Aspirante optimiste > 20 (353)
Raspunsuri - Pagina 4
lalala13 spune:
fetele am mare nevoie de voi
mi-am luat analizele
valori
estradiol 536 pg/ml cica sarcina sapt 3-4..nu se incadreaza la nici o faza decat sarcina(cel mai mare ar fi faza luteala 309pg/ml)
lh 5.31 miu/ml ar fi ok pt faza foliculara
fsh 2.33 asta ar fi buna pt faza luteala
tsh,prolactina,ft4,ft3 normale
acum...cum naiba...din ce cauza e estradiolul mare la inceput de ciclu?? eu una nu mai stiu nimic...sunt la pamant caci am luat pastile contraindicate sarcinii....
my somebody.... 
amber_onyx spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Mersi Amber ![]() Din ce vad tu in seara asta ar trebui sa te apuci de treaba! ![]() Tin pumnii sa iasa cu ochisori!!! |
nu inca
sunt in pauza de antibebe, si in plus ma gandesc ca cel mai bine ar fi in ianuarie sa incep...ca o sa am si cele 3 luni de pauza de antibebe si o sa termin si la munca cu calatoriile si inceputul de nou an fiscal. Mai ales ca sigur o sa imi dau putin metabolismul peste caphttp://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
anidaz spune:
Lalala,daca e asa fa si un test de sarcina ,ar trebui sa fie pozitiv si apoi vezi repede ce efecte au asupra sarcinii acele pastile.Doamne-ajuta sa fie bine,
.Si spune-ne si noua ce rezultat ai ,stau cu sufletul la gura.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
CarmenAlbu spune:
Lalala iti tin pumnii!!
Vezi daca e exact si cate saptamani ar avea!! Si in a cata saptamana ai luat partile, nu vreau sa te sperii dar eu am facut la fel la indicatiile medicului, numai ca atunci cand le-am luat bebe avea 2 sapt si deja il afectase!
Doamne Ajuta sa fie bine!!!
lalala13 spune:
mai eu cred ca e ceva gen chisturi, tumora...cica in cazurile astea ar fi estradiol mare..sau....sarcina...
acum nu mai stiu nici eu ...am o stare....cum Doamne!! am luat orgametril si mi-a venit! putin dar mi-a venit! eu cred ca am ceva mai grav!
ca si pastile am luat asa: un atinevralgic, orgametrilul si ceva pastile ce stimuleaza metabolismul de la heritage( da' alea cica-s naturala dar nu sunt indicate femeilor gravide) si oricum am luat una pe zi nu 3 cat ar fi trebuit!
diseara la 5 sunt la doctor sa vad ce si cum!
cine a mai avut estradiol mare in ziua 3-5 a ciclului?
my somebody.... 
iulia_30 spune:
Lala,vezi ca am gasit un programel de interpretare analize.http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize_medicale/e.html.dupa ce dai clik pe estradiol iti notezi valoarea in dreapta si dai interpretare.Vezi ce rezultat ai.
iulia
10+
oanaiacovita spune:
Neata fetele!!!!!
Vreau sa ii urez din suflet lui Kitzy 

sa se bucure de minunea care o are acasa ( pe care am vazut-o ieri
si m-am indragostit pe viata).
Diana e extrem de dulce si zambeste asa frumos...

Va pup fetili!!!
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
anidaz spune:
E ziua lui Kitzyyyy?
Kitzy draga iti doresc si eu multi ,multi ani fericiti alaturi de minunata ta familie,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!