PETITIE privind indemnizatia pentru cresterea copi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

URA!
Asa au spus, ca se aplica pentru toata lumea, inclusiv pentru persoanele DEJA aflate in CIC... Pana la 1 ian se primesc cei 600 de lei, de la 1 ian media ultimelor 12 luni.
Probabil ca mamicile (sau taticii) aflati la final de CIC nu vor prea fi avantajati. Adica... inteleg ca e vorba de ultimele 12 luni si basta, nu de ultimele 12 luni de munca... Daca omu' a fost tot in CIC cu 600 de lei in ultimele 12 luni?

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Nu, se vor lua in calcul ultimele 12 luni anterior nasterii copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lollstrop spune:

Aveti idee daca mai trebuie aduse acte la dosarul depus deja pt indemnizatie ? Fetita mea face un an in noiembrie si as mai avea de stat un an acasa, nu as vrea sa pierd niste bani care mi se cuvin. Ma gandeam sa ma angajez din ianuarie dar daca e vorba sa ne dea si noua celor care sunt deja in CIC mai bine stau acasa sa-mi vad puiul crescand.
Am timp sa muncesc .Nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Daca se hotaraste sa beneficieze si mamicile aflate deja in CIC, presupun ca va trebui depusa o adeverinta eliberata de angajator, in care sa se precizeze care au fost veniturile in ultimele 12 luni anterioare nasterii.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

se pare ca e vorba de veniturile realizate in ultimele 12 luni;daca mama e deja in CIC deci in ultimele 12 luni a primit cei 600 RON,nu i se va mari aceasta suma.

Cel putin asa inteleg eu de-aici :

http://www.realitatea.net/mamele-care-nu-au-lucrat-in-2008-nu-vor-primi-indemnizatii-mai-mari-din-2009_367681.html

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

se pare ca e vorba de veniturile realizate in ultimele 12 luni;daca mama e deja in CIC deci in ultimele 12 luni a primit cei 600 RON,nu i se va mari aceasta suma.

Cel putin asa inteleg eu de-aici :

http://www.realitatea.net/mamele-care-nu-au-lucrat-in-2008-nu-vor-primi-indemnizatii-mai-mari-din-2009_367681.html

12+

Doamna ministru uita insa ca textul legii asa cum a trecut aprobat stipuleaza ca perioada cotizanta: 12 luni anterioare nasterii copilului.

Asa incat din punctul asta de vedere vorbeste tampenii.

Exact la fel ca si exprimare este si textul actualmente in vigoare cu privire la perioada cotizanta.
De modificat au modificat doar varianta celor 85 %.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

asa o fi,eu n-am citit textul legii;stiu ca Lavinia Sandru a tot subliniat ca vor beneficia de legea asta si mamele care sunt deja in CIC la 01.01.2009,dar doamna ministru vad ca spune exact pe dos.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In plus este vorba de 12 luni in care s-au realizat venituri profesionale supuse impozitarii pe venit.
Deci obligatoriu perioada de cotizare ce se ia in calcul pentru CIC este cea de dinainte de nasterea copilului.
Din aceste motive sustin ca habar nu avea ce declara "intelepciunea" sa ministrul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinastanciu spune:

sunt de acord cu aceasta petitie.eu am o fetita de 1 luna si 5 luni si cu 800 nu se poate creste un copil cat de cat decent.sunt foarte multe de cumparat la un copil.nimeni nu zice ca facem copii ca sa ne platesca statul.gresit.dar cum parlamentarii au salarii de te doare capul si nu fac nimic macar am putea sa beneficiem de ceva mai mult.parerea mea.bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

In conferinta de presa pe care a sustinut-o Basescu acum....vreo ora, acesta a anuntat ca a promulgat legea privind indemnizatia.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput