Aspirante optimiste > 20 (355)
Raspunsuri - Pagina 12
doula spune:
Si bine ati venit fetelor noi.
Si nu in ultimul rand felicitari iubita-tania. Sa fie o sarcina usoara si sa ai un bb sanatos
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
Oana 

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
anidaz spune:
Oana,a cazut atat de bine,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
monna3 spune:
ufff...ce vreme nasoala
ploua asa de tare...
oana 
deosebita melodia a 2-a 

Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
doula spune:
Fetelor eu citesc o carte fantastica. Se numeste "Corpul femeii, intelepciunea femeii". Nu stiu daca este tradusa in romaneste, in engleza se cheama "Women's body, women wisdom". Daca ati putea sa faceti rost de ea ar fi minunat. Eu am traducerea in ebraica.
Incerc sa va traduc cate ceva:
O mama poveste cum i-a explicat fetitii ei de 4 ani despre menstruatie, durerile de ciclu si starile schimbatoare dinainte si in timpul menstruatie:
"I-am spus ca o data pe luna zeita ciclului viziteaza corpul femeii. Ea este o zeita foarte misterioasa. Cateodata ea se strecoara fara sa o simtim si cateodata isi anunta prezenta ca o furtuna. I-am spus ca atunci cand baietii sangereaza asta este semn de boala sau de rana, dar sangerarea pe care zeita o aduce noua femeilor este aprobarea ca corpul nostru este plin de viata, ca el se reinnoiste in fiecare luna. I-am spus ca venirea zeitei este motiv de a petrece, si fiecare femeie ar trebui sa isi cumpere flori sau ceva care sa ii placa.
I-am spus ca starea nervoasa si durerea vin atunci cand eu nu imi ascult corpul si ca ar trebui sa imi iubesc corpul mai mult..........
Ea este o zeita plina de energie, ajunge mai devreme sau mai tarziu, in liniste sau ca o furtuna, lovindu-ne sau imbratisandu-ne, dar in clipa in care suntem fericite si multumite de prezenta ei ea se linisteste si asteapta pana data viitoare"
oanaiacovita spune:
Ultima melodie am dat-o pentru ca asa e: Soarele apune dupa niste nori si rasare in flacari din mare! 
Sa fim in continuare optimiste...va iesi si soarele
Fug sa pregatesc pranzul..![]()
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!