microsoft access (mdb)
Nu ma descurc deloc cu baza de date de tip mdb
trebuie sa import un plan text dar nu pricep cum ajunge in baza de date a institutiei de unde l-am descarcat daca eu lucrez in fisier pe PC, fara a mai face alta operatie de trimitere catre destinatar.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa, daca nu aici un link despre ce am de facut si nu-i dau de capat.
http://www.cncsis.ro/PN2_res_umana_prem_articole.php
Raspunsuri
CriPOD spune:
Nu stiu daca am inteles bine intrebarea, daca nu, sorry.
In link zice ca il duci la sediu sau il trimiti prin posta rapida, pe fisier baza de date (formularul incarcat in baza de date conform instructiunilor - pe CD) impreuna cu alte documente. Cu rosu, chiar jos.
april spune:
da, am vazut ce scrie jos, doar ca explicatiile de mai jos nu le pot urma exact cum le dau ei. Zice ca se selecteaza "in an existing table" si aleg tabelul. aici ma impotmolesc, care tabel? ca eu am doar un fisier txt.
Din fereastra “Import Text Wizard”:
- se selecteaza “Delimited –Characters such as comma”, apoi Next; - se selecteaza “Comma” iar la Text Qualifier – caracterul “ (ghilimele), apoi Next; - se selecteaza “In an Existing Table:” , alegeti tabelul , apoi Next - se selecteaza Finish apoi OK. In acest fel, formularul s-a importat in tabelul bazei de date access
CriPOD spune:
Tabelul este destinatia si ar trebui sa fie in baza de date mdb. Nu imi dau seama ce faci si nici access n-am mai vazut de vreo 10 ani, dar la import selectezi sursa (fisierul tau), metoda si formatul (delimiter, format) si destinatia (adica tabelul din baza de date mdb). Sper ca n-am vorbit pe langa subiect iar.
misha71 spune:
daca deschizi baza de date, o sa vezi ca ea contine doar un tabel. In ala importi fisierul text. Toate datele din fisierul text se vor ordona singurele in tabelul din baza.
Apoi dai click dreapta pe tabel si dai send to.... mail (ca atasament) si-l trimiti.
Prietenie de suflet
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'