LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix

Itzy, foarte frumoase pozele si protagosnistii! mi-au placut mult cele cu zidul chinezesc! aveau steaguri romanesti acolo sau le-ati avut de acasa?

Aoleu, Beatrix, si acum sunteti cu burtica? Insanatosire cate mai rapida...a luat de la cresa ceva sau a mancat ceva?

Nu aveau steaguri romanesti acolo, nici de acasa nu am luat ca...numai alea lipseau din bagajele mele...mi-a dat cineva de aici din ambasada. Sper sa scapi cat mai repede de moshulica si sa revii in forta

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

La multi ani Alex, Fabi, si Iulia.

Adina si Mini-me sa va traiasca bucuriile si sa le ofere viata tot ce e mai bun.

Mini-me adesea m-am gandit la tine. Mi-e un dor de tine..nu ai mai scris de anul trecut . Daca intri da-mi un PM cu contactele tale.

Eni nu stiu ce sa zic...si eu simt cam la fel...aceeasi dilema o am si eu

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

La multi ani Fabi si Alex!

P.S. Sunt alina morostes, din anumite motive mi-am prescurtat nick-ul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Chiar asa mai tizo...ce expeditiva esti...cum e la serviciu? Si tu lucrezi in ture, faci garzi? Adelina cu Dragos ce mai fac?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Roxana - m-ai amuzat cu remarca ta ca nu ma plang niciodata. Asta pentru ca pe forum nu ma plang, si nici altundeva, dar in sinea mea vai cat imi mai plang de mila E o impresie falsa ca ma descurc de minune. Nu-i chiar asa.

Cat de simpaaatica esti...esti f modesta...stim noi

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Mephala, aaaa felicitari, ce ati castigat? eu nici n-am stiut de concursul asta

Ramo , da stiu ca si Patri are strungareata si mie imi place cand o vad asa, sotul meu a avut cand era mic, apoi nu...cu el seamana.

Princess, da asa e , acum ii fac deja 2 sau 4 codite, si ai mei spun la fel ca s-a inaltat si schimbat, dar fizionomia e putin schimbata si de la par. In pozele alea nu a vrut codite si nici bentita

Roxana, sanatate multa lui Victoras...sper s avii maine cu vesti bune de la dr.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Gety, mie imi place taaare mult Xandrinne, ma tenteaza o nasica in China

Xandrinne cu cea mai mare placere ti-am spus...daca as putea sa ma teleportez as veni si maine s-o crestinam. Mai ales ca o cheama si Maria...la fix
De cate ori iti scriu numele cu care te-am "botezat" imi vine in minte un cantecel pt copii in franceza "Sandrine". Il ascultam inpreuna cu altele atunci cand eram insarcinata...aveam eu nebuniile mele in cap cu muzica pt copii si lb straine

Ah si apropo de lb straine, papusica mea e mortala. V-am spus ca deja stie cam 12 -15 cuvinte in engleza. Intr-o zi o aud ca imi spune "Ni hau, ni hau, Hi, Bye-bye" si facea cu mana asa - (in chineza -Ni Hao = Buna/ Buna ziua - si se pronunta Ni hau mai mult...).
Va dau cuvantul meu ca nu am invatat-o ... dar cum astia ne opresc mereu pe strada cum va spuneam, si i se adreseaza asa...cred ca a retinut. Mi-a spus din senin asa, ca ea le spune doar Hi si Bye-bye...acum nah ca stie si primul ei cuvant in chineza. E clar ca stie ce inseamna fiindca a spus exact la fel si in engleza si a facut gestul de salut cu mana.

Am scris o gramada...va pup, noapte buna ca la mine e 12 noaptea

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu[/b] (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Sunt suparata foc. Ma razboiesc cu un barbat aici (l-as strange de gat, nu alta):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127496

Nu inteleg cum pot gandi unii asa.. sau oi fi eu mai batuta in cap..
Nu am citit nimic.
Promit sa recuperez maine.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pai noroc cu Itzy ca mai avanseaza subiectul nostru , ca in rest, cam slabe sperante...

Am vazut pozele voastre Itzishor! Foarte faine! Cred ca e fascinat acolo, o cu totul alta lume... Ana-Maria e o scumpa, imi era dor de ea

Eni, n-am avut deocamdata timp sa citesc subiectul, am citit doar postarea ta (prima) si o gasesc bine argumentata. Cu cine te-ai razboit si de ce ? Eu personal nu mi-am conturat inca o parere despre gradinite si integrarea copilului, dar, ca mama de copil anti-social (glumesc...), prevad ca va fi cam foarte greu in cazul nostru. De pilda acum la 2 ani eu am stiut cu precizie ca nu e momentul sa il dau pe Vladut la cresa, cu siguranta l-as fi traumatizat serios. S-ar fi simtit tradat si parasit. Pentru moment asta e tot ce pot spune la subiect:).

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
alinamoro, asa telegrafica doar? nu ne mai zici nimic de Ade? cum se intelege cu bona?

Ramo, asa telegrafica ca abia mai reusesc sa citesc ce scrieti. S-au dus vremurile bune...
Ade e bine, cu bona se intelege neasteptat de bine si asta ma bucura tare mult. Stam cam prost la capitolul mancare, dar sunt si zile mai bune.

La multi ani Iulia-Ioana!

Xandrutza, mi-am schimbat nick-ul ca era numele meu si asa l-am prescurtat putin.

Monique, nick-ul il schimba doar adminii, dar numai in cazuri de exceptie, citeste aici.

Itzy, copiii sunt bine, Dragos la gradinita si ade sta cu bona cat sunt eu la serviciu. Nu lucrez in ture de noapte.
A vazut pozele voastre, papusica e o scumpa si tu arati f bine.

Imi pare rau ca n-am timp sa scriu, ma uit la toate pozele de fiecare data, imi place sa vad cat au mai crescut Bucuriile si ce bine arata mamicile.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Eni, am mai citit cite ceva, inteles mai mult despre disputa :). Persoana cu care te certi pledeaza pentru home schooling asadar:). Eu nu m-am documentat prea mult in domeniul asta asa ca nu ma pot pronunta, oricum conceptul e extrem de controversat, din motive lesne de inteles. Cind il voi da pe V la gradi, cred ca voi opta pentru ceva tip Waldorf, intr-adevar strinctetea si programul riguros aplicate la o virsta atit de frageda mi se par si mie, daca nu traumatizante, cel putin absurde. Inteleg insa necesitatea socializarii, a activitatilor antrenante si educative si stiu multe cazuri in care copiii se duc cu placere la gradinita.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput