HELP ! - Scolar cu ADHD
Buna,
am mai scris la subiectul "Copilul ADHD", dar acolo sunt copii mai mici, care merg inca la gradinita si din anumite motive intampina probleme. Nu abandonez subiectul, dar as vrea sa atrag in discutie mamici cu copii la scoala.
Andrei are 10 ani si este in clasa a IV, si desi s-au facut progrese in timp, inca merge greoi cu scoala (Ma gandesc cu groaza la clasa a V-a ).
A citit mai greu, cu ajutor logopedic si alta invatatoare, scrie cam uratel, e stangaci la toate cele si a cam ramas in urma la matematica.
Pozitiv:
- este cumintel si nu deranjeaza (mai mult ca ceilalti)
- este comunicativ cu colegii, desi unii il resping
- este prietenos, amabil, politicos.
Negativ:
- scrie putin in clasa, nu tine ritmul cu clasa (desi sunt progrese aici)
- nu prea stie tema de a doua zi, rar o noteaza
- demareaza greu temele pentru acasa (am scurtat si aici timpul de "dialog")
- nu scrie dacat cu mine, mai nou si cate ceva singur, dar nu neaparat tema de a doua zi.
Mai nou, de o saptamana sta singur acasa (incuiat ), noroc ca lucrez aproape de acasa si se descurca relativ bine: nu deranjeaza prin casa, nu-mi da multe telefoane, doar ca mai vrea sa iasa mai repede de 16.30, ora de venit a noastra acasa...
Cam atat... astept opiniile voastre.
Cum se descurca copii vostri la scoala ?
Ce probleme intampinati?
Ce metode aplicati ?
Ce terapii ? Eu sunt in cautare de un homeopat bun, pentru atentie si concentrare, in rest luam niste produse naturiste (Pure DHA si Multivitamine&Multiminerale), zic eu benefice.
Toate cele bune
Carmen
Raspunsuri
mihaela77O spune:
carmen,ti-l recomand cu caldura pe dr.radu naghiu,de la centrul medical medimir...0722608784...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
carmen1967 spune:
Buna,
Mihaela, multumesc pentru mesaj (am citit blogul baietelului tau).
Anul trecut, chiar in aceasta perioada am mers 3 luni pe tratamentul acestui domn doctor .Dar rezultate ... asa ca am renuntat...Poate nu am perseverat suficient
Sincer acum tot caut si alte nume de medici homeopati cu rezultate in ADHD.
mihaela77O spune:
draga carmen...daca ma intrebi pe mine asta este secretul....crede-ma,ca si eu dupa 2-3 luni,as fi vrut sincer sa renunt...alte mamici imi spuneau al meu face,asa;al meu face asa,exact cum a zis doctorul,apoi cu timpul au inceput sa apara si la noi progrese....si iata avem un si 3 luni,de cand mergem la domnul doctor,si sincer sunt foarte multumita...desi baiatul tau este cu mult mai mare decat mihaita...avem si noi probleme asemanatoare,adica,este argint viu...nu sta o clipa locului,nu are rabdare...dar cu ajutorul hmeopatelor,am reusit sa-l mai temperam,este mai receptiv,mai curios,mai atent....astea sunt motivele pt care ti-l recomand pe domnul doctor,dar tu stii mai bine.....sanatate multa,si astept vesti bune!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
carmen1967 spune:
Buna,
merci pentru recomandari.
Spune-mi daca stii si alte mamici, eventual de copii scolari,care sunt multumite de tratamentul dr RN (dar pentru tratarea ADHD, ca multi povestesc de rezultate in autism).
La noi problema e strict pe atentie si concetrare merge mai greoi cu scoala, dar macar e relativ cumintel, nu deranjeaza.
Actualmente, eu ii dau produse de la Child Life Essential si zic eu ca sunt rezultate.
In timp,copilul a evoluat pozitiv, sa vad progrese , dar sincer, vreau sa mai fac ceva pentru el.
Astept si alte semnale pozitive terapii pentru ameliorare ADHD.
Mai nou, as vrea sa merg la Medireflex la dna dr Avadanei (am citit o recomandare in acest sens de rezolvare homeopata).
A fost cineva la acest medic?
Toate cele bune,
Ccarmen