Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Helou dragi mamici,

Intru pe fuga,azi avut zi plina...mers la gratar,copil care brusc are rau de masina,vomitat cu jet pe hainele ei,ale mele,in masina,pe scaun...haide de schimb ioc...de aici o groaza de peripetii,am sa povestesc eu.
Am pus niste poze pe mail,promise de mult(CArpatina,n-am uitat,nah) insa nici eu nu le-am primit decat cu vreo 2 saptamani in urma.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ceau!

Gata petrecerea...Miru a ales de pe tava banii,bratara de aur si chei de masina...si o poza proaspata cu motata ramasa fara mot www.postimage.org/image.php?v=PqEIOYS" target="_blank">cum sufla ea in lumanare

La multi ani copilasilor sarbatoriti astazi!

Rox ti-am admirat pozele din Belgia...fain si tortuletul,cred ca a fost tare bun,mai ales ca era de la duamna C

Mad merci

Piciulika ma bucur ca ne-ai mai dat un semn..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ciao!

Rox vazut poze

Piciu ma bucur ca mi dati un semn de viata...v-ati plimbarit...cu somnul cam asa am patimit si eu cu primul...se vede dupa cat timp am facut altul

Devylla starile de voma le avea si le cam are baietoiul cel mare...brrrr le urasc sant de la mine

Am fost la un botezi mi s-a blocat aparatul...sper sa gasesc pe cineva care a mi-l repare repejor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

raspuns tot pe fuga:

Piciulika,spor la toate treburile.Multa energie,nervi si stare sufleteasca buna,puternica!Vazut poze,bb e atat de scump.Iar tu arati f bine.

Rox,am vazut poze din Beljica.Super frumos.Am vazut si surpriza,foarte frumos cadou ai primit.

Am vazut bebelina ce a suflat in prima lumanare.
Si mullte alte pozici,scuzati ca nu voi nominaliza(lipsa de timp)

In alta ordine de idei,azi m-am tuns...si vopsit.Si nu-mi place,parca nu sunt eu...Am tuns frumusete de par lung si acu' parca sunt prea comuna.Ma duc sa ma dau cu(virgula) capul de pereti,poate o creste la loc.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Maria Diana de mami oanacris28!
Antonia Theodora de mami LoredanaG!
Tudor Paraschiv de mami melaniatud!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Eu sufar din cauza vremii asteia...am o durere ingrozitoare de cap...

Rox iti dau voie sa treci si telefonul meu in listuta. Nu se stie niciodata...

Prisi micutei zvapaiate. Eu stiu cum e! Bine ca s-a retras repede cucuiul. Eu ma sperii acum si daca se atinge doar un pic... Nu stiu cum fac dar capul e intotdeauna primul cand e vorba de cazaturi si lovituri.

Piciu ma bucur ca mai dai pe aici. SI eu imi smulg cu greu 10 minute pt fete.

unor prietene asa dragi "virtuale".

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca azi am avut limbarita. Dar acum sunt pe fuga intrucat astept niste musafiri.

Isabeluta, am notat numarul de telefon. Pentru chestiunea cu tombola poate iei legatura cu Maria.

SabinaY, poate nu a fost rau de masina, o fi fost o simpla indigestie. Poze nu reusesc sa vad acuma, dar asa ai timp sa pui poze cu tine tunsa. Nu cred ca iti sta rau, ba dimpotriva, dar inteleg nostalgia dupa parul tau lung ca si eu tot dupa el suspinam.

Danuta, sa iti traiasca Miru, tare dulce e ea pe langa tortul cu lumanarica.

Moldoveanca, care va sa zica nu te lasi de calatorii. Concediu placut!

Carpatina, nu zici nimic de masina mea de spalat vase? Uite asa ramane Loredana fara serviciu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de astazi

Melania sa iti traiasca Tudor si sa iti aduca numai bucurii!!!!
Ce vreme urita!!!!!

Roxana, confirmam si noi venirea la petrecere.
Cred ca hubby va fi foarte fericit ca, cu aceasta ocazie imi fac curaj si ajung si eu la Bucuresti! Did I mentioned I hate it???

Piciulika bine ai revenit cu vesti.
Sabina Y. sa te obisnuiesti cu tunsoare.
Prisi !!!

Daria e foarte agitata!!!! Astazi a dormit doar 30 min in masina.

P.S. Roxana, ma loghez si trimit PM cu numarul de telefon. Il poti adauga in lista.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Merci Rox!
Deja i-am trimis Mariei un PM.

Maria cu pupicii de rigoare ti-am trimis un mesaj!

Tare liniste aici....tocmai azi cand am avut si eu mai mult timp.

Pfiu ploaia asta...cred ca se gandesc multe fete la bb2.

Isabela de

Mergi la inceput