LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana01 spune:
Multumim fetelor pt raspuns

.
xandrutza, cred ca deocamdata ma rezum si eu la treaba cu aerosolii. am mai intrebat in stanga si-n dreapta si mi-au recomandat un medic ORL-ist la o clinica particulara si sa-si spuna el parerea, dar mi-au spus mai multi ca nu prea are cum sa fie alergie la varsta asta si ca probabil va trece cu aerosoli. miercuri am programare, revin cu detalii.
lili, daca e frumos afara diseara nu m-as duce la locu de joaca. incerc sa profit cat mai mult de vreme, ca ne va ajunge la iarna locul de joaca. plus ca e dificil si cu victor acolo.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Roxana, succes cu aerosolii, sa scapati de nasucul infundat.
Fetelor, voi cum i-ati imprietenit pe copii cu pasta de dinti? A mea pana acum urla ca din gura de sarpe cand vroiam s-o spal pe dinti si am zis ca poate nu-i place pasta pe care o avea (Colgate de la 0 la 2 ani): Cu periuta nu are probleme, ii place sa se joace cu ea, dar cum ii puneam putina pasta incepea circul. Zilele trecute i-am schimbat pasta cu una cu gust de zmeura, dar a reactionat la fel, cu urlete...Nu stiu cum sa abordez problema...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
alinamoro spune:
La multi ani Fabi si Alex!
P.S. Sunt alina morostes, din anumite motive mi-am prescurtat nick-ul. ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI ALEX SI FABI!!!
Eloise - la Vladut i-a recoltat de multe ori sange, pentru ca trebuia sa mergem lunar la control pt reflux. Nu pot sa te linistesc si sa-ti spun ca e usor, ca la noi n-a fost. Pregateste-te pentru plansul lui, dar cel mai bine sa-i fii alaturi, chiar daca nu diminuezi din durere si sperietura, cu mami alaturi totusi e mai usor. Sa ai bratele pregatite pentru a-l alina. Doamne ajuta sa nu fie vorba de celiachie.
Roxana - m-ai amuzat cu remarca ta ca nu ma plang niciodata. Asta pentru ca pe forum nu ma plang, si nici altundeva, dar in sinea mea vai cat imi mai plang de mila
E o impresie falsa ca ma descurc de minune. Nu-i chiar asa.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mephala30 spune:
Fabian si Alex.
Adina, predau religie la clasele 1-8.
Xan, Lexi, multumesc pentru felicitari. 
Eloise, multa putere si sper sa nu fie asta diagnosticul corect.
Carmen cu Iustin si Teodor
eunice78 spune:
La multi ani Alex si Fabi!
Eloise, multa sanatate va doresc!
Roxana, citisem pe undeva ca e bine sa nu folosesti ff des batista bebelusului, adica nu pe termen lung. Dintre remediile incercate de noi: Sterimarul pe care deja il folosesti, ridicatul saltelei in zona superioara a corpului (introduceam sub saltea un prosop, mai mare, pliat in 2, 3, asa ca se schimba gradul de inclinatie al saltelei, fara sa fie ca o perna), aparatul Salin (il folosesc si acum la greu), capsule Karvol.
Mexxa, ce mai face Sebi?
Gety, tot am vrut sa te intreb, a inceput Maria sa spuna cuvinte? stiu ca iti faceai griji la un moment dat.
Lexi, Toma se "spala " pe dinti zilnic de ceva timp, ca il vede pe petru. Seara merg amandoi la baie, Toma striga "ditii". Dar zic ca se "spala" pt ca nu ma lasa sub nici o forma sa il spal eu iar ce face el..tine periuta in gira si isi freaca mai mult maselele (in cel mai bun caz) si limba (asta cu indarjire).
La noi cu spalatul pe dinti e o intreaga istorie: a fost la Petru la gradi un doctor stomatolog, cand avea el vreo 3 ani, care le-a zis ca daca nu se spala pe dinti vin cariile si le mananca dintii. Problema a fost ca dr a zis ca, cariile sunt ca niste viermi.
. Si la ora actuala ma chinui sa ii explic lui Petru ca nu ii mananca viermii dintii. Iar daca se intampla sa mergem undeva primul lucru care ma intreaba Petru e daca am luat periuta. La terapie intensiva, dupa accident, la fel, s-a pus Petru pe bocit ca el nu se va putea spala pe dinti..pana nu am adius periuta si nu s-a spalat nu s-a potolit...asa ca la noi spalatul pe dinti e o chestie sfanta
.
Deci la Toma a functionat puterea exemplului, si in acest domeniu.
Alexandrina, cum te descurci?
Cristina, te inteleg perfect cu plansul de mila...
Pufy, ce mai faci?
Am vrut sa mai scriu ceva, dar nu imi mai amintesc ce..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
lilina spune:
salutare
acu' juma de ora am sosit acasa, sapt.asta nu voi mai putea intra pe forum, decat ffff rar, sunt delegata la TIB, deci sunt in plimbari
asa ca, monique si roxa, slabe sperante sa ne vedem sapt.asta la locul la de joaca....daca scap in vreo zi mai devreme si ma duc acolo, va sun
noapte buna si sa fiti cuminti
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
eunice78 spune:
Mi-am amintit: credeti ca e posibil sa se schimbe greutatea odata cu varsta fara sa fie vorba de grasime? Eu trag la cantar mai mult cu 3 kg ca inainte de nasteri, dar la haine port aceeasi marime..si oricat ma chinui cele 3 kg nu se duc..Am si eu dileme in miez de noapte
.
lilina spune:
eunice, cu siguranta s-au schimbat proportiile, e bine daca ai aceleasi dimensiuni totusi
eu am mancat haotic in ultima vreme si am pus aproape 2 kg, te' sa fac foamea zilele astea, sa-mi revin, ca nici nu ma simt bine,
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
eunice78 spune:
Lilina, spor la treaba la TIB.