Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)
Raspunsuri - Pagina 17
karligutza spune:
neata.... dar asa as mai fi dormit!......... lenea din mine vorbeste! ![]()
treaba cu perioada de proba la votare cred ca e legata de nr.de mesaje minim al membrului care voteaza... care s-ar putea sa fie 100; dar nu sunt sigura, dau doar cu presupusul... 
Simo bafta la concurs!
sa fii prima mereu! am votat inca de-aseara ambele poze!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Timi trezirea!
te-ai trezit? sau mai facem putina galagie?
![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
CarlaV spune:
Asa, deci "'neatza!"
Multumesc tuturor celor care ne-au vazut pozele si m-au admirat fetita si familia, sunteti foarte dragute si va pup pe toate
.
Lichidul acela verde era chiar gustos, dar nu era pentru copii: un cocktail cu lichior de menta si de cocos.
Timi, Musso, ma innebuniti cu ce gatiti! Salivez cand citesc si zau ca nu sunt insarcinata. Eu abia fac un gratar pe fuga si il mancam in 2 zile, doar pentru Saby gatesc ceva proaspat in fiecare zi la pranz.
Cafera, eu te-am admirat intotdeauna si mi se pare normal sa arati bine si in casa, nu sa stai in capot sau in izmene
. Bine, mi se pare exagerat sa stai, ca unele "cucoane", cu pantofi cu toc si rochie de matase, plus toate culorile pe fatza, dar ceva comod in care sa poti deschide usa sau sa iesi pana in fata blocului e foarte normal. Bravo, cu 2 copii inca mai poti, felicitari!
Ca si culoare de oja, la stilul pe care il ai tu, ma gandesc la un auriu cu ceva decoratii finute, pe negru sau maron. Si pentru toata ziua merge ceva culoarea pielii, ca se asorteaza cu orice imbracaminte.
Link-ul pe care vi l-am dat pentru oja era ca idee, sa vedeti cum e. Se numeste Revlon ColorStay. Culorile sunt mult mai multe decat cele de acolo, acelea sunt doar "new shades". E un pachetel cu 2 flacoane, unul cu oja colorata si unul cu cea transparenta, care se da pe deasupra si trebuie sa "sigileze" culoarea. Daca o folositi conform instructiunilor tine garantat cel putin 10 zile. Eu mai am cateva in magazinul meu virtual, alaturi de alte produse aduse din SUA. Ca idee, daca faceti comanda de pe net din US, pretul final ajunge mai mult decat dublu din cauza taxelor de transport si a celor vamale.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui msfhbo Inca ceva: Mihaela, tu ai trecut recent prin asta, dureaza mult pana cand sanii nu mai produc laptic?Eu am oprit alaptatul acum o saptamana si mai e ceva pe-acolo.Nu m-au durut, dar la palpare simt clar ca mai e ceva.E bine, e rau?Un oarecare nod in gat am, sa fiu sincera. Poze...o sa pun, dar cand vad aici numai mamici suple si dragute, am o mare jena.Tb sa ma ajute nitel sotul, eu sunt mai atehnica, asa. Am vrut sa zic de ieri asta, ma uit cu drag la pozele tuturor strumfilor.Sunt minunati. |
da, a durat la mine vreo 3 saptamani pana cand n-am mai simtit nimik acolo.ca si tine mi-am facut o gramada de ganduri pt eram toata plina de noduli, care s-au retras odata cu timpu. eu mi-am facut masaj usor cu alifie de galbenele.ma cam speriasem, dar dupa aia am inteles ca e normal sa se simta ceva acolo pana se absoarbe tot.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
Aoleu, am uitat sa spun ca am vazut pozele Lunei cu Adelise, ale lui Timi cu Sophie si ale Alinei cu Elisa. Sunt superbe toate, asa mult au crescut copiii nostri si atat de frumos, ma bucur de fiecare data cand vad poze noi, imediat sar pe ele chiar daca nu am timp sa scriu de fiecare data. Stiu ca uneori e greu de pus poze noi din diferite motive, dar merita, cand vor fi copiii mai mari va fi o placere sa ne uitam impreuna cu ei la poze. Eu inca le mai fac si pe hartie in album, dar din ce in ce mai putin.
Gata, ma intorc la treaba ca ieri am lucrat de la 7:30 la 23 si mi-am latit ochii si fundul. Pe maine
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
ola!
ma bucur ca v-au placut pozele.am reusit sa terminam camera elisei dar nu face fata caloriferul,trebuie sa-l schimbam,asa ca ziua doarme acolo,noaptea inca e la noi in camera.nu ca ne-ar parea rau
.conteaza ca-i place camera si ar sta numai acolo,ca si noi de altfel,la un moment dat am vrut sa-i propunem sa facem schimb,ii dam iei dormitorul nostru ca e mai naspa....
gata am reusit sa vad si o mare parte din pozele cu sabina si familionul,ff reusite si locatia superba.
lavi bine ai revenit si sanatate lorinutei.
simo votat!sunteti frumosi foc,asta e adevarul
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Karli mi-s la lucru deja si servesc micul dejun tragand cu ochiul la DC. Sa stii ca n-am mancat aseara
.
In 5 minute fac cafa, dorestte cineva supliment
?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
brazuca25 spune:
Neatza! Am vazut pozici superbe de Saby, Sophie, Adelise, Elisa si Matei harnicut!
Superbi copii! Si mamici frumoase pe langa ei.![]()
Felicitari Simo pentru Matei harnicut. E bine ca l-ai invatat de mic.O sa te iubeasca nora ta la nebunie. ![]()
Multa sanatate la strumfi bolnaviori! Sa scape repede de mucisori. 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
xerxe2005 spune:
Eu raportez un copil intarcat.
