Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox eu nu ma bag la baloane ca nu stiu daca avem tati acasa, celmai probabil venim/plecam cu taxi. dar n-am inteles, e vorba de cumparat sau de umflat ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

apropo de baloane mi-am adus aminte cum a fost ceruta o prietena de sotie, de ziua ei prietenul i-a umplut cameracu baloane, diverseculori si marimi si i-a zis ca surpriza si cadoul e intr-un balon. a spart vreo 30 pana a ajuns la inelul de logodna. cica de cate ori isi pune inelul aude pocnete de baloane in minte

io nu mai pot sa scriu,ma chinuimult ca ghighi a smulsniste taste pecare le-am pus la loc dar unele clampane, altele nu functioneaza bine( blankul in dreapta) si el doarme iepureste si se camfoieste cand aude zgomot.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Maria, pe unde umbli? Hai ca am nevoie de tine. Te rog vezi PM.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Am raspuns,scuze intarziera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Papanash, din cate stiu se pastreaza la frigider. Insa se poate pune fiola cu liofilizat (cu pastila/praf) in congelator, dar diluentul neaparat se pastreaza la temperatura frigiderului. In general, vaccinurile se pastreaza numai la frigider.

Mad cu Robert (09.09.2007)

hai mai ca doar nu suntem la primul, stiam ca se pastreaza la frigi, dar mi=a zis o tanti asistenta ce priorixul se tine in gheata, nu la frigi. ori am inteles gresit

filme Ghighi

Stiu ca nu esti a primul vaccin. Imi cer scuze daca te-a deranjat ceva din ce am scris mai sus.
Cred ca tanti asistenta vorbea de gheata pentru ca in vaccinarea gratuita se primesc flacoane cu mai multe doze de vaccin. Si atunci trebuie sa il pastreze pe gheata, dupa ce reconstituie vaccinul pana ii vaccineaza pe toti copii. DCum tu ai cumparat doza doar pentru Ghighi, nu cred sa trebuiasca sa tii vaccinul pe gheata vreun pic.
Oricum in prospect gasesti exact in ce conditii trebuie tinut vaccinul.

Mad cu Robert (09.09.2007)

Mergi la inceput

Mad, cum sa ma deranjezi, cenaiba ? acum am intekes,alagratuit pe gheata fiindca-i amestecat (combinat) si daca-l cumpar in frigi cu el. daroare nu-l doare cand ii baga ala rece ? zic si io, poate de-aia fac copiii temperatura dupa vaccin, fiindca-i de la frigi

filme Ghighi

Mergi la inceput

Mai noi venim la petrecere ,asa ca sa ma treci cu rosu ! sper sa vina toate fetele care s-au anuntat,ar fi superr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Mad, cum sa ma deranjezi, cenaiba ? acum am intekes,alagratuit pe gheata fiindca-i amestecat (combinat) si daca-l cumpar in frigi cu el. daroare nu-l doare cand ii baga ala rece ? zic si io, poate de-aia fac copiii temperatura dupa vaccin, fiindca-i de la frigi

filme Ghighi

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Ieri am tuns-o pe Erika...sotului nu i-a placut.Insa mie mi se pare tare nostima.

Uitati aici:
http://bebelinaerika.blogspot.com/

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Ce fetita frumoasa si ce de par are ,Teodora mea cred ca pe la doi ani sa aiba atata par ,
am citit pe blogul bebelinei ,ce frumos ai scris ,mi-au dat lacrimile citind ,cata dreptate ai...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamuller

multumim mult de tot de gandurile voastre!!!
la noi e nebunie mare! pregateli peste pregateli ca de azi pana duminica tot chefuim ( casa noastra e destul de mica si invitatii vin pe serii) iar la 2 fugim la pediatru pentru bilant.
Sara stie ca e ziua ei. s-a trezit razand! si a reusit sa-si sparga si buza pt prima oara, asa ca totul este conform planului.
va multumim inca o data si dam o praji buna si un pahar de ceva! ca doar avem 1 AN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller

LA MULTI ANI SARA ,mamico sa va bucurati de comoara voastra!

Mergi la inceput

ma bag langa ghighi ca-i f agitat
noaptebuna,pupicei, pemaine

filme Ghighi

Mergi la inceput