Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81
Raspunsuri - Pagina 19
mada23 spune:
Gargaritza....
cam dificil sa ne exprimam o parere , da putzintica rabdare si te rezolva nea tutu 
Malinush...
hospodina din mine
a avut la congelator loboda si stevie , iti recomand sa pui la anul, asa de o ciorbita sa vezi ce bun e
Aerlilan..
bag repede nishte agitate sa-ti mai creasca optimismul 

Sarah..te astept la o portie
, e mult prea devreme, doar la creier ceva semne![]()
pentru fete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
sarrah spune:
pony- eu cred ca vin pe la ora 13.00 pt ca vreau sa fac IA. dar....daca nu s-a spart nazdravanul/i e posibil sa vin la sfarsitul programului, deci...pe la 18.00...nu stiu cum sa spun ca sunt ca sa ma recunosti...sunt blondaaa
si am aceeasi varsta ca si tine !!! eu, cum te pot recunoaste?
lali- - nu e chiar asa !!! am luat 4 kg la ultima IA...de la clomifen, utogestan.... de obicei, in timpul celor 2 saptamani de asteptare nu fac nici un fel de sport...si...mananc cat 4 femei insarcinate!!! 
lucialu spune:
Gargaritza 
iti dau un exemplu cretin rau,dar chiar nu vreau sa te vad necajita.Deci daca dnei Iliescu i-a fost indusa menstruatia...ca iti dai seama ca nu mai avea la respectabila varsta treaba cu rusii,cred ca daca o luai repede nici nu stia ce sunt,pai tu tenerica si verge ca bradu crezi ca nu poci fi rezolvata de un rus amarat si o barza darnicioasa?Stai relaxata ca ai sa vezi ca dl dr e tare negru cand e vb de domesticit berze,iti pune BB-le pe tava,trust me
Eu te=am facut deja portocalie,adeca fertila![]()
Mai Aerlilian ai ceva cu mine?
ca amu te iau eu pe tine de olechi
Deci
sa vedeti ce ma voi tavali de ras(nu prea tare sa nu daunez
) daca vom fi toate care asteptam semne bune anu are si suntem catranite acu,dar gravide la burta,nu doar la tacalie
Mie iar mi-o venit hoptimismul.Am doreri de menstra si burta de 5 luni,deci balonata si imi vine sa imi mananc si propriile urechi de foame.
Asa ca va rog,nu mai vb de mancare.Pleeeease![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
sarrah spune:
mada-- nu spune de doua ori ca la cat de pofticioasa sunt ...acum ma urc in masina si vin la tine sa-ti mananc ciorbita! si nu ma satur doar dintr-o portie
! si ca sa vezi ca si eu sunt gospodina, azi am gatit ciorbita de curcan si sarmalute tot de curcan . asa ca te astept si eu pe tine la o portie, doua !!! sa stii ca si semnele de la creier sunt de bun augur !!! asa ca...urmeaza celelalte !
lalala13 spune:
buna fetelor! sunt si eu o aspiranta...cica...optimista si m-ar interesa sa imi spuneti si mie unde va duceti la domnul doctor? adica la un cabinet particular sau la spital. Si,....daca nu cer prea mult, un nr de tel sa ma programez la dumnealui.
va pup si va urez succes in misiunea noastra de a fi mame
my somebody.... 
lucialu spune:
Sarrah
asteptam si halte semne.Oricum zici ca neuronu meu se gravideste,ca tare aiurita am devenit in ultimele zile...deci sa zic gravida dacat sa zic proaaaaaahaha
despre mine corse
.Vezi ca vergula cu semne la tacalie io sunt impricinata,ciorba e in posesia Madei.Ai noroc ca pana la ea nu ai mult de mers![]()
Eu am o prob cu prepozitiile,am un scris de ne doare mincea![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
sarrah spune:
lalala- - ai informatii pe prima pagina...de obicei, raspunde la tel asistenta dumnealui, dupa ora 16.00...succes!
sarrah spune:
lucialu- - eu am "semne" tot timpul. de vreo 3 ani "sunt gravida" mereu dupa ovulatie !!! dar GATA ! Vreau sa incep anul 2009 cu un samburel in burtica ! ce optimista sunt![]()