Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
Nu draguta ,inca nu m-am culcat
,dar nici mult nu mai am ,trebuie sa ma bag la nani ,maine ma duc la un botez si trebuie sa fiu fresh
aandreea27 spune:
buna seara si de la noi.acum am ajuns de la cora am fost printre ultimii clienti va dati seama ce mumos se uitau aia la noi.l-am dus pe bibu la mama ptr ca am un week-end de lucru.sta aproape asa ca mai trec pe la el,mai merg acasa.am vrut sa ii iau cate ceva din cora dar in afara de niste caciuli nu am prea vazut mare lucru,bine ca mai luasem si inainte niste bluzite,o geaca,o vesta groasa(cecilia o fi aceeasi,cu maro?)si niste body-uri.maine bag un dragon sa vad ce ii gasesc pe acolo.
roxali vorbesc maine dimineata cu fina mea sa vad ce si cum si iti scriu,dar undeva dupa amiaza.
am fugit,am muuuuuuuuuuuulttttttttttt nani de recuperat.
noapte buna tuturor.
Gabriela77 spune:
Am admirat-o pe frumoasa domnisoara tunsulici, Erika.
Daria e o dulce, cum se stramba ea in parc.
Si felicitari motatului tobosar!
Moldoveanca, e tare dulce grasunul tau!
Roxana, felicitari lui Bubu cel biped. O astept si eu pe Sara sa isi dea drumul. Face timid cativa pasi de la mami spre tati, dar e fricoasa.
Ana, esti bine?
Luy, ne-o mai arati pe Maria?
Si pentru ca nu ne-am mai prezentat demult, iata niste poze recente:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ANDREEA11 spune:
Eu zic saptamana viitoare daca vin. Vb cu proful sa vad cand trebuie depus raportul, si dc nu pica pe 12 venim cu siguranta. Sper sa nu am ghinion ca de fiecare data cand v-ati intalnit.
Papanash HELP Tu ziceai de Regent!!! Oare e toxic pt bebe?? Ai dat?? Mi-au aparut si mie de cateva zile gandaci. Azi am omorat unul si acum vreo 6 zile 2!!! Sunt deja speriata!!!
Cecilia azi a iesit tati cu Cristian eu am stat la raport.....
, mama lui de raport, ca nu stiu cine m-a pus sa ma bag in asa ceva. Singurul avantaj e ca o sa am gradul I direct, fara atata stres cu inspectiile alea de rahat, insa ma termina doctoratul asta nervos. Si cand te gandesti ca pana in septembrie 2010 mai sunt 2 ani
. Iar din noiembrie incep evaluarile pentru experiment deja imi vine sa mi bag ceva undeva....![]()
moldoveanca spune:
Uauu ce fetita frumoasa am vazut
.Pacat ca doarme Vladut ca tare i-as fi prezentat-o pe Sara

teo
moldoveanca spune:
Papanash nu m-am gandit nici macar o secunda ca ar fi o petrecere de binefacere.Pur si simplu m-am gandit ca ar costa prea mult sa mi se trimita pachetel.Dar ca sa nu fie cu suparare o sa aranjez cu Rox in asa fel incat sa primim si noi premiul.
teo
bikmaria spune:
Buna dimineata ,
ciocolata calda ,ceai ,avem de toate pentru toti ,fac cinste Teodora mami ,merge
,s-a prins ea mai greu de figura ,dar acum e super incantata ca ii ies pasii
are mama fetita mare 
Sa aveti o zi minunata!
prisi spune:
'neata si sa aveti un weekend placut
am reusit si eu sa citesc din urma printre randuri , am avut o saptamana nebuna si la serviciu si acasa, la serv sfarsit de luna , de lucru ca la nebuni, copil racit, bunica cu criza biliara, eu cu o gramada de drumuri la dr. am reusit sa fac si eu verificarea de dupa nastere, sper sa iasa bine testul papanicolau, azi am de gand sa lenevesc, atat cat ma lasa Miru, mai e si vremea asta care te trage numai la somn...
am vazut poze frumoase cu o micuta frezata, un baietel ghidush
, o motata cocheta , o albastrea curioasa , niste frumosi , cate un
pentru fiecare
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
in alta ordine de idei , ma pregatesc pentru botezul finutului meu pe 1 noiembrie si am nevoie de o rochie neagra simpla si draguta, am fost ieri putin prin magazine dar nu am vazut mare lucru , ma mai duc si maine poate gasesc
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)