LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, cel mai probabil sambata o sa o sarbatorim pe Maria, ca maine suntem la servici pana la ora 16,oo si ajungem obositi acasa.

Mai rau este ca azi noapte a facut febra si ii mai apar bubite care o mananca. Asa ca ne-a recomandat dr. sa nu-i mai dam ciocolata deloc. Si e greu ca trebuie sa mananci pe furis, ca, daca vede, e prezenta langa tine. In schimb nu stiu ce mananca la cresa, ca sa-mi dau seama daca-i de acolo problema.

Am sa-i dau niste ceai de "trei frati patati"

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

eloise si eu zic sa mai continui investigatiile. Nu trebuie sa-ti fie frica de reactia lui Vlad cand i se va lua sange. Nu e usor, dar nici foarte rau, poate sunt cazuri cand plang mult mai rau, decat palng atunci copilasii. Eu atunci cand ii faceam investigatiile lui Patri le tot pomeneam medicilor faptul ca problema noastra a inceput de cand am trecut de la formula pe laptele de vaca si toti imi ziceau ca multi copii reactioneaza prin diaree, nu constipatie, dar la noi totusi laptele a fost cauza de aceea te-am intrebat ce lapte ii dai. Daca ai incerca totusi si varianta asta.
xandrinne mama ce bine stai la capitlul kg, fericito!
lexi vazut Maria ta cea cu gropi in obrajori Tare mult mi-as fi dorit sa le ia si Patricia de la mine, mai ales ca la mine sunt foarte proeminte, dar ea nu are decat o umbra de gropita
eunice te cred ca te-a scos "domnul" acela din pepeni. Halal gandire!
Macar m-am documentat si eu pe cand va fi cazul.
pufymic somnic usor! ce mai fac pufisorii? sunt cuminti la gradi?
lilina, ce bucurie vorbareata aveti voi. Bravo Vladone Si la noi s-a lasat cu plansete isterice parasirea unui loc de joaca saptamana trecuta, nu mai vroia sa iasa dintr-o casuta

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Unde credeti ca vroia fata mea azi dimineata......la discotecaaa cu mami. Isi scosese hainele din dulap la 7 dimineata sa se imbrace Ieri in schimb isi luase ghetutele ca sa plece cu mami la servici Asa ca in fiecare dimineata tb sa duc munca de lamurire cu ea, ca la ora aia ea nu pleaca nicaieri.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Monique_new, dar ce fata cocheta ai!

Maria se imbraca (inca) cu ce o imbrac eu.

Monique, dar cand ai ales terminatia "new", de la ce a venit inspiratia?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Unde credeti ca vroia fata mea azi dimineata......la discotecaaa cu mami. Isi scosese hainele din dulap la 7 dimineata sa se imbrace Ieri in schimb isi luase ghetutele ca sa plece cu mami la servici Asa ca in fiecare dimineata tb sa duc munca de lamurire cu ea, ca la ora aia ea nu pleaca nicaieri.

POZE COSMI 1 ANISOR

ce tare e Cosmi; dar cand ai mai dus fata la disco?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Monique_new, dar ce fata cocheta ai!

Maria se imbraca (inca) cu ce o imbrac eu.
Monique, dar cand ai ales terminatia "new", de la ce a venit inspiratia?

Asa creste Maria Diana

Am avut o "pana de inspiratie" dupa ce am divortat.....de la asta venea "new".

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Ramo cand am fost la mare la Bulgari, erau mini discoteci sau cam asa ceva sa le numesc pt copii, animatori care distrau copii. Si de atunci si ea si Alex ( fetita prietenei mele) spun ca ele pleaca la discoteca la mare la Bulgari.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Aha, am inteles, Monique.
Eu chiar ma obisnuisem cu nick-ul asta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety Inca nu mi-a raspus nimeni, asa ca nu stiu daca or sa-l schimbe.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am revenit:
Lexi, eu nu cred ca as avea curajul sa ma supun unei operatii estetice. Adica as vrea dar mi-ar fi tare frica. Am vazut pozele voastre, ff frumoase.
Xandrinne, super bine stai cu kilogramele. Felicitari. Eu am 62 kg, in condutiile in care am, asa ca si tine parca, 165 cm. Dar eu in general am avut 58 / 59 kg. Sunt osoasa. Greutatea Monicai am avut-o cred ca prin scoala generala. De fapt, sub 58 arat rau, mis e vad coastele. Am intrat la regim, sa vad de ajung sub 60..
Itzy, felicitari pt vorbareata. La noi e misto ca Petru vorbeste in somn..in germana, se cearta cu copii de la gradi in somn. Nu pricep o iota din ce zice.
Lilina, Vladone, sa ii treaca dorul..Ai vazut cumva la targ aspiratorul ala care lucreaza singur? La vreo 10 mil? Parca vazusem eu mai demult unul la zepter, sau nu mai stiu ce firma, dar muuult mai scump..O fi bun?
Ramo, .

Toma are febra. A fost ieri la o petrecere cu copii si cred ca o fi transpirat, nu stiu ca au fost numai barbatii familiei.
Apropo, discutie in dormitor intre baietzi:
Petru: Toma, nu te mai smiorcai draga, eu pe vremea cand eram bebelus ca tine nu ma smiorcaiam asa ca tine..
Il intreb eu: Da tu ce faceai, Petru?
Raspuns, f serios, sfatos: Pai, eu eram cuminte, plangeam doar cand trebuia sa obtin ceva serios, iar plansul meu era modul meu de a vorbi..da in rest nu plangeam deloc. Ce memorie...

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput