Aspirante optimiste > 20 (353)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AILEN spune:

CarmenAlbu, eu ovulez aiurea de tot, ba ziua 14, ba ziua 17, luna asta cred ca a fost azi, alaltaieri am avut test pozitiv de ovulatie si azidimineata cam m-a durut ovarul st, singurul pe care se pare ca ovulez (natural).Celalalt chiar ma bucur ca nu lucreaza ca nu am anexa la el (trompa) care a fost scoasa la o sarcina extrauterina de acum 4 ani fara aprox 2 luni. Foliculul acela de 20 mm l-am avut in august in ziua 10.

Mergi la inceput

Of, am omis sa spun ca azi este ziua 13 si maine merg la doctor, altul din alt oras.Doar pe maine am reusit sa-mi fac programare de saptamana trecuta. Vreau sa incep investigatii muuuuuuult mai serioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

bubruza, cand am renovat eu, am crezut ca o sa innebunesc! Nu-i mai dati bani..se da la inceput un acont si restul la urma! Fiti mai autoritari cu el, sa inteleaga ca el lucreaza pt voi si atat timp cat la voi sunt banii lui, trebuie sa faca asa cum ii spuneti!
eu am schimbat o echipa de muncitori cu alta si la cea de-a doua am vb clar de la inceput si..nu a fost loc de intors.
Sa terminati repede, si daca ai nevoie..noi venim la curatenie

Moni

http://tt.lilypie.com/J4oNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

asta e problema ca omul pana sa ia banii a muncit bine si dup-aia a inceput sa faca magarii ...
la inceput ne-am stabilit ca banii se dau la sfarsit dar acum ne preseaza sa masuram ce a facut pana acum si sa ii platim munca de acum.
si o tine una si buna ... chiar acum barbatu-meu se tocmeste cu el de 2 ore pe tema asta ...

asa ne tbuie daca nu am luat o firma sa ne muncesca si am luat un zugrav de pe strada cum se zice ...

Mergi la inceput

buburuza, am invatat un lucru in viata asta, cea mai urata treaba e sa ai de-a face cu mesterii, indiferent pt ce. Anul trecut am renovat si eu apartamentul si a durat de m-am saturat si eu de iei de am ajuns sa le spun sa-si termine treaba mai repede sa se scuteasca sa ma vada si sa-mi asculte criticile si apoi sa nu-i mai vad in viata mea.

Mergi la inceput

Buburuza... ce sa zic, puteti sa nu-i mai dati nimic si asa il obligati sa termine, sau dati-i sa scapti de el si poate gasiti pe cineva care sa termine in urma lui, dar asta e cam greu!

Moni

Mergi la inceput

Ai dreptate Alien.... am jurat ca nu mai fac nici macar o zugraveala, cate zile oi mai avea! Sau daca fac, plec in concediu si cand ma intorc sa fie gata.

Moni

Mergi la inceput

Moni K, sa stii ca nu m-as risca sa-i las singuri de capul lor ca mai bine decat meseria lor stiu sa fusereasca de-ti trag o lucrare de mori incet cu nervii capului. Mai bine iti sacrifici nervii o perioada limitata decat sa te enervezi tot timpul cat stai in casa si dai cu ochii de te miri ce ”minunatie” mesterita de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

O daaa,ma simt mai bine,scuze ca am fugit de la party,dar a ajuns sotul si am povestit un pic cu el
Mi-a picat la fix ceiucul ala,buuun,buuun.
Deci asa sta treaba cu ovulatia,nu-i bai daca e mai repede.In octombrie dupa dozari ,fara stimulare fac monitorizari sa vedem cum cresc fara ajutor foliculii.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

eu va spun noapte buna si merg la ca ma trezesc devreme, va pe toate de somn usor. Multumesc de tratatie si sa stiti ca m-am simtit bine cu voi.

Mergi la inceput