Puiuti de Randunici 2008!! (105)
Raspunsuri - Pagina 9
ariel_7000 spune:
ariel emigreaza din kk-tul asta de tara!
teo are pioceanic (pseudomonas aeruginosa)! nu-mi revin...exact de ce m-am temut cand am aflat la maternitate ca ne face la toate mamele "tratament preventiv"....mai ales ca peste putin timp am aflat de 2 copilasi ai unor cunoscute, nascuti acolo, gasiti cu pioceanic in nasuc unul, altul in faringe...la teo s-a localizat in ureche! 
a luat tratament degeaba 1 sapt. , antibioticul luat nu este pe antibiograma...decat picaturile cu gentamicina, care am inteles ca sunt insuficiente in acest caz...mi-e si teama maine, cand merg cu hartia la medic...ceilalti copilasi au facut cate 1-2 luni injectii! NU-I DREPT!!!
de ce a trebuit sa fie atat de rahat momentul care trebuia sa fie cel mai fericit din viata mea???
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
mimonix spune:
Asaaa
Imi pare rau ca numai necazuri au fost zilele astea pe crenguta...si Sam mucios, si Luny fara centrala, si atatia muci...ptiu-ptiu, cele rele sa se spele...de butoaie nu mai zic nimic, mai bine pe TNB cu ele ![]()
Clemecum mai sa nu iasa branza
daca si mie mi-a iesit !
Lapte si pastile la foc mic =gata branza ....focul mic si nebagarea in seama sunt secretele
Pe mine ma enerveaza ca rebuie sa spal oala ![]()
Sovibravo pt piureut ..acu-acu vine si pleoscaiala, te asigur!
Sa-mi spui si mie daca jucarelele luminoase sunt de plastic tare (dur) sau moale (cauciuc)
Tuchima bucur ca te-am facut sa te speli pe dinti ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
oooofff, ariel, numai belele
....ai dreptate cu tara asta...nicaieri nu e perfect, dar ca la noi.....e inadmisibil...nu mai comentez, ca m-as aprinde prea tare si nu e cazul aici ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ariel_7000 spune:
m-am hotarat. maine ma duc la babes...eu, teo si alex si ne facem exudate in nas, gat , urechi...Doamne ajuta sa fie iar eroare de laborator, cum a fost cu E.coli (partea 2 a) din sarcina ...
si
lianam spune:
foarte bine faci ariel; doamne ajuta sa fie o eroare de laborator (doaaaamne,tare ma abtin sa ma exprim asa cum as vrea; SA AJUNGEM SA NE DORIM CA CEI DE LA LABORATOARE SA FIE...INCOMPETENTI???!!!! 

)...ariel, stiu ca suna a paranoia, da cred ca ar trebui sa faci analizele in paralel cu babes si la cantacuzino.....imi pare tare rau ca trebuie sa treci SI prin asta ![]()
![]()
....chiar m-ai intristat, ma tot gandesc la voi si as vrea sa pot spune ceva care sa te ajute dar....
;
nu mai am chef sa fac nimic, asa ca merg in pat, cu sufletul strans.......ariel
....cand Dumnezeu inchide o usa, deschide intotdeauna o fereastra! nu pot sa spun nimic mai bun acum, decat ca sper ca incompetenta cea atat de prezenta in romania sa se confirme inca odata si sa fie eroare de laborator!
ariel_7000 spune:
plang de nu mai stiu de mine...citesc tot felul de studii, cazuri...mi-e groaza!!! ochisor curgator! secretie otica! roshu in gat! mi-e frica rau! tremura pana si al meu...el care e atat de tare mereu!
si
lianam spune:

.....chiar imi pare rau ariel ca esti asa trista...si de bietul teo .....mergi totusi si la institutul cantacuzino; stiu ca ei prepara un autovaccin , prin prelevarea de secretie din ureche, si pot sa prepare un vaccin din microbii recoltati, care se administreaza dupa o anumita schema, timp de cateva luni (exista in farmacii si un vaccin impotriva bacilului piocianic, dar ma gandesc ca poate e mai eficient ceva facut exact pe ce se recolteaza) si cred ca si ceva sa ii intaresti imunitatea ar trebui in paralel.
mult noroc, rabdare si sa dea Dumnezeu sa se termine cu bine tot cosmarul asta 
ariel_7000 spune:
multumesc irina pt tot! incerc sa ma linistesc, cu toate ca pana primesc rezultatele sigur voi tremura ca varga...am vazut ca cei de la babes au serviciu de urgenta pt analize (4 ore), cel putin asa scrie pe site...sun maine dimineata sa aflu exact!
si
gecko spune:
'neata stol...am facut cafeul
...it's here, it's bloody, it's bloody painful, it's bloody Niagara Fall
ariel, sanatate flacaului...zic si eu ca liana...poate ca au gresit...dar daca nu, e bine totusi ca e sensibil la atatea antibiotice. Oricum, buna strategia ta de a va cauta toti ca prea le impartiti frateste in casa si in plus vine sezonul de carcaiasi.
varuna spune:
Buna dimineata !!!

Ma mai stiti???Haaaaaaaa? A trebuit sa cumparam alt laptop, pentru ca reparatia celui stricat costa aprox. la fel cu unul nou...
Ariel
Doamne Ajuta sa fie totul bine, vorba Lianei, poate e totusi o greseala de laborator.
I-am facut iedului vaccinul de 6 luni abia ieri si peste noapte am vazut ca i s-a umflat si inrosit piciorusul unde e intepatura si prin jurul ei...nu stiu ce sa fac, in afara de comprese cu apa ce sa mai pun???
Cu diversificarea sunt in pom ca acum nu mai vrea decat fructe, lapte si cereale...si fructe vrea ca i-am pus pepene galben in ele ca altfel nu se atingea nici de alea...mda.
Cam atat, o sa intru mai tarziu...si bine v-am regasit [imbratisare]...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...