Gasca de Constanta (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

asta seara am fost in mall si am avut surpriza placuta sa-l intalnim pe Mos Craciun.bucurie mare pe capul Mariucai ca s-a conversat cu el si ca i-a spus ca o cunoaste de anul trecutCei din jur s-au distrat copios pe seama ei , mai ales ca a strigat s-o auda tot mall-ul mamiii ma cunoaste!! apropos voi ati primit scrisoare de la Mos?eu noroc cu DC-ul ca altfel uitam de ea.la noi a avut mare succes.
poate reusiti sa veniti vineri la mall la activitatile organizate de trupa sufletel. dupa parerea mea e minunat ceea ce fac pentru copiii nostri.asa ceva ne lipsea. cu ocazia asta ne mai vedem si noi.in ultimul timp numai acolo am fost cu Mariuca.mai greu mi-a fost mie ca nu am avut cu cine vorbi si ma retrageam in librarie
la un ceai.
va pup si o zi buna maine!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Crig super tare faza legata de reactia Mariucai si recunoasterea mosului.
Multumesc pentru indicatiile legate de medicii oftalmologi.
Vladis la Avram am fost si noi cu ALex cand avea 4 luni, i-a facut dezobstructie de canal, am fost multumita de ea, dar era ff aglomerata.

Sa va povestesc cam ce ne face noua Teo de cand s-a schimbat ora (octombrie), ne trezeste la ora 6-6,20 de luni pana duminica, cere la "ala" (oala), presteaza, apoi isi bea biberonul cu lapte si repetir la "ala" pentru...kk. O sa ziceti foarte bine, de acord cu voi, dar in timpul zilei nu i se mai face deloc dor de "ala" ci doar la ore f mantinale .

O seara buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Rusinica, rusinica...n-am intrat de 2 zile si....asa mare absenta....ce faceti fetele....cumpoaraturi de mos??
Cristina, Camelia...super fazele...si comice...

N-am intrat din motive ...triste...sora prietenei mele a incercat sa se sinucida.....i-am acordat primul ajutor, daca pot sa spun asa, pana la venirea salvarii, dar lucru asta m-a tulburat fff mult si de ieri inca nu-mi revin...Am crezut ca-mi moare in brate...Salvarea a venit nesperat de repede in max. 10 min. la ora 3 noaptea.....Dar ce-i mai trist e faptul ca atunci cand si-a revenit a regretat ca ...a scapat.!!!???...Doamne,....cata durere a putut avea in suflet sa faca asa ceva...curios e si faptul ca urma deja un tratament psihiatric...

Un we placut tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Buna!
Tania imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Din pacate mie mi-a murit in brate un coleg de munca si prieten de familie, intr-un accident de munca, mult timp dupa aceea ma gandeam ce puteam sa faca sa-l ajut si nu am facut. Si acum dupa 6 ani imi amintesc de parca afost ieri.pentru tine.

Ei, fetele..."babei" v-ati pregatit ghetutele? La noi pregatirea lor s-a desfasurat cam asa.

o noapte linistita, sa va aduca mos Nicolae tot ceea ce va doriti si liniste sufleteasca!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

La multi ani celor ce serbeaza azi ziua numelui Nicolae sau Nicoleta! Sa va dea DD sanatate, bucurii si numai impliniri!

Am fost cu fetele la oftalmologie, la dr. Cioabla, s-a purtat super cu fetele, teo are cojunctivita, ii punem picaturi iar Alexandrei i-am facut un control de rutina si este ok.

O zi buna si distractie placuta petrecaretilor (noi mergem la tatal meu care este..."mo lae" Mos Nicolae in varianta Teo ).

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani de Sf Nicolae!sanatate multa!
Noi petrecem in familie!sper sa reusesc sa fac si un tortulet pana diseara!
pupici de la mic la mare!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

la multi ani,tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica,si mai ales sotului meu,care ieri,a mai imbatranit cu un an pe deasupra!
of,doamne,tania,prin ce a trebuit sa treci,sper ca acum este bine!
noi,cu ajutorul lui vladis,am reusit sa mai depunem trei dosare cu cereri de sponsorizare,acum astepatam raspuns...intre timp,m-a sunat o prietena,si mi-a spus ca s-a aprobat doasrul la firma la care lucreaza ea,acum insa sa vedem despre ce suma este vb!
va voi tine la curent,si am o promisiune sa aparem si la tv neptun...
sunt foarte nerabdatoare sa vina inceapa saptamana mai repede....
pana atunci,toate cele bune va doresc!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

Umflatel, sa dea Domnul sa reusesti tot ce-ti doresti sa faci!Am citit si eu articolul din ziar, off, cata putere trebuie sa-ti dea d-zeu sa treci peste toate!
Noi am petrecut sfarsitul de saptamana foarte frumos, alaturi de prietenii nostri. Am vazut si zapada(artificiala, bineinteles)de care gaza s-a bucurat tare mult.
Acum ne pregatim de-o noua saptamana.

Sa aveti parte de mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Neatza...bem impreuna???

Mihaela, misiune indeplinita! Putin cu putin se face ...mult!Mi-am facut mie o promisiune de viata fiind alaturi de voi....cu pasi marunti, dar siguri...Poate reusesti sa intri la emisiunea <<Mereu Aproape>> de pe Antena 1, ....am ramas muta de mobilizarea umana fata de durerea semenilor nostri.... ti-am spus ca am incredere in oameni si in iubirea noatra fata de aproape...cu comoditatea mai avem de luptat...

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta

Tania
Cami noi il asteptam pe celalalt Mos(Bodo mai bine zis)Ce fac mandrele.

gasca

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput