Cum v-ati ales nick-ul?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

GINNETTE - mama mea se numeste Gina si toti o striga 'Ginnette' (nu neaparat cu doi "n" si doi "t" ).
Eu vroiam 'roxette' pt ca am fost innebunita dupa formatia asta in facultate, dar era luat ; ca si 'roxana' - chiar si cu anul de nastere.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Petaluda este primul cuvant invatat in Greaca si asa ma alinta prietenul atunci cand am creat contul. Defapt asa ma mai alinta si azi. Inseamna fluture si cred ca mi se potriveste tare bine.
In plus la vremea respectiva noi nu locuiam inca in Grecia, si nici nu credeam ca ne vom stabili aici . Dar iubeam tare mult aceasta tara, asa ca am pus ceva sa imi aminteasca de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Vine de la crina si asa ma mai alinta unii prieteni si sotul. Eu as fi vrut ceva cu Delfinas dar era luat in toate formele, pt ca mie imi plac enorm delfinii.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu ador serialul "Pretender" si evident pe Miss Parker, o tipa care in aparenta e lama de cutit insangerata, dar in realitate are o inima de aur

www.youtube.com/watch?v=09wjeqO_iMk" target="_blank">Ode to Miss Parker

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Oana - asa mi se spune
Ionescu - numele de domnisoara

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O S-O IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Imi place topicul asta, de multe ori m-am intrebat si eu de unde vin anumite nick-name-uri. Pacat ca nu au postat mai multe persoane.
La mine e sec de simplu, sunt initiale: a mea, a sotului si la final numele de familie. Avem acelasi numar si la masina, si prietenii nostri se amuza ca eu sunt prima si el al doilea, asta insemnand ca nu canta cocosul in casa. Dar "dac" nu mi-ar fi placut oricum, ma face sa ma gandesc la Decebal...
Pe atunci nu aveam fetita ca sigur as fi inclus-o si pe ea in nick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dupa ce am incercat variante cu numele meu si am vazut ca nu sunt "originala" am incercat diverse apelative si din fericire mi-am dat seama la timp ca ceva gen Bombonica nu suna atat de serios pe cat doream!
Dar ce nostim ar fi fost ca cineva care ma facea cu ou si cu otet sa inceapa postarea cu Bombonica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

tuscut (a se citi "tzushcutz") vine de la numele meu de domnisoara - Tusca (a se citi "tzushcah"). Asa mi-a spus profu' de muzica in liceu si assa mi-a ramas numele de atunci. Si ma distrez copios cand multi i se adreseaza fetitei mele cu "tusca mica", fara sa stie ce si cum

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Dar ce nostim ar fi fost ca cineva care ma facea cu ou si cu otet sa inceapa postarea cu Bombonica .

...erau bomboanele alea "shoc" :)))...asa ca putea posta "bey, "shoc", hai sa te fac cu ou si otzet!"

off topic: hai sa-ti trimit ceva pe pm, ca de cand vreau si ma iau cu altele:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput