Clubul BRASOVENCELOR!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 17
anka1 spune:
Salutare tuturor!![]()
Stie careva tarifele pentru a-ti tine ziua de nastere la Paradisul Acvatic? Ziua unui copil, nu a unui adult.. Ce trebuie sa platesti, cat, la ce ai acces...
Multumesc,
Anca
danielac spune:
salut!
eu am dus-o pe Diana sambata la carnaval pe gheata la patinoarul din Racadau si s-a distrat super!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
elisor spune:
Anca baiatul meu a fost la ziua unui coleg la Paradis, nu stiu cat l-a costat pe sarbatorit, dar cred ca destul de mult, in orice caz a fost o petrecere pe cinste, mai ceva decat la locurile de joaca deja consacrate. Acces au avut fara restrictii, tortul am impresia ca l-au adus parintii. Imi pare rau ca nu-ti pot da informatii mai utile.
Diuna sarumana
! Din pacate reclama ne-a indus in eroare, a fost doar inscrierea, completarea unui formular, poe si autograf cu Virgil, preselectia va fi la Bucuresti la o data ulterioara si vom fi anuntati. Nu ma incanta ideea unui drum la Bucuresti pentru preselectie.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
sanziana72 spune:
Am inteles ca s-a schimbat locul de joaca de la Macromall. Cum arata asta nou ? Ce are ? Cat costa ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
danielac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana72 Am inteles ca s-a schimbat locul de joaca de la Macromall. Cum arata asta nou ? Ce are ? Cat costa ? "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) |
din pacate nu stiu cat costa, ca am fost initati acolo, dar poate te lamureste Nicoleta cand apare!
ideea e ca e fain, seamana cu locul de joaca de la Real, doar ca e mai mititel!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Nicoleta spune:
Salut.
Locul asta de joaca este nou, asta a fost motivul pentru care am ales sa ii facem ziua lui Stefan acolo. Si a prins bine, copiii s-au simtit bine, din cate mi s-a spus. Meniurile pentru copii sunt diferite, 3 preturi, incepand cu 29 de ron. Poti aduce tortul si prajiturile pentru parinti. Sanziana, ce alte detalii mai vrei?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
sanziana72 spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Salut. Locul asta de joaca este nou, asta a fost motivul pentru care am ales sa ii facem ziua lui Stefan acolo. Si a prins bine, copiii s-au simtit bine, din cate mi s-a spus. Meniurile pentru copii sunt diferite, 3 preturi, incepand cu 29 de ron. Poti aduce tortul si prajiturile pentru parinti. Sanziana, ce alte detalii mai vrei? Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Inteleg ca au facut o constructie din aia cu tuburi si etaje ? Dinozaurii mai sunt ? Dar salteaua gonflabila ?
Ma gandeam sa o duc pe fiica-mea acum in vacanta sa se joace acolo vreo ora. Se poate si cu ora, nu ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Nicoleta spune:
Sanziana, da, o constructie de acel gen, mi se pare ca au si trambulina. Nu mai au si salteaua gonflabila. Si da, se poate si cu ora. Dinozaurii... mai sunt, doar o parte parca. Sa ne spui daca i-a placut.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
diuna spune:
| citat din mesajul lui anka1 Salutare tuturor! Stie careva tarifele pentru a-ti tine ziua de nastere la Paradisul Acvatic? Ziua unui copil, nu a unui adult.. Ce trebuie sa platesti, cat, la ce ai acces... Multumesc, Anca |
Anca, ai mai aflat ceva? Eu nu te pot lamuri, n-am ajuns sa discut la Paradis nici ptr orele de inot ale copiilor mei, asa ca am ramas "neinotati" si in vacanta asta... Dar, ma gandesc ca cel putin 30 de lei de copil trebuie sa achiti intrarea, apoi, daca optezi ptr ceva pizza, plusezi adecvat, trebuie sa intrebi daca poti duce tort si daca voi, parintii, platiti ceva intrare( in cazul in care va hotarati sa intrati doar ca sa-i supravegheati si sa-i hraniti
Principala noastra distractie e patinoarul in vacanta asta, profitam de sezon macar atat, ca de skiat nu ne-am lipit anul asta, si va doresc toate bune!

Daca poti alege intervalul orar la Paradis, incearca sa cuprinzi si Aqua Gym, fiica-mii ii place la nebunie!
Ramoon spune:
salutare brasovence!
vad k vb de paradis, am citi acum pe site-ul lor k au gratuitate copii pana in 10 ani si nu mai inalti de 1.30M de ziua lor, o fi pe bune?
ce varste sarbatoreau copii la petrecerile pe la care ati fost?
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png