Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

fetelor, ieri, la cat a fost de frumos afara, toti copiii purtau caciulite... eu l-am scos pe Lucas cu capsorul gol. Aveam caciulita in gentuta, dar n-am considerat necesar sa i-o pun. Sunt eu nebuna oare? Sau inconstienta? Dar parca mi se pare ca prea se infofolesc copiii in tara asta...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Nici eu nu ii dau caciula Antoniei cand e cald. Dar acum, pentru ca sta mai mult cu mama poarta si caciulita pentru ca nu o pot face sa priceapa ca e cald si nu e nevoie. Bine, dar ii pune una subtire. Si ai dreptate cu infofolitul, si eu am vazut asta primavara niste mamici in maieu iar bb avea costumas de iarna pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Fetelor care cautati gradinita/cresa: succes!

Jasmine sfatul meu sincer e sa nu te mai uiti la stiri, ca altceva in afara de cazuri din astea urate nu vezi. Asa e si in Spania, sau doar romanilor le place sa vada monstruozitati din astea?

Eu ma retrag! Noapte buna si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Fetelor care cautati gradinita/cresa: succes!

Jasmine sfatul meu sincer e sa nu te mai uiti la stiri, ca altceva in afara de cazuri din astea urate nu vezi. Asa e si in Spania, sau doar romanilor le place sa vada monstruozitati din astea?

Eu ma retrag! Noapte buna si vise placute!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2

Adriana, toate aceste cazuri ma fac ca sa ma gandesc ca aici i se poate intampla asa ceva oricui... sa-ti duci copilul la spital pt o chestie simpla si sa-l iei acasa in cosciug!!!
Ma uit si eu, ca imi place sa fiu informata... in Spania daca se intampla o monstruozitate se vorbeste despre asta cu saptamanile, se fac discutii, tot timpul se revine cu noutati despre caz... lumea nu e indiferenta, cei care comit monstruozitatile sunt aratati la tv, ca lumea sa-i cunoasca... se descurajeaza astfel ca altcineva sa repete greseala... si oricum la ei monstruozitati din astea medicale nu se prea intampla, sau se intampla f rar, ca acolo pacientul e foarte respectat, i se fac toate analizele... eu cand m-am dus acolo gravida in luna a 7-a, desi aveam un dosar cu toate analizele si ecografiile, a trebuit sa le repet pe toate... pana nu mi le-au facut ei cu manuta lor nu m-au lasat... sa fie ei siguri de tot...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

deci sunt prima pe ziua de azi... asa ca, NEATZA!!!!!
Avem cafea din belsug... si cola (pt cine e amator)!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Neata Jasmin . Ce faceti somnoroaselor ?

N-ai cumva si niste suc de portocale ca al meu s-a terminat. Cola nu mai beau de vreo 4-5 ani (doar putin pepsi cand merg la KFC ), iar cafea nu mi-a placut niciodata.

Ce mai face Lucas? Mai ai sertare intregi ?

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Pentru ca tot vorbeati de parc am observat ieri copilasii: 80 % erau cu caciulite, desi mamele aveau doar tricou, iar cativa bebelusi erau chiar in combinezon de iarna

O alta patanie interesanta: o bona (sper din tot sufletul ca nu era mamica) invata o fetita de un anisor-un anisor jumatate sa muste dintr-un servetel de hartie si sa scuipe. Faceau fiecare pe rand si se amuzau tare....Mare ti-e gradina Doamne...

poze Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Neata Jasmin . Ce faceti somnoroaselor ?

N-ai cumva si niste suc de portocale ca al meu s-a terminat. Cola nu mai beau de vreo 4-5 ani (doar putin pepsi cand merg la KFC ), iar cafea nu mi-a placut niciodata.

Ce mai face Lucas? Mai ai sertare intregi ?

poze Andrei

Anka, am Mirinda... te multumesti cu ea? Da, am sertare intregi ca n-a mai repetat figura... nu prea sta in camera lui ca se tine dupa mine prin casa... in schimb imi scoate cartile din biblioteca, casetele si cd-urile... odata a mancat si pamant de la flori, ca am niste plante mari pe care nu le pot urca pe mobile...
Acum se joaca cu formele, incearca se le bage in burta unui coiot sau asa ceva, ca are fata de coiot... in fine, intelegi tu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Pentru ca tot vorbeati de parc am observat ieri copilasii: 80 % erau cu caciulite, desi mamele aveau doar tricou, iar cativa bebelusi erau chiar in combinezon de iarna

O alta patanie interesanta: o bona (sper din tot sufletul ca nu era mamica) invata o fetita de un anisor-un anisor jumatate sa muste dintr-un servetel de hartie si sa scuipe. Faceau fiecare pe rand si se amuzau tare....Mare ti-e gradina Doamne...

poze Andrei

da, si eu am observat ca unii sunt imbracati deja de iarna... ca si tine fac si eu ...
dar poate o fi fost chiar mamica, daca musca si ea din servetel... ca daca era bona il punea doar pe copil sa faca isprava...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi...

suntem mai bine, Eric a scapat, sper, de raceala... mergem azi sa ne consulte tanti doctor...

ank, am o una prietena care s-a mutat in Timisoara de ceva vreme, are o fetita dulce de 4 luni si cauta un medic bun la care s-o duca, fetita nu ia in greutate decat fff putin pt varsta ei... stii pe cineva sa ii recomanzi? ea zice ca toate analizelel au iesit ok... mersi mult...

revenim...bine ca nu ma puteti auzi, am o voce de sparg geamurile...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

ELLIS, la multi ani!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de printesa ta!

Mergi la inceput