Cum v-ati ales nick-ul?
Raspunsuri - Pagina 10
mhldvrc spune:
mhldvrc-Mihaela Dvorac
Am trecut de la.com la .co.uk, userul era ocupat si din mai multe nickname-uri l-am ales pe acesta, era simpatic. Il folosesc peste tot, foto, mail etc...
_
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mhldvrc mhldvrc-Mihaela Dvorac Am trecut de la.com la .co.uk, userul era ocupat si din mai multe nickname-uri l-am ales pe acesta, era simpatic. Il folosesc peste tot, foto, mail etc... |
La tine chiar am crezut ca ai bagat mixerul in litere si ai luat ce a iesit.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
mhldvrc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
La tine chiar am crezut ca ai bagat mixerul in litere si ai luat ce a iesit. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008
abramburika spune:
citat din mesajul lui blue eyes La tine chiar am crezut ca ai bagat mixerul in litere si ai luat ce a iesit. |
asta-i tare !!!!!!
abramburika nazdravana
Guguluff spune:
Super nick mhldvrc, probabil unic.
Al meu vine de la porecla pusa cainelui meu, cand eram in facultate. O cheama Baby si ii ziceam guguluff, shubereck(porecle alimentare desi e un chihuahua...) Cand am inceput sa-mi fac cont pe diverse chestii, pe net era plin de Aline 80-90-123, etc asa ca am ales acest nick
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop
blue eyes spune:
citat din mesajul lui Guguluff Cand am inceput sa-mi fac cont pe diverse chestii, pe net era plin de Aline 80-90-123, etc asa ca am ales acest nick |
Mai bine asa, ca altfel lumea ar fi gandit ca ai 80 cm la sani, 90 cm la mijloc si 123 cm sezutul. Nu te supara pe mine, sunt pusa pe glume, nimic personal. Nu mi-o lua in nume de rau.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
brianamica spune:
Briana ar fi trebuit sa o chemne pe cea de-a doua fetita a mea....isa sotului meu nu i-a placut deloc, si indiferent de "luptele" duse nu am reusit sa il conving.
Asa ca, brianamica era papusa mica din burtica pe care acum o cheama Ana...
Ashera spune:
Foarte funny subiectul
La mine, asta e nickul cu care ma loghez peste tot, mail, mess, forumuri, jocuri,...
Vine de la numele catelusei mele rottweiler, pe care am avut-o timp de 10 ani si pe care am iubi-o foarte foarte mult... Nu o sa o uit niciodata...
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
bertha spune:
F interesant subiectul!
Si la mine tot ca la Ashera, e numele catelusei mele care a trait tot 10 ani si care imi lipseste si acum. Pe ea tot eu am botezat-o, eram mica, citeam "Orizonturi rosii" si am intalnit numele asta, era numele de cod al unei tipe racolata de Securiate.
Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Enza spune:
Salutare tuturor!
Azi e prima mea zi de discutii cu voi. Nick-ul meu e o prescurtare a numelui Florenta. O nepotica m-a numit asa, cand era mai mica, neputand pronunta numele complet. Data fiind tara de adoptie, am modificat putin scrierea nick-ului si accept faptul ca-mi si place cum suna. Altfel nu l-as fi utilizat .