Seara buna. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Mi s-a rupt unul din bratele canapelei, e de lemn si era prins de canapea prin cuie de lemn. Cum il repar? Pot sa-l lipesc si sa fie sigur? Cu ce? Tre sa-l repar bine, ca am un baietel vioi tare si o sa plece cu el din loc daca nu-l pun cum trebuie. Multumesc pentru idei.
De lipit nu cred ca ar tine.Bate si tu niste cuie la loc.
Ar ma fi varianta sa chemi un mester ,dar daca poti face tu acelasi lucru!?Daca tot e subiectul deschis o sa povestesc o faza nostima:niste amici aveau o usa la un bar care se deschide in plan vertical si nu mai statea inchisa ca lumea.Au chemat un mester ,din pacate era cam bine "afumat",care a scos un cui l-a batut la jumatate ,apoi i-a tras una sa se indoaie si a facut un fel de incuietoare ca la tara la usa la cotetul gainilor.A lucrat atit de rapid incit sarmanii proprietari de mobila fina, n-au avut timp sa reactioneze sa nu-l lase sa bata cuie aiurea.
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica .. a scos un cui l-a batut la jumatate ,apoi i-a tras una sa se indoaie si a facut un fel de incuietoare ca la tara la usa la cotetul gainilor... dulcetica |
Aceeasi idee ca mai sus si in plus: capetele holzsuruburilor le poti acoperi apoi cu capace de plastic la culoare( ca alea pe care le vezi pe ocice corp de mobila si mascheaza un surub). Se gasesc de cumparat la orice magazin de profil. Si ca sa fie simetric prinzi si la bratul celalalt la fel.
"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"