Cum v-ati ales nick-ul?
Tot citind pe-aici nu pot sa nu ma intreb ce inseamna unele nickname-uri,(Fomalhauti...am scris bine?... e primul care-mi vine in cap de exemplu) de unde ideea, sunt curioasa de cum ati ajuns la concluzia ca ceva va reprezinta...sau nu. De asemenea mi se pare interesant ca unii oameni aleg sa-si puna numele complet fara prea multe procese de constiinta (sau asa pare). Chestie psihologica probabil. Si ca sa incep eu, spun ca mi-a placut mult romanul, am fost de mai multe ori strigata asa in anumite contexte...si...nu stiu. La voi cum a fost?
Raspunsuri
misha71 spune:
Pe mine asa ma striga prietenii, si-mi place. Suna prea sec: Mihaela. Si cum mai exista pe forum inca unul la fel am decis sa-i atasez 71 care e anul meu de nastere
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
Fomalhauti spune:
Fomalhaut e numele baiatului meu care era bebe cand m-am inscris pe forum. Lumea ma intreba cum il cheama si apoi: "Dar mai scurt cum ii spuneti?" "Fomalhauti." Fomalhaut este numele unei stele din constelatia pestilor si inseamna, in limba araba "gura pestelui". Toti copiii mei au nume de stele....
Si intre timp il strig Fomal.
natynic spune:
Bune observatii, Lo li ta. Iata, eu n-am avut mare inspiratie, pur si simplu e apelativul Naty dat mie de prieteni, urmat de prescurtarea fostului meu nume, de fata. Si asa e, multi isi trec numele real fara probleme, altii nici macar la profil nu lasa sa se intrevada vreo informatie.
Sunt si eu curioasa ce inseamna sau ce a inspirat diverse nick-uri si poate ne vom lamuri.
Xio, Xenocid, Guestus, Mimonix, Sirimie, Sheannamp...etc, etc
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Lo_li_Ta spune:
Da, si la Sirimie m-am intrebat. Si am ajuns la concluzia ca e tot o prescurtare, S Irimie...nu stiu daca am nimerit-o
ioanaiub spune:
ioanaiub = Ioana + (mi se zice si) Iuba
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
anyella spune:
Mie mi-a atras atentia un "Iahim" .Probabil Mihai,dragut.I-am invidiat inspiratia.Si ar mai fi multe nick-uri simpatice.XIO,o veni de la X si IO?D-l sau D-na Guestus,e evident...nu?Intr-o temporara vizita de la 9 la 17 .
Aniela
maria_bunica spune:
Maria=asa mi se zice prescurtat de la Mariana
Bunica=prietena mea cea mai buna ma alinta...buni...bunicutza!!!
De aici nick-ul meu!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Stanescu spune:
Io-s d'aia cu numele...
Simplu - cand m-am inscris, nu stiam prea bine cu ce se mananca, asa ca am tastat acolo numele de familie - credeam ca asta se cere Acu' na, a ramas asa.
XIO spune:
XIO vine de la masina mea , nr de inmatriculare A fost pimul nume care mi- venit in minte si pe ala l-am pus.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/