Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81
Raspunsuri - Pagina 17
lucialu spune:
Tamy
de unde ai mai scos-o?Daca ai stii ce dezastru eram la chimie,bine ajutata si de mutrele acre ale profelor mele
,dar totusi...
Multumesc ca esti draguta
imi place sa inteleg unele lucruri,daca se poate![]()
Poti sa ne navalesti,noi nu facem la fel?![]()
Sper sa ma lase sa pun un link gasit la viteza legat de echinaceea si ginko biloba...http://www.avantaje.ro/index.php?a=191&p=2 daca nu pun pe privat.Ceva asemanator gasisem si de ginseng ca stiu ca ma ingrozisem...dar acum nu gasesc decat ca e foarte bun pt fertilitate![]()
Ce poti sa faci?Citesti si alegi in functie de ce concluzii tragi...parca si pe forum se discuta la un mom dat...e demult faza legata de ele si fertilitate si nu mai stiu exact sa iti pui dovezi
Daca mai gasesc iti pui.![]()
Machusica
fff frumoasa povestea burticii
Multumesc!
Rala
teoria nu stiu cat mai poate fi de relevanta in cazul tau...de-asta e greu de raspuns...ai rabdare si nu te stresa.Cred ca ne urasti ca iti tot spunem asta,dar nu prea ai ce face mai mult decat sa fii cuminte si sa astepti ecografia.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
felix76 spune:
Fete dragi,
Rala, gandim optimist, da? Sper ca pui in continuare utrogestan si ca saptamana viitoare cand va veni T, ne vei spune ca ai vazut sacul embrionar!
Lilisor pup fata, astept cea mai buna veste si de la tine! (Mai, cum stii tu sa scoti omul din ascunzatoare!!!)
Anaconda, sa fie intr-un ceas bun!
Lali, vin la Bucale curand! 
Magditu meu drag, un pupic de la mine pt fetita care ia decizii intelepte!
Machusica, toata admiratia mea pentru burtica si pentru mamica!
Tamy, nu-s la rude, tot la ai nostri sunt, dar intru mai rarut!
Flacarico, ce bine ca te mai vede omu si pi tine! 
LucixLicix naturista esti si tu? Si io si sosul avem marmacie ambulanta acasa! 
Va pupacesc pe toate si vreau in continuare vesti bune!
Felix
tamaryllis spune:
draga Lucia, ce pot sa zic decat
probabil, caci am citit uimita articolul si cand ma uit la produsul pe care il am eu, e de fapt panax-ginseng. Pe asta scrie clar- creste fertilitatea si potenta sexuala. O sa intreb si la naturiste totusi daca e bun si pt mine, poate stiu fetele.
anaconda2 spune:
Tamy , era vorba de martea viitoare , pe 14 , atunci ar trebui sa-mi fac un test . Insa eu deja simt ce se intampla...
De aceea am spus ca merg direct la T sa vedem sacul
.
O sa fac bineinteles , si bhcg-ul .
Rala , asteapta sa mergi luni la cabinet ! Ti-ai mai putea face si vineri analiza inca o data ? Sa vezi cum a crescut , si cat , fata de cea de ieri .
mada23 spune:
netzaaaaaaaaaa fetili

