Cum v-ati ales nick-ul?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

In adolescenta era in preajma mea o fetita care nu putea pronunta numele meu(nicoleta e destul de lung)si ma striga ni-na,pe silabe...mi-a fost extrem de draga si am pastrat numele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
XIO, conduci masina??? bine ca m-am mutat din Ro!!!!

Da, dar conduce prudent ca sa nu-i nimereasca sub roti vreun maidanez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cand am vazut pe pagina principala ca exista mesaj de la "capcaunul",am crezut ca ne va deconspira ce l-a inspiratinsa e o speranta desarta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

capcaunii, spre deosebire de oameni, nu prea sunt inspirati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

interesant subiect. si pe mine ma pasiona in tinerete acest lucru, de la ce vin aceste nick-uri???
nick-ul meu vine de la o bricheta pe care am primit-o de la un tip cand eram la facultate, o bricheta in forma de delfin. o am si acum acasa, dar din pacate nefunctionabila.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Initial am avut alt nick (pet.cost2005). Tot asa, din lipsa de inspiratie am pus inceputul numelor noastre (eu si sotul) si anul inscrierii pe DC.

De curand am renuntat la vechiul cont si am ales abramburika. Imediat dupa revolutie era la TV o emisiune pt. copii cu un personaj care se chema asa. Mi-a placut si am zis ca ma reprezinta. Ca tot is eu abramburita de fel !

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Mie asa imi spuneau dragele mele prietene si colege de facultate si asa mi-a ramas numele...ar fi interesant de stiut si cum ne alegem parolele...

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Asa imi spunea copilul cand era mai mititel,nu putea sa ma strige silviuta corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Parolele mele au la baza, asa cum spunea XIO, masina(ele) noastre, actuale sau foste. Nu spun ce anume ... numere, marci, modele etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

personaj interpretat de dana rogoz.

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Initial am avut alt nick (pet.cost2005). Tot asa, din lipsa de inspiratie am pus inceputul numelor noastre (eu si sotul) si anul inscrierii pe DC.

De curand am renuntat la vechiul cont si am ales abramburika. Imediat dupa revolutie era la TV o emisiune pt. copii cu un personaj care se chema asa. Mi-a placut si am zis ca ma reprezinta. Ca tot is eu abramburita de fel !

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput