Adidasi puturoshi..

Adidasi puturoshi.. | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Are fica-mea cea mare o pereche de adidasi de marca si de piele care puuut... pt ca asa de mult ii iubeste ca umbla numai cu ei. Am auzit si eu ca s-ar putea spala la masina dar mai intreb o data ca sa nu fac vreo prostie: Adidasii de piele se pot spala la masina? Daca nu atunci cum ii curat sa scapam de putoare?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Eu imi spal adidasii la masina,fara probleme!!!Ii spal cu apa rece...iar eu la masina mea,am si un program special pt adidasi si treninguri!!!Si ai mei sunt din piele....si nu s-au deformat si nu au patit nimic!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ok, deci ii bag la masina, dar ce fac daca nu pot sa ii spal cu apa rece? Oare se strica cu apa calda? Ii bag la cel mai delicat program dar tot cred ca e cu apa calda.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nu se intimpla nimic nici cu apa calda!Eu i-am bagat la 40°C!

Si am pus si balsam de rufe!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si eu spal incaltamintea la masina, la 30 de grade, fara balsam de haine. dar usuca-i departe de sursa puternica de caldura, cum ar fi acum calorifer (vara la bataia directa a soarelui) ca se intaresc.

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Dana, am si eu o pereche de adidasi care sunt integral de piele (in afara de talpa evident) si tot i-am bagat la masina. Daca ti-e frica sa nu pateasca ceva, iei un prosop mai vechi si il cosi astfel incat sa fie un sac pe care il inchizi si bagi pantofii acolo in timpul spalarii. Eu nu am avut chef sa cos prosopul si l-am prins in 4 colturi cu elastice (din acelea strong) si nu s-a desfacut. Nici adidasii n-au patit nimic .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi, acum chiar ca ii bag fara frica. Stiam ca pielea nu se uda asa tare dar mai auzisem ca se spala la masina.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Si eu tot la masina..la 30 grade.Si uscati departe de sursa de caldura...la temperatura camerei...

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La masina cu ei...eventual baga putin Vansih inauntru, sa se curete ca lumea...eu asa fac

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Acum, ca i-ai spalat, poti sa-i dai pe dinauntru cu spray de pantofi inainte de fiecare purtare.

Mergi la inceput

Conditia e sa nu poarte o singura pereche de incaltari in fiecare zi, trebuie alternate, o zi una, o zi alta. Acum i-am mai luat o pereche si sper sa se pastreze amandoua curate mai mult timp.
Aaa si numai sosete de bbc!, din pacate mai nimerim si amestec..

Fetele mele

Mergi la inceput