ce fac frumoasele mele?
Gravidutze...binecuvantate
, multumim mult de povestile voastre, imi intareste si mai mult credinta ca degeaba ne dam noi peste cap sa ramanem , cand vrea DD se intampla indiferent ce sanse iti da un dr sau altul. Daca ne-am opri 5 min din lupta asta nebuna si am spune o rugaciune din tot sufletzelul nostru cred ca pana maine am fi toate
.
Rala...
nu vreau sa te mint e un pic cu semnul intrebarii DAR e o minune faptul ca ai ramas si de aceea ce e anormal pentru noi, pentru DD e posibil, roaga-te sa faca cum e mai bine , ti-a demonstrat ca se poate, restul e floare la ureche, ai incredere, mergi la manastirea Radu Voda, chiar si pentru cateva minute, e un loc cu un har deosebit, se intampla minuni tot timpul, Magdita
...m-a trimis acolo si ii multumesc neincetat, crede in sansa ta
, ma
pentru tine
Lali...
nu te gandi la ce-i mai rau, nu ai nimic , e doar chestie de timing, dupa ce iti umbla la instalatie vine 
Ana...
ma bucur ca esti optimista, tine-o tot asa 
Lushica...
tare draga imi esti , nu vrei sa vii la mine acas'
, stiu sa fac ciobitze bune, cea de ieri era de pui cu loboda si stevie , acrita cu lamaie 
Felixutz...drag
cum stai cu injectatul, vin sa te ajut? 
Georgic....nu sta singura zanica ,dipher face ravagii la singuratate, vine la noi unde-i cald si bine, ne e dor de tine
de iti sar caldurile![]()
Magditz...frumos, ma rog sa patesti ca Arishica, Doamne ajuta 
Elly...
cum merg bombonelele, facem nitzica galerie sa te inrosesti nitzel 

Sarah...ce face frumushica
ma bucur ca a fost doar o alarma falsa
Fireyes, Aris, Ubi, Cosi, Malina...tuturor...mii de poopi
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
rala spune:
Va multumesc mult tuturor. Stiu ca nu-mi puteti spune altceva. Asta imi tot spun si eu. Sa nu va suparati daca n-o sa fiu foarte vorbareata zilele astea, nu-mi sta capul la nimic. Dar sunt cu gandul aproape de toate inseminatale si toate fetele care sunt la un pas de teste. Bafta tuturor!
Good things happen to good people!
mada23 spune:
Rala...
te intelegem, suntem alaturi de tine
,eu simt ca o sa fie bine
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
lucialu spune:
Felix
sunt naturela 100%.Am mustata,par pe picioare![]()
nu m-am mai vopsit ca am zis sa nu daunez unui eventual samburel,deci sunt degrade
...normal ca naturista,poci fi altfelu?Ma stiu alea de la ele din marmacie de fidea![]()
Tamy mda...

Madule
ah Madule ce mi-ai facut!

Daca ne primesti pe toti cu motan ubaret vin/venim
Sa intelg ca tu esti tare cumintica si intre timp tii oalele sunb control sa resfeti sosu pohticios![]()
Rala
nu-ti bate capul nici cu noi,iar cu testele mai putin.Tu sa fii bine.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
GArGAritza27 spune:
Buna dimi fetelor! Nu stiu daca va amintiti de mine, eu mai mult va citesc pentru ca pina acum nu prea am avuit despre ce sa va scriu.
In primul rand felicitari tuturor tutnicilor care au reusit sa aiba cate un samburel si bafta multa celor care sunt in cursa pentru reusita, sa vedeti ca in curand o sa fie pe aici cam gol pt ca se vor muta cam multe tutunici la odisee.
Despre mine pot sa va spun ca mi-am facut analizele pe care mi le-a dat Tutu si am si rezultatele, de aceea va rog, daca si care va pricepeti sau din experintele voastre stiti,sa imi spuneti si mie ce ma asteapta pentru ca cred ca pina pe 16 oct cand ajung la Tutu o sa innebunesc. Asadar FSH-63.74, Estradiol-22, LH-50.14, Prolactina 5.39,TSH -3.178 si testosteron -0.39, iar rezultatul de la inhibina B e de 7 (intevalul de valori trecut pe foaia de analize e 7-240). Cred ca e bine sa va amintesc ca am ajuns la Tutu cu diagnostic de menopauza precoce, iar aceste analize le-am facut in ziua 45 de la ultima menstruatie (stiu ca se fac in z3-4 dar deoarece eu nu am menstra decat sub tratament si Tutu a zis sa fac analizele pe o menstra naturala sau daca nu vine sa le fac si gata).
Sper ca nu v-am plictisit dar dupa valorila astea nu cred ca voi primi vesti prea bune.
Va pupacesc dulcic
Speranta moare ultima!
tamaryllis spune:
gargaritza cred ca ar trebui sa ne dai si celelalte valori de referinta ale laboratorului, caci sigur le ai pe foaie.