America 125
Raspunsuri - Pagina 19
Carmenbr spune:
Cam asa e, are inaltimea si greutatea uni copil de aproape 6 ani, ii iau haine pt copii de 6 ani. O sa fie destul de inalt ni s-a spus, parca 6,5 feet. (sper sa nu ma insel, dar parca asa a calculat doctora lui). Maine il duc la flu-shoot si incercam sa-i spun ca doar copiii care merg la albinuta pot merge la trick or treat si la pumpkin patch. Crezi ca a tinut, a zis ca nu mai vrea candy daca trebuie sa mearga la doctor. ![]()
Ultima poza a lui David si pe mine m-a dat gata. E superb David. Are niste ochi. O sa faceti card la usa de fete si mi-e groaza de nota ta de telefon.![]()
4 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
Carmen, ce baiat mare! Bravo. Chiar vroiam sa va intreb despre flu shots, le faceti la copii? Eu sint tare confused, ma gindesc sa-i las in pace.
Adriana, multumesc pentru ideea de sandwich.
Miere, felicitari pentru masina de piine. Eu nu stiu despre care program de coca ziceti, a mea nu cred ca are.
Eu nu-s minimalista nu atit din motive de briz-brizuri, doar ca nu se vede biroul de atitea hirtii.![]()
Mie imi plac picturile, dar nu ma pricep deloc. Am cumparat de la estate sales si de pe ebay tot felul de chestii. Nimic nu se potriveste cu nimic, dar mie imi place.![]()
Sinzi, e tare draguta casa voastra. Vreau sa vad si eu obiectele de decor de care spui, mie tare imi plac chestiile astea. Daca te pricepi sa le aranjezi, cred ca le poti pune si in living. Am si eu citeva vase din lut, nu le-am gasit locul potrivit, asa ca sint prin bucatarie.
Ramona J spune:
Ana mea spune poezioara cu "pisicuta pis pis pis..."
La sfirsit e "funda rosie-ti puneai". Ea zice "fundu loshie-ti puneai" si apoi intreaba "de ce are fundu loshie"?!![]()
Ii spuneam eu ca se face rosie pe vremea cind incercam s-o potty train.
adriana_m spune:
Ramona J cu placere pt sandwich. Ti-am zis ca nu e nimic deosebit doar ca are alt gust si mananci mai multe
.
Mortala Ana cu poezia. Al meu copilut nu mai vrea sa invete poezii deloc. cand era mai mic stia poezii dara cum cu gradi nu mai invata nici o poezie. Are alte preocupari: alfabetul cu literele mici (greu le mai facem si stramb) si pianul. Deci avem cu ce ne ocupa timpul acum ca vine iarna.
miereamara spune:
Ramona, e o figura Anuta ta! Eu am proniuntat sunetul "r" destul de tarziu, era si poezioara aia cu rau, ratushca, ramurica...
La mine programul de coca se numeste "dough".
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
alintaroma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramona J Ana mea spune poezioara cu "pisicuta pis pis pis..." La sfirsit e "funda rosie-ti puneai". Ea zice "fundu loshie-ti puneai" si apoi intreaba "de ce are fundu loshie"?! Ii spuneam eu ca se face rosie pe vremea cind incercam s-o potty train. Lume multa, oameni putini |

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Multumesc. Asa e, e o scumpete Anuta, dar are personalitate puternica si nu-i intotdeauna usor cu ea.
Miere, zi-o pe aia cu "ramurica", eu uitasem complet de ea. N-o mai stiu!
Eu am spus "r" apasat cind eram mica, stiu ca asta-i neobisnuit. Astia mici ai mei au fost mai intirziati la "r". Ana incepe sa-l spuna citeodata. In schimb vorbeste ca grecii: de tze, tzosete etc.
Atit cit le mai zice romaneste, ca numai engleza mai vorbeste. Si in somn cind viseaza! Ziua o pun in pat si nu doarme intotdeauna. Sta acolo si vorbeste vrute si nevrute. Converseaza pe mai multe voci, eu stau dincolo de usa si ma amuz.
Am vrut sa spun ca dimineata a fost un pic mai racoare si m-am hotarit sa-i dau pantaloni lungi. Pantalonii care erau buni in primavara sint acum scurti de o palma! Cind cresc domnule copiii astia asa?
CamiM spune:
Ramona parca tu aveai masina de paine ca a mea si atunci e setting-ul 8 pentru coca.
Noi nu le facem flu shots la fete.
Felicitari Anutei pentru poezie, e grozava cu tot cu "fundu loshie"!!
Andrada abia asteptem sa vedem pozele.. cu baia
- ne-ai pus pe jar..![]()
Sanziana faina casa.. si piscina.. asta asa ca eu tot nu stiu sa inot..
chelului...tichie de margaritar.
Mi-a placut biblioteca voastra.Asa ceva vreau si eu cand vom avea casa noastra.Si feciorul si finutul sunt foarte frumusei.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Iar am uitat sa scriu tot ce am de spus.![]()
Corinadana, am vrut sa spun ca suna bine cum e pe la voi la scoala.
Adriana, acum tocmai papam sandwich, multumesc pentru idee.
Am gasit la Sprouts bell peppers cu 69 de centi bucata, planuiesc niste ardei umpluti.![]()
miereamara spune:
E o prostioara poezia asta, dar amuzanta:
'Rica nu stia sa zica
Râu, ratusca, ramurica
Dar de când baiatu-nvata
Poezia despre rata
Rica stie-acum sa zica
Râu, ratusca, ramurica '![]()
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan