Hello.....hai ca am venit cu coada intre picioare azi, am fost la piciul, mers 6 stattii pe jos si ma suna sor'mea ca e in fatza blocului, vroia sa-mi faca o surpriza, drept care am facut retour

si am ajuns acasa transpirata, obosita si un car de nervi. Am intrat 2 minute, i-am luat o caciula si-un body lui VLad si iar m-am umplut de nervi de preturi, ca in strainatate sunt mult mai mici, lucursoare mult mai frumoase si eu n-am avut timp sa-i iau lui VLad tot ce aveam nevoie din Fr. Tre' sa ma reintorc.
DAna, vezi sa nu fie o cadere de calciu, mie asa mi se pare din ce-ai descris (mai ales cu amortitul limbii). BAga si un calciu pt orice eventualitate.
Miss
, m-ai distrat cu tunsul sotului, si eu il mai tund pe-al meu si nu stiu cum ar reactiona sa se vada tuns doar pe jumate. CHiar mi-ai dat o idee de farsa, sa stii. ![]()
Lorich, nu ajungeti la meningita iubita, stai linistita, Robertelul e puternic si o sa se vindece rpd ochisorul. Acum ca ati descoperit exact ce e, se rezolva cu siguranta!
Laurita, Ylari abia astept sa ne vedem maine. HAi sa zicem LAurita un 10 jumate si daca pe la 11 apare si Ylari e tocmai bine, ce zici? Noi oricum pe la 12 jumate plecam aks la papa si culcarica.

Alina cu iubirea noastra, Vlad