Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
tuchita spune:
Multumim, Mimo!
Copii alimentati cu succes, unul se goleste, altul se uita la dalmatieni si se pregateste de nai, eu cred ca fug pana in plaza!
Dupa amiaza ma duc la o nunta( doar la biserica!-la restaurant nu poci ca n-am cu cine lasa purandeii!) si sa iau si eu un cadou!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
Ariel, nu stiu cum se impaca rockareala cu pe aripile vantului, dar tot asta citeam si eu pe vremea aia. adolescenta plina de contradictii! si variam cu altele mai dure. a, si jurnalul fericirii a lui Steinhart. minunat. ce vremuri!
in ceea ce priveste partenerul, eu tot la rocker am ajuns, el e mai spre metal. eu am luat-o catre alternativa si gotika. dar fara sa-mi uit preferintele, ca am trecut si prin hippie (in facultate).
a...un studiu psihologic (stiintific) arata ca inteligenta este dezvoltata cel mai mult de rock, apoi de clasica. iar cea emotionala de prezenta unui caine in mediul copilului.
si cu asta m-am scos, eu pot sta linistita, nu trebuie sa mai fac nimic, ca are si rock si caine
glumesc in parte, dar studiile au fost serios argumentate.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
mihatp spune:
tuchi spor la cumparaturi, sa gasesti ceva frumos.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
luny spune:
eu nu am fost cu rockul prea mult timp...dar mi-a placut Metallica, baladele in special! si 'It's a wonderful life', asta ar trebui sa-mi spun si eu mai des...![]()
tuchi, la nunta.. spor la cadorisit!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
blanka ![]()
, eu si acum mai dau din cap, de lesina copiii mei de ras:))) dar la mine "nu prea e rasul meu" :))) nu de alta, dar nu mai am plete (offfff) si imi mai ramane si gatul intepenit, hahahaha!
ai zis DOORS??? 

...mama!!! ce-l mai pupam pe jim in poze, lesinam ca alea la concertul lui michael j., numai cand vedeam o poza cu el:)) mai are rost sa-ti zic de cate ori am vazut filmul???? il stiu pe de rost, replica cu replica, cea mai tare mi s-a parut aia cu "ratza-i moarta! moarte pt ratza!"...vai ce dor imi este!!!!
uite aici melodia mea preferata:) clateste-ti putin ochii si inchide gura
, hahhaha!
si m-a luat si catalina cu led zepp :))) bine ca a plecat "gashca" in parc si am program artistic:)) dar mai tre' sa fac si treaba ca o sa vina fomistii acasa:) eu adoram si pink floyd!!! alex e crescuta in ritm de "mother" si "wish you're here"...
seb fascinat de manowar!!! super! ia arat-i ilincai pe joey de mayo! sa vezi cum reactioneaza si-ti zic ce va face la 15 ani
, hahahha! miha, te invidiez, sincer! eu i-am ratat pe manowar anul trecut in bg. aveau concert in kavarna exact in momentul in care eu eram in autocar, in drum spre casa...
mimo, melodia asta imi aduce aminte de copilarie:)
...invatam pt admiterea la liceu...logic, muzica si lectiile pe post de versuri...aaaa si eu trantita in pat cu picioarele sus in biblioteca:)) pozitia mea preferata de invatat! mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
clauclau spune:
Oauuuu, ce animatie a fost pe crenguta in dimineata asta!!!! Eu am avut treburi domestice, plictisitoare, dar nu-i rau caci oricum n-am fost rockerita si nu sunt! Asa ca as fi fost ca musca-n lapte!!! Dar baladele imi plac si am amintiri frumoase, romantice
pe ele cu randunoiul meu!
Tuchi, succes in alegerea cadoului potrivit!
Eu am pus de-o ciorba de gasca acum vreo 2 ore, dar cred ca e gascan batran pana la urma!
Aseara ne-am comandat pizza si salata ca nu mai aveam chef sa ne facem de mancare!
Rebe doarme, Razva cu randunoiul se joaca Solitaire, gasca e pe foc..., am si de spalat, calcat si alte treburi de sambata! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
Sa va zic ce-am patit?Am distrus oala de inox in care intra sita pt legume
...si sita arata cam jalnic,pt ca fiind in intarziere cu masa si cu Tea maraita in carca,a ramas focul cam mare,si am pus apa cam putina azi...Tea urla de foame,eu o tot lungeam sa se fiarba bine legumele si cand ma duc,gasesc oala neagra si nu mai zic de miros.
Asa ca Tea ramane doar cu tzatzi acum

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 kya, am uitat sa zic, ca aseara l-a cantarit pe teo:))) 7.700 kg:))), hahahhaha!!! ia spune, zana are 68 cm??? |
deci tu scriai pe la 1 noaptea. Ma crezi ca am masurat-o inainte de baie, deci pe la 9 jumate, si avea... 68 cm?... Si tot la capitolul asemanare, mi-am adus aminte de Mami Papatot: aveam aceeasi UM, acelasi nume de familie, acelasi doctor, nasteam la acelasi spital, amandoua credeam la inceput ca avem baietei, apoi amandoi copii "s-au transformat" in fetite...
Mi-e dor de ea, poate se mai elibereaza cu munca si vine inapoi pe crenguta.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Neatza uite si eu pe aici! m-am tot uitat la ce ati scris ca le dati copiilor de mancare si undeva am vazut rosie?de la aia nu se face alergie? eu am fost la magazine si am vazut ceva nou...capsuni cu iaurt.mama...am zis...gata i-au vreo 2 sau 3.am ajuns acasa si am vazut ca de fapt erau dupa opt luni. rosia are si seminte prin ea...se paseaza bine,?ramane asa sos? |
De rosie, cred ca la mine ai citit. Eu ii dau de mult, si nu are absolut nimic. O curat de coaja, ii scot semintele, si o pun asa cruda in blender impreuna cu celelalte legume.
Eu am mancat kg de rosii si cand alaptam, contrar oricaror sfaturi de babe, ca cica ar da colici. Ei bine, nu a avut colici!
Mie imi plac foarte mult rosiile, am mancat mult si in sarcina, si vad ca-i plac si Sanzianei.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!