Criza de kinetoterapeuti

Criza de kinetoterapeuti | Autor: eli05

Link direct la acest mesaj

Caut kinetoterapeut cu experienta in Bucuresti si nu gasesc.Am sunat vreo 3 si toti sunt ocupati sau nu vin la domiciliu.Am pe cineva care vine 2 zile/saptamana,dar mai vreau unul inca 3 zile:lunea,miercurea si vinerea,dupa-amiaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isi spune:

te-ai gandit sa ii faci tu kinetoterapie axeazate pe chestia asta nu stiu ce are copilul dar in general este chestie de lunga durata si nimeni nu va face mai bine ca tine daca e vorba de bobath 'vojta se invata mai greu si presupune mai multa indemnare sint foarte multe reactii ce trebui urmarite dar merita .sotia a invatat bobath in ucraina am filmat si cu putin ajutor din partea unui kineto a invatat acuma i se pare o joaca in adevaratul sens al cuvantului ISI cere singura sa faca bobath nu trebuie sa inveti toate exercitiile din bobath doar pe cele recomandate pentru tipul ei de problema credema ca merita incearca sa cauti pe cineva care este dispus sa te invete sotia a invatat cu dvd portabil in fata si cu inregistrarea din ucraina in maxim 10 zile acuma de curind se va intoarce acasa de la sibiu unde a invatat vojta cam 6 saptamani cu tot cu pregatirea din germania .Este foarte important ca ,copilul sa ramana in mediul lui si sa incerci colaborarea lui la exercitiirezultatul este mult mai mare in plus gindestete poti sa mergi oriunde nu mai depinzi de un kineto doar odata la 3-4 luni te duci la un profesor de bobath de la care sa ai ce invata in oradea gasesti foarte buni acolo este facultatea de kineto bafta iti doresc si daca vrei sa te ajuti incearca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

facem in weeked .In rest lucreaza cu 2 profesori.Lucreza mai bine cu ei.Cu noi face mofturi.
Si noi am filmat tot in Ucraina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna seara
puteti sa-mi spuneti cam care sunt tarifele pt kineto in particular? urmeaza sa ma mut in buc si vreau sa stiu cam cu ce ma confrunt...
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

50-60 ron/sedinta,depinde e kinetoterapeut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

multumesc

Mergi la inceput