Nu imi propusesem sa il intarc, ca ma durea sufletelul, dar treptat, fara sa simtim amandoi operatiunea asta ca peceva enervant si stresant, am reusit sa nu il alaptez de duminica dimineata, deci am 4 zile si vreo 5 ore. Cred ca il pot considera intarcat.
Descrierea de mai jos se vrea un ajutor pentru mamicile care mai au copii sugari si se pregatesc sau gandesc de intarcare.
A fost greu cu adormitul fara san cum era obisnuit, cand isi amintea de tzatza si tragea de tricou, in secunda aia ii distrageam atentia cu vreo jucarie sau il luam in brate si ii spuneam "hai sa vedem puisorii sau pe tata sau pe bunelu',etc.", indiferent ca asta se intampla ziua sau noaptea la cele 8-9 treziri pe noapte obisnuite ale lui.
Ne-am jucat mult cu toate jucariile din casa, cu telefoanele, cu telecomenzile, adica am incercat sa nu il las sa se plictiseasca. A plouat si a fost urat afara, ca altfel am fi iesit la plimbare si ar fi fost si mai usor.
Nu m-a ajutat nici sotul, nici soacra.
Dar luni, am chemat-o pe bona la programul obisnuit si amandoua am stat pe langa el, el pe langa noi prin bucatarie, am facut dulceata de gutui, ii vorbeam continuu, deci nu l-am lasat deloc sa se plictiseasca si sa isi aminteasca de san si sa ma traga de tricou. Si a trecut prin tranzitia asta extraordinar de usor. Nici nu imi vine sa cred ce usor a fost.
Seara la culcare nu vrea biberon cu lapte, nu il accepta ca mijloc de hrana, se joaca cu el, ii plac stropii care curg, ii place sa ude cearsaful cu lapic. Adoarme si dupa o ora se trezeste si isi baga mainile in gurita si zice "papa-papa" si ii bag imdediat biberonul si mananca. Totodata am incercat sa nu ii dau lapte in intervalul orar 12.00-06.00, dupa cum mi-a zis medicul, a acceptat apa sau a vrut leganat 2-3 minute si a adormit la loc. A avut momente cand a plans si a marait si am mers la baie cu el in brate am facut un pipi, am mai stat un pic de vorba si m-am intors in camera, l-am pus pe perna si a adormit instantaneu.
Noptile astea a avut 5-6 treziri. O imbunatatire treptata care sper si cred ca e perfectibila.
Ma bucur ca nu am optat pentru metoda intarcarii prin izolare.
Ziua mananca cate 2 iaurturi cu fructe pe zi, inca nu vrea din ala simplu, dar asta va fi o alta lupta pe care sper sa o castigam. O sa lucrez la capitolul asta de introdus mai multe lactate, pe parcurs.
Acuma eu...am avut sanii beton si durerosi, nu il puteam lua in brate ca ma dureau sanii si la simpla atingere. Nu reuseam sa storc decat cativa stropi, nu voia sa curga si pace. Am pus intr-o zi foi de varza inghetata, am stat constant cu sutien stramt, cand s-a imputit de la atata purtat, m-am strans cu o fasa care, recunosc, s-a largit in somn. Nu am redus consumul de alimente sau de apa. Nu am avut dureri de cap, febra, dureri ale bratelor.
Dar am luat Bromcriptin, 1/2 pastila in prima zi (care a fost de fapt a doua de intarcare), 1 pastila a doua zi, 1 1/2 pastile a treia zi si azi voi lua 2 pastile, ca si urmatoarele 3 zile. Nici de la pastile nu am avut efecte secundare. Deja sanii s-au detensionat si simt ca intrat pe panta descendenta in ceea ce priveste tensiune si durerea. E mai mult decat suportabil.
Asa ca dati-mi voie sa ma simt bine si multumita de mine insami si fericita ca am un copilas asa intelegator si destept, manca-l-ar mama!
Razvan Gabriel
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
...Acum am reusit is eu sa mai intru ca in rest Emily e calare pe mine toata ziulica...nici acum nu pot sa stau prea mult ca e singura la ea in camera si e o liniste cam suspecta ...de obicei asta inseamna am pus camera su susu'n jos!![]()
Am ajuns cu bine inapoi acasa, nu mai stiu cine intreba de zboruri...noi am avut 2 zboruri scurte de vreo 1,2 ore dar cu escala ...si tocmai in escala aia a pocnit_o o diaree de a trebuit sa o schimb de vreo 3 ori in 3 ore
! I-a trecut in cateva zile dupa ce am ajuns!
In rest inca sunt acasa luna asta, profitam una de alta...ma cam stresez si eu cu jobul si cu criza asta...sper sa nu am vreo surpriza si sa incep in noiembrie... Apropo de asta Luna imi pare rau pt jobul tau!
Am citit tot din urma dar nu o sa imi aduc aminte sa raspund la tot:
Karli condoleante surorii tale, mi se strange inima cand ma gandesc la ea si la copilasi!
Am admirat pozele si filmulete cu Matei al lui Simo si porumbeii, cu Elisa, cu Adelise si baltile, cu Saby, cu Sophie, cu Ingrid, Marius si telecomanda...si nu mai tin minte! Sunt toti minunati!

O sa incerc si eu sa pun poze astazi cu vacanta in Romania, cu intalnirile - mi_a placut tare mult sa va intalnesc pe fiecare dintre voi! 
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07