Cum se face mustul?
Raspunsuri - Pagina 2
desprecopii spune:
aoleu= ma duc sa le dau aer si sa le pun in frigi - poate explodeaza pe hol .....
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
monica-elizabet spune:
pfuai de mine...pe hol le-ai lasat?
deja cred ca e "tulburel" nu mai e must...
la rece(in frigider) se pastreaza mai mult timp asa in faza de must...cum da de caldurica incepe sa fermenteze si sa se faca vin
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui desprecopii Update: am cumparat vreo 3 kile de struguri (fara samburi) din supermarket si sotul i-a pus la masina de scos suc ... am acum 2 sticle insa vad ca se tot aseaza - probabil din 2 litri vom bea si voi 2 pahare. Insa nu e mustul ala romanesc, aromat. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Heiii acum e tarziu dar pe bune ca daca spunei un pic mai repede ... aveai si doua sticle de must (made in Romania 100%)
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
Ortansa spune:
aham,eu am dat telefon la ai mei la tara si le-am spus sa-mi congeleze 2 sticle de must pana la vara,am inteles ca ar tine,acum ma rog,ori bem must la vara,ori cumparam congelator nou:-D.si pen'ca vara-i atat de departe,am facut si eu must din struguri de masa.i-am bagat la blender,apoi am pus maglavaisul intr-o sita,l-am lasat sa se scurga bine,l-am mai stors si cu mana pana i-au iesit creierii.rezultatul l-am tras in juma de sticla
si bagat la frigider.eu l-am baut in 2 zile,iar a doua zi deja cand i-am desfacut dopul a facut precum sampania.bunn,dar parca nu ca ala din tohani,1001,ananas si nush cate mai feluri de struguri de la teleorman.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've g
t DC under my skin
monica-elizabet spune:
pai in congelator nu cred sa mai faca figuri ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post