Infasatul: din nou la moda
Va infasati bebelusul uneori?
Iata ca ... studiile spun ca bebelusilor le place sa fie infasati.
Cititi: www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=1484" target="_blank">Infasatul: din nou la moda
cu drag,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
abramburika spune:
O fi sau nu la moda, eu nu mi-am infasat copilul. Si a crescut mare, frumos si sanatos
.
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
Androix spune:
Nu cred ca e vorba de moda neaparat. Eu am gasit ca e mai usor sa alaptez un pui de cateva zile cand nici nu prea stiam ce si cum, nici astia mici nu stiau, nici laptele nu siroia, daca erau infasati. Pur si simplu era mai usor sa-i mufez cum trebuie daca nu dadeau din maini si din picioare. Odata ce ne-am obisnuit am renuntat la infasat.
Daca se pune si la copii mai mari vreau si eu o duzina de paturici pentru fi-mea.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
carmen77 spune:
Da, eu l-am "infasat" sau infasurat pe Marc in prima luna cu asa ceva: http://www.kiddopotamus.com/p_swdl_mf.php . Il calma, dormea mai bine, il alaptam mai usor, si nu eram ingrijorata ca nu e invelit.
maitreyi spune:
eu am infasat-o pe a mea si in maternitate cand nu aveam de ales, dar si acasa. am avut o paturica speciala de infasat si nu a dat semne ca nu i-ar placea 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Ayla21 spune:
Infasat in paturica de anume material ca sa doarma mai bine, sa nu simta mult gol in jurul lui, cum sunt patuturile asa mari pt un bebe asa mic, e una, si cum se infasau si legau bebelusii chipurile sa aibe picioarele drepte si se alegeau unii cu displazie de sold, e alta. Carmen, e draguta si cred ca de ajutor acea paturica.
Oricum nu cred ca trebuie tinut tot timpul infasat, ci sa isi descopere manutele, sa le miste, sa le guste.
Monica
si iepurasii
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
zeririlouiza spune:
eu am mi-am infasat fata pana a 4 luni cand singura a dat semne ca nu mai vrea, am infasato si ziua pana la 3 luni, si stia dupa ce o infasam ii dadeam laptic si poc la somn, apoi a fost greu ca am infasato doar noaptea si ziua adormea mai greu, dar noaptea era lege, baita infasat laptic ragait si apoi pusa in patut adormea singurica, si dupa 4 luni si ceva nu a mai svrut se desfasa singura si am hotarat sa renunt a fost bine, a dormit tot asa noaptea singurica
Ah eu nu am infasato pentru pizioare drepte sau stiu eu mai ce, am infasato ca dormea mai bine, era mai linistita, pentruca altfel se speria de mainile iei se zgaia si tot asa
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 8 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
raluk.m spune:
le place sa fie mai "stransi", sa se simta ca in burtica, dar sa il infesi pana la o varsta mai mare mi se pare ciudat, si sincer nu cred ca bebelusul meu ar fi dormit mai linistit, ci dimpotriva, s-ar fi chinuit sa se desfaca. trebuie sa isi cunoasca si ei corpul. nu am inteles niciodata expresia "se sperie de mainile/picioarele" sale (fara suparare!). depinde de la caz la caz, probabil. bebelusul meu nu e genul care sa stea nemiscat, nici macar in scoica auto. m-as speria daca ar sta asa, ca un manechin!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi eu am infasat-o pe a mea si in maternitate cand nu aveam de ales, dar si acasa. am avut o paturica speciala de infasat si nu a dat semne ca nu i-ar placea ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY |
cred ca e mult zis infashat. Invelit cu o paturica sa tina mai strans- doar 2-3 ori am reusit. Nu i-a placut si pace. Si dupa ce ortopedul mi-a zis ca la displazia de shold legatul picioarelor face rau, ca picioarele lasate libere, cu 2 pampersi, sa stea cat mai cracanata, ajuta la refacerea naturala si fireasca.... . Atat ca la noi, e o problema de percepere: infashat doar cu o paturica, sa stea bile invelita difera de metoda veche de legat copilul.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
cred ca e mult zis infashat. Invelit cu o paturica sa tina mai strans- doar 2-3 ori am reusit. Nu i-a placut si pace. Si dupa ce ortopedul mi-a zis ca la displazia de shold legatul picioarelor face rau, ca picioarele lasate libere, cu 2 pampersi, sa stea cat mai cracanata, ajuta la refacerea naturala si fireasca.... . Atat ca la noi, e o problema de percepere: infashat doar cu o paturica, sa stea bile invelita difera de metoda veche de legat copilul. o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
asa e...sarmaluta sarmaluta o faceau doar in maternitae...si recunosc ca metoda mie nu mi-a iesit intocmai

-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
creem spune:
Buna!
Si eu mi-am infasat fata doar doua saptamani, pentru ca mi-era usor asa sa ii dau sa suga, ii tinea caputul mai bine, dar apoi hainute si...miscare!
Ca infasati ce pot face ei acolo?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu