Leoaicele*(23)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Eu am terminat mancarea ,mancam si facem "nani".
Dupa amiaza vom vedea ce vom mai face.

si la Navodari e f frumos.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Semnez si eu rapid, trecu` we, am avut o don`soara cu nervi si ifose, am si pozici aici pt ca e balerino-gimnasto-sirena

Revin mai incolo, iar am sef ... uoofff ...
Pup trupa.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...

O saptamana frumoasa si tot binele din lume.

Noi am inceput saptamana cu voma,febra si tot tacamul de la rosu'n gat .Prin urmare suntem acasa si ne jucam cu "epulele"=iepurele care-i sirena azisi vrea sa-l bage in apa sa-i creasca coada.E un iepure din acela mare ,cat el,primit acum un an si ceva de pasti.

si va invit la si .

despre celalalt subiect astept sa vad ce hotarati.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Ce fac fetele azi?Cum sunteti?
Annie imi pare rau sa aud ca ai probleme si nu se mai rezolva.Initial ti-as fi zis ca peste tot mai sunt mici discutii,dar prin comunicare se rezolva,insa vad ca la voi tocmai asta e problema.Incercati totusi sa lasati de la voi si sa nu lasati balta totul,caci nu e bine.

Gabi,cum sunteti?Cum e Bogdanel azi?Am inteles ca sunteti acasa si e bolnavior,imi pare rau :(

Daria,pupam Giulik minunata

Dany,tu ce mai faci?
Restul leoaicelor?

Noi suntem binisor,am luat rezultatele de la synevo,urocultura a iesit bine aici,doar ca a iesit glucoza in urina si valoarea e cam marisoara.O sa ajung sapt asta la dr sa vad ce si cum.Azi ar trebui sa fie gata si rezultatele de la analizele de sange,ca le-am facut tot acolo,ca nu mai am incredere sa le fac la dr de fam.Asa ca prefer sa dau bani,dar sa fie corecte si sa mi se dea rezultatul corect,decat sa ma abureasca cu chestii gen"au iesit proaste,le-am trimis inapoi..si sa ma tina 3 sapt pt o amarata de urocultura.
Va pupic si va doresc o saptamana linistita.

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Daria , o pe mica ta balerina

Gabi , multa sanatate lui Bogdan bebe mic ce face, tu cum te simti?

Leditia , ce bine ca a iesit bine urocultura! ma tot uit la semnatura ta...mai ai asa de putin si nasti...

Annie , ce faci, cum mai e la voi sau calmat spiritele?

eu am facut curat azi, am spalat si acum ma duc sa fac curat in sifonier ca am luat niste cutii si sa mai pun in ele ce nu mai ii e bun lui Bia.

va pe toate fetele!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Daria am admirat gimnasto-balerino-sirena impreuna cu Bogdi sa fiti sanatoase;
Ledi mult a fost putin a ramas la tine,dar venim si noi;
Cata BB2 si eu in general suntem ok,doar eu f obosita si ca sa ma tratez azi nu o sa fac mai nimic o sa-i revina onoarea sotului sa termine ce vroiam sa fac.PS:Sambata facem o mica petrecere lui Bogdisi mai treaba.

intregul de feline

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Salutare, si de la emirate..cu soare si caldura, parca nici cand erau 46 de grade nu era asa de cald

Noi neam calmat...nu ne mai vorbim deloc, el are pticii lui, eu pe ai mei. eu mam saturat sal trag de limba sami spuna ce are el nu vorbeste, eu il las in pace daca el nu vrea sami spuna ce are..si uite asa e liniste Azi lam gasit la pranz acasa, eu am fost sa iau pe Clau de la gradi.

Am pus sa fac un tort cu blat de nuci, pana in prezent blatul a crescut super, astept sa se raceasca.

Clau e bine, uneori imi arata ca e mai decis si sigur pe ceea ce vrea sa faca mai mult decat ta-su.

Masina e inca lovita, dar ma folosesc de ea pana se rezolva cu survey -ul si aprovalul , apoi reparatia propriu zisa...

Daria, nuti vad printesa

catutza, Ledi , Dodo Adi, Raluca, Dany, Katty, Nicole si va invit la tort..

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , deci il serbati in avans pe Bogdan! petrecere frumpasa de pe acum. Ce faci bun?

Annie , eu zic sa incercati sa comunicati si te astept cu retea de tort ce crema faci la blatul asta de nuci?

eu azi am facut o salata de fructe buna rau !

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Ani si la noi pe primul loc e comunicarea,la fel insist si eu incercati sa comunicati.
Cata da facem petrecerea in avans,asa ne intelesesem ca sa poata veni si nasii cu copii care oricum nu vor ajunge acum.Bogdi va fi necajit pe aceasta tema,dar sa vad cu ce sa-i distrag atentia atunci.

Bun?!

• -un platou cu ceva gustari reci
  • -tortul de cioco-comandat
  • -un platou de dulciuri

• -sucuri,bere(pt adulti-caci asta vor,sampanie pentru copii

• alune,...

In rest daca mai imi vine in minte ceva fac,caci mie imi place sa fac dar sa nu stau la un fel zece ani in bucatarie,pot sta toata ziua dar sa fie meniu diversificat.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cata.. blatul 10 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, 20 linguri nuca macinata, 1 plic praf copt, sare, esente, Un paharel de apa calduta

Se separa galbenushurile de albush. Galb se amesteca cu zaharul, cu praful de copt stins, apa, nucile si faina...iar la sfarsit albushurile spuma. se coace pana e copt

Crema am pus french vanila (inauntru) si pe deasupra Double funge chocolate (astea aveam in casa, din comert.

Salata de fructe .... dau tort la schimb dar numai daca are si un strop de ...chiar ce bautura se pune la salata de fructe?

reteta asta de blat o fac mereu din 98, nam gasit ceva mai bun (nici n-am cautat mult ) si iese un tort mare

Dodo, pup si la navodarI si la Samburel si Bodonel (ca sa rimeze)

Restul...la distractii???

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput