' acasa. Eu ma duc in fiecare luna la salon pt epilat, vine cineva acasa la mine din fericire pentru manichiura si pedichiura fiindca nu am fost niciodata in stare sa le fac singura si uite-asa se duc banii![]()
In rest, sunt gata de duca mai mereu fiindca vine maimutica (asa o mai alint) cu ghetele si pa-pa... pe orice vreme. Fie la un loc de joaca daca ploua torential, fie afara.
Fiica-mea nu suporta deloc caciula, nu stiu ce o sa ne facem la iarna, ca oricum si la 10 grade sta fara. Parca imi face in ciuda ca i-am luat mai multe caciulite care de care mai frumoase![]()
Si... a invatat sa scuipe, de unde a vazut nu stiu, deja spune 'nu' la tot ce o intrebi, chiar daca uneori ar trebui sa fie da
In rest, e foarte intelegatoare, da jucariile, nu mai face asa urat daca i se iau si gata, ajunge atata lauda.
Simo stiu ca Matei al tau avea vocabular dezvoltat, ai scris o data, ce mai spune nou? (poate ai scris si nu am vazut
, recunosc ca nu apuc sa citesc tot)
brazuca25 spune:
Ame si Deni a invatat sa dea din cap ca NU...si alerg seara pe la 23-24 dupa ea sa doarma si ii zic "Deni hai sa facem nani!" Si ea fuge prin casa si da din cap dar in loc sa spuna NU ea zice LA. Asa ca fuge da din cap si LALALA nu doarme. ![]()
Eu cu vorbitul nu stiu ce sa mai zic, pentru ca desi o batem la cap si repetam cu ea mereu, nu zice decat tatatata...eu ii zic "uite catelul CA-TE-LUL" si ea imi raspunde "ta-ta-ta".
Cunoaste semnificatia cuvintelor chiar mai mult decat ma asteptam eu, dar nu zice mai nimic. Dar vorbeste in limba ei si scoate tot felul de sunete in bebeleasca lor. Tot timpul ii turuie gurita, dar nimic ce as putea intelege si eu.
In plus am observat ca incepe sa isi aminteasca anumite momente ce o impresioneaza. I-a vazut pe taica-su si pe bunicu mesterind la usa de la intrare si a stat si ea in picioarele lor evident. Cand a venit sora-mea, direct la ea s-a dus si tot bebelusea acolo ca tatatata si tatatata si arata usa de la intrare foarte hotarata. Ii povestea ce au facut ei. 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
musso17 spune:
xerxe,multe felicitari pentru reusita.
luna,capu sus,stiu ca e usor de zis.
carla v,mie imi place sa gatesc,ma relaxeaza,dar nu ma pune sa fac curatenie ca mor...si cateodata cand trebuie sa pregatesc ceva special mai intru si pe site-uri de specialitate.
noi ne-am plimbat mult azi si fii-miu a cazut lat,mai ales ca mi-am pus ceasul la 8 ca sa invat si in locul meu s-a trezit mihnea
,asa ca acum era rupt
ma duc sa recuperez,ca am tras chiulul in ultimele doua zile
brazuca25 spune:
Si hai sa va mai zic o chestie facuta de fiica-mea ca sunt curioasa daca mai sunt si alti copii ce fac asa. Ii place sa ne faca sa radem, adica sa se maimutareasca. Eu ii zic "clovnul lu' mami"( o fi si forma feminina pt clovn?!). Deci ea cand are ea chef sa o bagi in seama, fuge inainte si inapoi, se invarte, se stramba, tipa si sare la tine ca sa te "sperie", si mai nou se repede la noi cu strigate de lupta si ne ataca sa ne faca "diga-diga" ( a se citi gadi-gadi). Si se amuza foarte tare ca noi ne "gadilam"...de fapt ea isi infige bine gherutele in carnea noastra si ciupeste mai mult decat gadila. ![]()
Si cand vine sora-mea sau sotul de la munca....face ture de hol tipand si aplaudand si invartindu-se. Ii place foarte tare sa ne atraga atentia si sa ne distreze. Cred ca toti copiii la varsta asta au momente din astea.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Simo78 spune:
Matei e intr-o faza academica..toata ziua cara cate o carte dupa el si ne cere sa ii citim sau ne citeste el (cici), scrie (chi-i)...in rest mai spune la usa "chidii" sa-i deschidem/inchidem usa. Stie sa spuna AU si sa-mi arate unde s-a lovit, si mai important "cine" l-a lovit, sa mergem sa-i dam na-na
. Are cate o denumire mai aproape sau mai departe de original pentru aproape toate lucurile din casa pe care le foloseste in mod curent.
