Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 23
roli25 spune:
Laura Ioana pestele trebuie sa fie proaspat si il congelezi tu pe portii. Poti sa iei pangasius, salau, pastrav
Angelique frumoase produsele la pufilici da eu nu m-am prins cum comanzi.
Despre hainute de iarna, noi avem fasuri intregi si geci separate de la big brother, deci nu mai are sens sa bag alti bani. Dar la capitolul manusi/fulare, daca nu am umblat cand era Marc mic de mi-am rupt picioarele si nu am gasit domnule decat cel mult cateva porcarii...am mai achizitionat vreo 2 perechi manusi si vreo 2 fulare, dar seturi ca lumea n-am gasit...asa ca sunt in cautare.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Miri bine ai revenit. Sanatate mamei si tie multa putere.
baietii
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Am uitat sa va spus ca i-am luat premergator www.toyz.ro/premergatoare/vtech/premergator-primii-pasi/" target="_blank">d-asta. Dar am dat 208 RON - l-am luat de la o k e e Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
E fain, si cum e? Ii place Adelutei?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA
Laura Ioana spune:
Salut, zuzici
Ramonab
a dormit mititica toata noaptea f bine, ba chiar respira linisit pe nasuc. Cred ca datorita saltelei mai ridicata la cap
Oricum dimineata am aspirat-o iar si i-au iesit km de muci
Parca e un pic mai bine ca ieri, cand avea mereu muci pana la gura (ieri dimi avea mucisori uscati in jurul guritei, probabil cum ii cursesera in timpul noptii
).
Grati
nu pot s-o las neaspirata, abia respira pe gurita. Ma gandesc ca si noi suflam nasul de cate ori e infundat, nu? Dar racnesteeee, de mi se rupe sufletul si ma ia groaza cadn stiu ca iar tre' s-o "rezolv"
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ramonab spune:
Gagici, care aveti poze la concursul de mirese, diseara incepe votarea!!!!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui EliaElia Multumesc! Dar sunt clopotei mult mai avansati ca ea din ce am citit/vazut pe aici, care merg prin casa de mobila etc. Categoric nu seamana cu mine care am mers la 1 an si 4 luni(!), n-aveam nimic decat o lene imensa se pare. Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem |
Am vazut si eu filmuletul , paseste extrem de frumos

Eu cu Andrei nu reusesc asa , il enerveaza la culme sa il tii de maini sau de subrat. Cum ii iei mana cum se pune in genuchi
. Asta vrea sa mearga doar singur, pe langa mobile, nu de mana. Sau ii place sa tina jucarii in maini ( sau doar o mana ) si cu una se sprijina de mobila.Cred ca voi incerca cu un ham
Capricorn capatanos ca ma-sa
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ginnette Am uitat sa va spus ca i-am luat premergator www.toyz.ro/premergatoare/vtech/premergator-primii-pasi/" target="_blank">d-asta. Dar am dat 208 RON - l-am luat de la o k e e Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Stiam ca din ala vrei sa ii iei mai demult. Sunt curioasa daca ii place Adelutei

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui miri_mik buna dimineata! va pup cami-ati lipsit tare! mama e mai bine... dar dureaza si pronosticul nu e fix unul optimist. dar ce-o vrea Domnul. nu stau cu voi acu ca mi-e casa cu fundul in sus, am trimis copiiila gradi, adun pe aici si pe urma la servici. va mai spun doar ca sacha doarme - in ro a stat la 3 usi distanta de noi, asa ca si daca a plans n-am avut timp sa-l aud ca dormeam "repede". iar acu e un cuminte. a descoperit ce interesant e sa stea in picioare si avem circ pe tema asta, in mod regulat,mai ales cand pica in fund. fug! am depashit timpul alocat:))) revin cat pot de repede:) pusici si dati si mie inc ao gura de cafea:)) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
Miri bine ai revenit

Astept un mesaj din ala kilometric de la tine cand ai timp .
Pupici tie si pustilor

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Vorbeati de caciuli .
Andrei e disperat ( eu si mai si ) , nu vrea frate NIMIC pe cap 

Azi am plecat din casa fara sapca/ caciulita dar in parc batea un vant rece de mi-au inghetat mie urechile , si cand i-am pus caciula subtirica si comoda de altfel parca l-am intepat in fund 
Atat a vociferat, tras de ea, mi-a mancat nervii 
Nici nu vreau sa ma gandesc cum va face la manusi
...de fular nu cred ca va fi vorba vreodata 
E catastrofa ...
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ceska777 spune:
Hello!
Stancutza,
.
Ginette,
parca vroiai sa mergi la ortoped cu Adela? Ati ajuns sau am sarit peste postul respectiv?
Miri,
bine ati revenit acasa. Eu am amutit cand am aflat ce i s-a intamplat mamei tale. M-am gandit imediat la parintii mei si ei departe si mi s-a facut inima mica mica. Sa se recupereze mama ta repede-repede!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra