Sprijin moral comunitatea DC
Ezit de duminica in a deschide sau nu acest subiect, insa in aceasta dimineata m-am hotarat sa fac pasul si sa scriu, stiind ce putere morala si forta de a invinge orice obstacol au rugaciunile si gandurile bune ale membrilor comunitatii DC.
De data aceasta doresc din adancul sufletului sa ne unim gandurile, mainile si rugaciunile pentru Radu, un tanar de 23 ani, care a suferit sambata trecuta un groaznic accident de circulatie si momentan se afla in faza anteoperatorie, avand o fractura cervicala si alte complicatii ce ingreuneaza procesul refacerii.
Sa ne rugam sa-si recapete mainile si picioarele sa se poata bucura de tinerete si viata!
Am sa revin cu detalii pe parcurs, dar lacrimile mi se innoada in gat pentru ca il stiu de mic, este baiatul unor buni prieteni de-ai mei, familie de cadre didactice pline de viata si daruire pentru scoala si om!
Radu, toata lumea se gandeste la tine si asteapta sa te vada sanatos si plin de voiosia ce te caracterizeaza!
Raspunsuri
anangel_lexi spune:
Doamne ajuta ca Radu sa se faca bine!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lorellay spune:
Doamne ajuta...ne rugam pentru el, pentru tineretea lui normala.
Imi pare rau ca treci prin asta...suntem alaturi de tine..si il avem pe Radu in rugaciunile noastre..
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
nikole spune:
in fata unor astfel de tragedii, realizezi mai mult ca niciodata cat de mici si neputinciosi suntem, si cat de mult ar trebui sa pretuim fiece secunda din viata...
pentru recuperarea lui Radu.
Sper ca D-zeu sa se indure, sa il ajute sa depaseasca acest urat episod, offff
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
Bimilit spune:
sa se faca bine!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
misha71 spune:
Radu, ma alatur si eu sperind ca rugaciunile noastre sa-ti dea putere si sa treci cu bine peste acesta grea incercare. Sa-ti dea Domnul sanatate, putere si vointa. Ai sa reusesti! Tineretea ta va invinge orice boala!
ariel_7000 spune:
Dumnezeu sa te ajute Radu!!!
hristina, bine ai facut ca ai deschis subiectul! Rugaciunea colectiva are un efect puternic! povestea lui imi aminteste de un prieten, pe care il voi suna dimineata
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
mychydutza spune:
of, alta poveste trista! sa-l ajute DD pe Radu sa se faca bine!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!