constipatie
Raspunsuri - Pagina 16
adrianapop spune:
grea treaba si cu constipatia asta,
la copii mei le-a trecut de la sine pe la 4 ani la baieti si pe la 2 la fetita,,,nu am facut nimic diferit,,,ca lucruri normale ptr constipatie faceam zilnic,,,inclusiv un fel de clisma le faceam cand vedeam ca se ghinuie si nu vrea sa iasa
adrian a avut multe fisuri anale si hemoroizi la inceput de la constipatie,,,orice regim si tratament i-am dat pana nu a crescut nu i-a folosit,,,,facea foarte mare si ff tare,,,trebuia sa ii bag termometrul sa il scot,,,era ca si piatra,,,saracul copil cand simtea ca vrea sa faca,,plangea si era disperat,,,asa ca umpleam o seringa sau 2 de apa calda cu sapun si o bagam in fundulet( nu sant nebuna dar eram disperata)
din cauza presiunii cum intra apa simtea nevoia sa impinga si iesea si KK afara,,
era la fel de dureros dar macar iesea mai repede si puteam controla eu,,,daca vedeam ca nu face 2 zile a 3 zi eram cu apa la fundul lui,,,
Asa am mai scapat si am mai trecut peste unele zile,,,pana cand spun sincer a crescut si face aproape zilnic,,,dar spaima sa stiti ca si acuma le-a ramas la toti 3 copii...
Cand merg la baie eu trebuie sa fiu OBLIGaTORIU prezenta,,,,stau asteapta si dupa imi spun,,,a fost moale mama stai linistita nu ma doare,,,cateodata ma gandesc ca au ramas cu traume,,,
Orice regimuri am incercat ,,,orice medicamente,,si au fost multe,,,toate aveau efect cateva zile,,,se obisnuia org si gata era la fel de constipat,,,
Intr-un final daca constipatia persista trebuia mers cu copilil la dr la colonoscopie sa vada daca nu sant altfel de probl,,,dar mie mi-a fost ff frica de asta asa ca nu am facut nimic ,,,am asteptat sa vad cum evoluaza probl,,,
va pup si multa sanatate
wnimra spune:
Am mai auzit si eu una , nu stiu cat este remediu cat este vrajeala.
Un pahar de apa calda pe stomacul gol, ii ajuta , nu este probata dar o sa o incerc cu prima ocazie.
http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru
mdanicoleta spune:
eu i+am dat ceai de musetel cu multa, multa miere pe stomacul gol. si ceaiul era caldut, in loc de laptele care il dau dim. nimic.asta cateva zile la rand si nimic. imi e frica sa ma duc la dr ca la cum sunt dr nostrii...
ieri i-am bagat supozitor cu glicerina de dim si a facut de 2 ori mult si bine. azi am zis ca nu ii mai bag dar m-am dus la plafar si am luat laxativ. scrie ca are prune, piersici si alte prostii si trebuie sa-i dau 3 lingurite pe zi. i-am dat una si acum mai incerc una pt ca am luat tarziu siropul. sa vad cum merge cu asta
am inceput cu conopida, dovlecel la masa poate iese mai bine...nici o sansa
zilele trecute i-am dat zeama de compot de visine ca stiam ca la mine are efect
andru_mami spune:
mai si la noi la fel;dupa ce mai alaltaieri se chinuia sa faca si urlade mai aveam si eu un pic sa plang de mila lui,astazi cam la fel,decat ca am fost un pic pe faza ,i-am pus supozitor si nu s-a mai chinuit asa,eu nu prea i-am pus asa dar decat sa ii crape funduletul mai bine asa,se inroseste saracul copil de ii ies ochii din cap.si eu ii pun in supa si dovlecel,ii mai dau si miere dar degeaba,are zile si zile.
adrianapop spune:
una bucata copil al meu a mancat toate prostiile,,tarate incoltite,,,argila naturala,,,grau bio ,,asta pe langa toate produsele naturale si nenaturale care existau in farmacii in austria, romania si sua,,,toate cunostintele noastre stiau ca am nevoie doar de ceva contra constipatiei,,,,
plus supa zilnic, legume la fel si fructe ,,nu mai spun,,,
toate au efect cel mult o saptamana,,,dupa care pauza
normal e sa nu lasam copilul sa se chinuie ,si sa actionam inainte ,dar tratament ptr constipatie care sa dea rezultate luni in sir eu inca nu stiu,,,decat asa alternate,,,din toate incercate si avut rabdare sa creasca copilul,,,poate poate dispare,,,
andru_mami spune:
mai zicea tipa de la gimnastica ca daca copilul face 3-4 sedinte pe zi de vojta ar trebui sa isi regleze scaunul,desi la noi nu prea tine.http://family.webshots.com/album/573480759HwBCSK
mdanicoleta spune:
dupa 3 zile de laxativ de la plafar am revenit la supozitoare...2 buc...o sa ai incerc cu ricin, ulei.
am citit ceva de lass baby...l-a folosit cineva ca sa nu dau banii aiurea ca e si cam scump
adrianapop spune:
am luat noi,,,e bun dar efectul tine in jur de o saptamana pana se obisnuieste copilul,,,incearca poate la voi tine mai mult,,,
dar daca i-ai da pe stomacul gol fructe si apoi lapte oare nu ar face singur?
eu am incercat ,,in unele zile facea in altele ,,,pauza
la toate siropurile astea naturale efectul nu e pe timp indelungat,,,ar trebui rezolvata probl din alimentatie,,,desi stiu ca ai incercat de toate,,,
va pup
mdanicoleta spune:
i-am dat piersici pe stomacul gol dimineata si pe urma apa calda. nimic...faza e ca si eu mananc prune , iaurt si beau apa si nu am absolut nici o prblema sa ies afara. cred ca si mosteneste niste gene...ale mele si ale socrei ca si ea are probleme mari
adrianapop spune:
idem,,,
si eu sant ff strangatoare,,,daca 8 zile stau in concediu 8 zile nu fac,, aduc totul acasa,,,
si cred ca asa se transmite si la copii ,,normal ca se mosteneste,,,ca eu pot sa fac si enterocolita si inafara de voma,,,nimic,,,,
ce pot sa fac asta e,,,acum sant fericita ca macar ei si-au mai revenit cat de cat si nu am avut de mult probl cu ei,,,
pupici