Posibil bebe????
Buna fetelor,
Poate ma lamuriti si pe mine cu ceva...Acum 12 zile am facut IA si azi am facut un Bhcg(pentru ca nu am cum sa fac sambata la 14 zile de la IA)si am val 12,6...E posibil sa fie bb sau e de la pregnyl? Mentionez ca am 14 z de la pregnyl si am facut 10.000 ui. pot sa sper la bb????
-poze cu je
Maria
Raspunsuri
Ennni spune:
Mie la 11 zile dupa pregnyl mi-a iesit testul pozitiv si a insemnat
. Eu am citit pe internet ca 10.000 ui pregnyl se elimina din corp in 10 zile. Si eu tot 10.000 ui am facut. Deci eu zic ca e
. Succes si sa fie asa cum iti doresti. Si sa ne tii la curent.
Eni
17+ 

anidaz spune:
Maria,asteptam un rezultat ,ceva ,te urmaresc din umbra
,daca e sa fie atunci inseamna ca e bebe,asa stiu si eu ca pregnylul se elimina in 10 zile.
Test nu faci?
Oricum eu tin pumnii stransi sa fie bebe si inseminarea sa fie una norocoasa,Doamne-ajuta sa-ti tii puiul in brate peste 9 luni,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
diaconmaria spune:
Fetelor eu ma duc luni sa repet Bhcg si sper din inima sa nu vina pana luni....
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
Si uite asa poate veni ciclul si la o val de 12,6 a Bhcg-ului si o Tb de 37.0...
Asta e! Nu e dat sa fie si gata!
...
Just me
-poze cu je
Maria
anidaz spune:
Maria,
.Ciclul e normal?Nu vreau sa-ti bag ganduri,dar poate fi peste sarcina.Stii ce as face in locul tau?Test de sarcina.Macar as fi sigura ,chiar daca pare nebuneste.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Maria, .Ciclul e normal?Nu vreau sa-ti bag ganduri,dar poate fi peste sarcina.Stii ce as face in locul tau?Test de sarcina.Macar as fi sigura ,chiar daca pare nebuneste. poate luna asta da!Nepoteii mei nazdravani Ale,un sufletel norocos! |
Anidaz e foarte normal...Nu e o simpla sangerare peste sarcina, e chiar cantitate normala de cm...
...Just me
Maria
pusichet spune:
saluti
maria imi pare rau ca au venit rushii.
inseamna ca valoarea de la betahcg a fost data de pregnyl, probabil nu se eliminase tot.
pupici la fata sa nu fie trista.

http://tt.lilypie.com/LOPTp3.png