Se miauna cum ma vede ca ma supar, sa ne iubim ca pisicile...sau atunci cand il pun la el in pat si nu stie cum sa ma tina mai mult pe langa el. Cere banana (naaa), suc (titu), paine (piii), imi spune cand face caca (pish
)...sunt multe, astea mi le amintesc acum.
Simo
mami de Matei
Poze noi
X-ray spune:
atentie am logoree!![]()
of ce rau imi pare de voi fetelor,luna si cristina...capul sus ca trece si asta,cel putin asa ma incurajez eu.la mine depresia e concursul,au scos 2 posturi pe arad care mi-ar placea fff mult si nici nu visam la asta,iar acum nu am timp suficient sa invat
si nici neuronii pe acasa,se reculeg greu saracii dupa atata abstinenta intelectuala...
mai scrieti ce fac strumfii vostri ca mor de drag.asa o mai pun si eu pe eli sa faca una alta.de la voi am invatat sa ducem amandoua pamapersul la gunoi
si ea il arunca tare mandra...
eli avanseaza si ea rapid la "dezvoltarea vorbirii"dar in continuare sta prost la educatie fizica
...
iubeste fantastic cartile de povesti,cele cu multe desene.recunoaste aproape tot din paginile celor favorite si spune povestea pe limba ei:"bobo apa"(traducere din cartea junglei bebe a venit pe apa....),"tantu (semn de pusi) bobo"(elefantul il pupa pe bebe),"bauu nana haaaa"(balu il bate pe tigru care face gura mare haaaa)...zice "nu" si da din cap negativ si gata nu-i mai poti da sa manance dupa asta.cand ii e foame vine in bucatarie si cere fff frumos "papa" sau "apa" daca ii e sete.se uita la desene animate(cu masura si in general astea clasice,bambi,cartea junglei, dar si altele ca sherk, madagascar) si povesteste orice recunoaste din ele: miua-miau, maimu(maimuta),tantu(elefantul),ga-ga(gasca),oa-oa(broasca),goanga (orice insecta).are melodii preferate(madona,rhiana,lexter....)si danseaza fericita cand le aude oriunde si in scaunul de masina da din picior.defapt ii place fff mult muzica,daca ar fi sa ne luam dupa ea se face cantareata pop
spre disperarea lu' tacsu'.cand o pun in scaunul auto primul lucru arata cu degetul la casetofon si zice" la-la-la",deci ii trebuie muzica
.recunoaste ce e cald si zice imediat "ashshshs",la calorifer,apa si cam atat,cu astea ea ia contact cald,dar stie ca si plita e "ash".cere tot, cand vrea ceva "da-mi" si zice pana ii dai.oricand si la orice ora ar face baitza,cum ajunge in baie incearca sa se urce in vana si zice mereu "baie".daca se loveste la cap pune mana si zice "auuu".cand prinde un telefon il duce la ureche si zice "ao tata?".desi sta numai cu bona efectiv cam 2-3 ore pe zi cand ma vede,chiar si dupa 10 minute ma pupa si-mi zice asa dragastos "mami".apropo de ce zicea corina ca-i place denisei sa-i faca sa rada,eli cocheteaza,pe bune.adica lasa barbia in piept zambeste cu toata gura si se uita asa pe sub ploape la noi cu o privire de ne omoara....si retine numele proprii,cum face cunostinta cu un copil primul lucru incearca sa-i zica numele: andra-anda, iulia-iuia, ana,dani.numai pe al ei nu vrea sa-l zica nici cum,incerc sa gasesc o fetita cu aceelasi nume poate asa
.
si gata iau o pauza![]()
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...