Augmentinul?!

Augmentinul?! | Autor: giolli_a

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma lamuriti si pe mine! Mi s-a gasit o infectie si am primit tratament cu augmentiv si klabax (20 de pastile). trebuia sa imi vina menstruatia in urma cu 3 zile. sunt ingrijorata! se poate sa fie de vine tratamentul? daca as fi ramas insarcinata nu mi-a afectat bebelusul? sper sa fi ramas si sa nu-l fi afectat caci il astept de mult timp

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

de obicei anitbioticele modifica putin ceva (in organism)...nu stiu exact cum se numeste.
daca e bebe, atunci e foarte indicat sa mergi sa ceri parerea unui medic! CEL MAI INDICAT!
sfaturile de aici sunt experiente personale, care nu au legatura cu ce ti se intampla tie acuma.
asa ca mergi la medic!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Augmentinul e safe in sarcina, chiar se prescrie pt anumite afectiuni. Si oricum, daca l-ai luat in primele 2 saptamani dupa ovulatie, functioneaza legea "totul sau nimic".

Despre klabax nu stiu insa.

In orice caz, vb si cu medicul ginecolog. Va fi bine, stai linistita. bafta!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giolli_a spune:

Sa stiti ca mi-a venit CM. Ma bucur ca altfel as fi fost stresata tot timpul sarcinii. Am fost la ginecolog si mi-a explicat ca se trage de la acest tratament. Mai am o serie de analize de facut ! vreau un bebelus !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

succes! si multa credinta in perioada asta de "plantare"...

Kari

Mergi la inceput