Nu inteleg nimic!

Nu inteleg nimic! | Autor: loredana2580

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Recent am fost la doctor ptr. ca nu reusim sa facem si noi un bb.Ne-a dat sa facem niste analize si mie si sotului - spermograma sotului a iesit cam nasoala:astenozoospermie;a zis sa mai repetam peste doua saptamani spermograma - sotul era nedormit de 4 zile knd a facut-o, asta datorita programului care il are.
Problema mea este ca nu inteleg rezultatul analizelor mele - doctora zice k e vorba de un streptoccoc si mi-a dat tratament si mie si sotului.
Rezultatele analizelor sunt urmatoarele:

- Citomegalovirus:Ac-IgG(VIDAS)
Met.ELFA 91.00 UA/ml Negativ:=<4
Incert:>4-<6
Pozitiv:>=6

- Citomegalovirus:Ac-IgM(VIDAS)
Met. ELFA 0.12 Negativ:<0.7
Incert:>=0.7-<0.9
Pozitiv:>=0.9

- Virus Herpetic I/II:Ac-IgG
Met. TIE 164.00 U/ml 00.00-0.50

- Virus Herpetic I/II:Ac-IgM
Met. TIE 0.34 <=0.90

- Rubella:Ac-IgG
Met. ELFA 233.00 IU/ml Negativ:<10
Incert:>=10-<15
Pozitiv:>=15

- Rubella:Ac-IgM
Met. ELFA 0.33 Negativ:<0.8
Incert:>=0.8-<1.2
Pozitiv:>=1.2
- Toxoplasma:Ac-IgM(VIDAS)
Met. ELFA 0.05 Negativ:<0.55
Incert:>=0.55-<0.65
Pozitiv:>=0.65

- Mycoplasma hominis,Ureaplasma si antibiograma vizuala
Met. manuala
Absent Mycoplasma hominis si Ureaplasma urealyticum.
- Cultura florala totala de secretie
Microscopie+cultura
* Culturi:Streptococcus agalictiae(grup B)

* Levuri necrescute la 24 ore

* Antibiograma: Ofloxacin-SD; Erythromycin-S; Cefuroxime
sodium-S; Ceftazidime sodium-S; Ampicillin_S;
Ampicilina/Sulbactam-S.

- Chlamidia Antigen
Met. ELFA Negativ Negativ

- Listeria
Met. RFC Negativ Negativ

- Ag. HBs
Met TIE Negativ Negativ

- Ac. Anti HCV
Met. TIE Negativ Negativ

Va rog, cine are cunostinta despre interpretarea rezultateleor sa ma lumineze si pe mine ptr. ca sunt foarte curioasa ce insemnatate au.
Va multumesc mult ,
O zi buna,
Loredana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LOREDANA, eu nu ma pricep sa iti interpretez analizele, dar, eu daca as fi in locul tau si nu as fi avut incredere in cea spus doc, m-as interesa mai degraba de un doc f bun si m-as duce cu aceste rezultate la el. Iti doresc sanatate multa si cat mai curand o sarcina usoara!
E foarte posibil totusi sa fie pe fond de stres problema, spui ca sotul era nedormit de 4 nopti, tu probabil obosita asemenea....luati-va o sapt concediu daca puteti , relaxati-va si poate iese cu ochi!

Pupicei

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

citeste aici, poate te ajuta!

http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=7260

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana2580 spune:

Onitza, Ariel_7000

Nu stiu ce sa zic vis-a-vis de increderea in doctora, tind sa am incredere in ea si mi se pare o doctora ok, in conditiile in care pana sa ajung la ea am mai fost si la alti doctori care mi-au zis ca daca incercam de aproximativ 2 ani sa facem un bb iar el intarzie sa apara nu ar mai fi nicio problema sa mai asteptam inca un an;iar in momentul in care am ajuns la doctora aceasta imediat ne-a trimis la analize si pe mine si pe sotul... Cand am ajuns la cabinet sa-mi iau rezultatul la analize a venit o viitoare mamica cu hemoragie si a trebuit sa plece cu ea la spital si de aia nu a avut timp sa stea sa-mi explice ce si cum;doar a apucat sa-mi dea reteta cu specificatia sa nu incepem tratamentul pana nu imi vin rusii.
O sa incercam sa ne odihnim mai mult si sa ne relaxam si poate o sa vina bb si la noi.
Ariel_7000 iti multumesc si tie ptr. raspuns, am intrat pe link-ul respectiv si e foarte interesant ceea ce s-a postat si acolo - o sa fiu mai precauta, nici nu stiu ce sa zic sau sa mai cred... Sunt tare curioasa cum apar acesti streptococci sau din ce cauza.. e destul de ciudat si frustrant totodata.
Va multumesc mult ,
O zi minunata,
Loredana.

Mergi la inceput