Cum se face mustul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

aoleu= ma duc sa le dau aer si sa le pun in frigi - poate explodeaza pe hol .....

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pfuai de mine...pe hol le-ai lasat?
deja cred ca e "tulburel" nu mai e must...
la rece(in frigider) se pastreaza mai mult timp asa in faza de must...cum da de caldurica incepe sa fermenteze si sa se faca vin

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Update: am cumparat vreo 3 kile de struguri (fara samburi) din supermarket si sotul i-a pus la masina de scos suc ... am acum 2 sticle insa vad ca se tot aseaza - probabil din 2 litri vom bea si voi 2 pahare.

Insa nu e mustul ala romanesc, aromat.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Heiii acum e tarziu dar pe bune ca daca spunei un pic mai repede ... aveai si doua sticle de must (made in Romania 100%)

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

aham,eu am dat telefon la ai mei la tara si le-am spus sa-mi congeleze 2 sticle de must pana la vara,am inteles ca ar tine,acum ma rog,ori bem must la vara,ori cumparam congelator nou:-D.si pen'ca vara-i atat de departe,am facut si eu must din struguri de masa.i-am bagat la blender,apoi am pus maglavaisul intr-o sita,l-am lasat sa se scurga bine,l-am mai stors si cu mana pana i-au iesit creierii.rezultatul l-am tras in juma de sticla si bagat la frigider.eu l-am baut in 2 zile,iar a doua zi deja cand i-am desfacut dopul a facut precum sampania.bunn,dar parca nu ca ala din tohani,1001,ananas si nush cate mai feluri de struguri de la teleorman.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pai in congelator nu cred sa mai faca figuri

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput