Aspirante optimiste > 20 (353)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetele am mare nevoie de voi
mi-am luat analizele
valori

estradiol 536 pg/ml cica sarcina sapt 3-4..nu se incadreaza la nici o faza decat sarcina(cel mai mare ar fi faza luteala 309pg/ml)
lh 5.31 miu/ml ar fi ok pt faza foliculara
fsh 2.33 asta ar fi buna pt faza luteala
tsh,prolactina,ft4,ft3 normale

acum...cum naiba...din ce cauza e estradiolul mare la inceput de ciclu?? eu una nu mai stiu nimic...sunt la pamant caci am luat pastile contraindicate sarcinii....

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Mersi Amber
Din ce vad tu in seara asta ar trebui sa te apuci de treaba!
Tin pumnii sa iasa cu ochisori!!!

nu incasunt in pauza de antibebe, si in plus ma gandesc ca cel mai bine ar fi in ianuarie sa incep...ca o sa am si cele 3 luni de pauza de antibebe si o sa termin si la munca cu calatoriile si inceputul de nou an fiscal. Mai ales ca sigur o sa imi dau putin metabolismul peste cap

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Lalala,daca e asa fa si un test de sarcina ,ar trebui sa fie pozitiv si apoi vezi repede ce efecte au asupra sarcinii acele pastile.Doamne-ajuta sa fie bine,.Si spune-ne si noua ce rezultat ai ,stau cu sufletul la gura.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Lalala iti tin pumnii!!
Vezi daca e exact si cate saptamani ar avea!! Si in a cata saptamana ai luat partile, nu vreau sa te sperii dar eu am facut la fel la indicatiile medicului, numai ca atunci cand le-am luat bebe avea 2 sapt si deja il afectase!
Doamne Ajuta sa fie bine!!!

Mergi la inceput

mai eu cred ca e ceva gen chisturi, tumora...cica in cazurile astea ar fi estradiol mare..sau....sarcina...

acum nu mai stiu nici eu ...am o stare....cum Doamne!! am luat orgametril si mi-a venit! putin dar mi-a venit! eu cred ca am ceva mai grav!
ca si pastile am luat asa: un atinevralgic, orgametrilul si ceva pastile ce stimuleaza metabolismul de la heritage( da' alea cica-s naturala dar nu sunt indicate femeilor gravide) si oricum am luat una pe zi nu 3 cat ar fi trebuit!

diseara la 5 sunt la doctor sa vad ce si cum!
cine a mai avut estradiol mare in ziua 3-5 a ciclului?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Lala,vezi ca am gasit un programel de interpretare analize.http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize_medicale/e.html.dupa ce dai clik pe estradiol iti notezi valoarea in dreapta si dai interpretare.Vezi ce rezultat ai.

iulia 10+

Mergi la inceput

iulia nu gasesc ce spui! poti te rog sa pui linkul aici?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!!!!!

Vreau sa ii urez din suflet lui Kitzy
sa se bucure de minunea care o are acasa ( pe care am vazut-o ieri si m-am indragostit pe viata).
Diana e extrem de dulce si zambeste asa frumos...

Va pup fetili!!!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

E ziua lui Kitzyyyy?
Kitzy draga iti doresc si eu multi ,multi ani fericiti alaturi de minunata ta familie,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

La multi ani Kitzy!!

Mergi la inceput